Solferie
Rundrejser
Safari
Golf
  • Den Dominikanske Republik

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Den Dominikanske Republik.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Den Dominikanske Republik.
Se vores hoteller her >

Oplev det ægte Caribien

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge – rejs med med All Inclusive.
Se All Inclusive hoteller her >

 

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet i Den Dominikanske Republik.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Et caribisk eventyr

Bo på Whala! Bayahibe med All Incl. og få fire udflugter inkluderet.
Se premiumrejsen her >

Om Den Dominikanske Republik

Den Dominikanske Republik – indbegrebet af Caribien

Drømmer I om kridhvide strande og azurblåt hav? Ja, kort sagt indbegrebet af Caribien? Så har I netop fundet jeres næste rejsemål, Den Dominikanske Republik. Et land, der ganske enkelt emmer af alt det, man drømmer om – skønne strande, storslået natur og ikke mindst spænende oplevelser. Uanset om I drømmer om at sejle med katemaran, gå i historiens fodspor, se hvordan rom bliver til eller blot nyde livet på stranden, har I her de perfekte omgivelser - som endda er meget frodige og helt fantastiske! Velkommen til Caribien – velkommen til Den Dominikanske Republik. 

Caribiens nr. 1
Den Dominikanske Republik er et verdensberømt rejsemål og har gennem tiden vundet flere prestigefyldte titler. Landet er bl.a. kåret til ”Det bedste rejsemål i Caribien”, og vi forstår ganske let hvorfor. Klimaet er perfekt, og den afslappede atmosfære skaber de perfekte rammer for jeres næste drømmeferie. Samtidig er det blot et plus, at prisniveauet på Den Dominikanske Republik ikke har nået samme niveau som mange andre ferieøer i Caribien. Og så gør det absolut ingenting, at øens hoteller virkelig har forstået at højne niveauet for All Inclusive.

Cubansk islæt og skøn feriestemning
Mange forbinder cigarer og rom med Cuba, men faktisk er det også en stor del af Den Dominikanske Republik. Her fremstilles de fineste cigarer og en helt fantastisk rom, mens musikkens rytmer spreder sig i gaderne. Bliv ikke overrasket, hvis de lokale pludselig bryder ud i dans eller sang midt på gaden, for stemningen er altid god på Den Dominikanske Republik.

Spændende oplevelser
Selv om landets strande indbyder til ren afslapning, så er der rigtig meget at opleve på Den Dominikanske Republik. Sejl ud på havet, oplev den smukke natur i Mega Truck (kører dog ikke fra Juan Dolio) eller tag med til hovedstaden, Santo Domingo, der er den ældste by i "den nye verden". Derudover er landet kendt som et af de bedste steder både at dykke og snorkle, så det er absolut også en oplevelse værd at tage under havets overflade. I januar og februar er det også muligt at opleve det store pukkelhvaler, når de kigger forbi øen - uden sammenligning en stor oplevelse! Spiller du golf, må du absolut ikke glemme din golfbag, for Den Dominikanske Republik gemmer på nogle af de bedste golfoplevelser, man kan tænke sig. 

Historiens vingesus
Meget er sket siden Columbus i 1492 ankom til Den Dominikanske Republik. Siden da har landet både hørt under Haiti og Spanien, men blev selvstændig i 1865. De fleste indbyggere på øen stammer fra Afrika eller Europa, og øen fik sit økonomiske gennembrud i 1960’erne og 1970’erne, hvor sukkerproduktionen var på sit højeste. Det fik dog en ende i 1980’erne, og i dag er turismen et af landets allervigtigste erhverv. 

Vejret på Den Dominikanske Republik
Den Dominikanske Republik har et skønt klima året rundt. Det subtropiske klima skaber en gennemsnitstemperatur om vinteren på 25 grader og massevis af solskinstimer. 

Om Den Dominikanske Republik
Den Dominikanske Republik er en del af øen Hispaniola, der er delt mellem to lande: Haiti og Den Dominikanske Republik. Sidstnævnte udgør ca. 2/3 af øens samlede areal. Der bor ca. 8,5 millioner indbyggere på denne del. Hovedstaden hedder Santo Domingo. 

 


FAKTA

Afrejse
Bravo Tours flyver til Den Dominikanske Republik fra København.

Flyvetid
Ca. 10 timer

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.
- Punta Cana: ca. 25 minutter

Tidsforskel
- 5 timer om vinteren i forhold til Danmark
- 6 timer om sommeren i forhold til Danmark

Pas og visum
Dit pas skal være gyldigt i 6 måneder efter hjemrejse.
Vær opmærksom på, at når du rejser til Den Dominikanske Republik skal du have et touristcard. 
Du kan enten købe det når du ankommer til Den Dominikanske Republik eller du kan bestille og medbringe kortet. Du kan bestille kortet her. https://www.dgii.gov.do/Tturistaweb/
Turistkortet koster 10 US Dollars pr. prs.
Alle gæster er selv ansvarlige for at bestille kortet, medbringe det eller købe det i lufthavnen ved ankomst.

Seating på flyet
Du kan reservere din egen plads om bord på flyet. Det tager kun to minutter, og så får du den plads, du ønsker – uanset om du er til vindues- eller gangplads. Det koster 400 kr. t/r at reservere et sæde, og du gør det på https://secure.paxport.net/tui/nordic/, hvor du logger ind med dit bookingnummer og afrejsedato. Du kan vælge en plads indtil syv dage før afrejse. Vælger du ikke en plads, tildeler flyselskabet dig en. Du kan læse mere om valg af sæde på http://www.tuiflynordic.dk/ekstra/siddeplads


Valuta 
Den Dominikanske Republiks lokale valuta er Dominikanske pesos (DOP). 1 dansk krone svarer ca. til 6,90 DOP (maj 2016). Mange steder tager de også i mod USD. 


Strande
I Punta Cana er strandene kridhvide. Her føler I virkelig, I er kommet til Caribien. Det samme gør sig gældende på resten af den sydlige del af øen, mens øens nordlige strande har mørkere sand. 

Mad og drikke
De fleste hoteller er med All Inclusive. Standarden på All Inclusive er høj. Der er et begrænset antal af restauranter udenfor hotelområderne.

Transport
Man kan godt komme rundt med taxa. De holder normalt ved hotelområderne eller kan bestilles i receptionen. Aftal prisen på forhånd, da taxaerne ikke kører efter taxameter. 

Elektricitet
110 v. Adapter er nødvendig. 

Vores service
Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet. I møder dem allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder. 

Områder i Den Dominikanske Republik

Find rejse til Den Dominikanske Republik

FILTRER & TILPAS

Vis som

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 14

Oplevelser

Sanoa Island
Saona Island – sejltur til det ægte Caribien

Saona Island – sejltur til det ægte Caribien

Der er et sted, der er mere besøgt end alt andet på Den Dominikanske Republik – Saona Island. Sejl med på en ufoglemmelig sejltur med katamaran til øen Saona, der også er nationalpark. Vi starter dagen med en bustur til Bayahibe, hvor fra vi går om bord på katamaranen, og gør os klar til nye eventyr.

Turen til Saona Island går forbi de ”naturlige pools”. Her kan vi bade midt på i havet, men vandet når kun vores skuldre. Efter et stop fortsætter mod Saona. Når vi ankommer, siger vi samtidig goddag til en ægte perle i Caribien – velkommen til kridhvide strande, krystalklart vand og masser af aktiviteter. På øen nyder vi en god frokost, og der også en strandbar, hvor man kan nyde gode forfriskninger.

Efter en forrygende dag sejler vi igen tilbage til Bayahibe og kører retur til vores hoteller. 

Prisen inkluderer frokost og fri bar på øen (sodavand og rom). 
Udflugten kan bestilles hjemmefra. Vær opmærksom på, at datoen for udflugten kan ændres på rejsemålet. 
Udflugten er uden dansktalende rejseleder. 

Vejledende pris:
Voksne kr. 660 pr. person

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Sanoa Island
Saona Island – luksus-sejltur til det ægte Caribien

Saona Island – luksus-sejltur til det ægte Caribien

Vil I opleve Saona Island på den mest fantastiske og luksuriøse måde? Så skal I vælge denne tur! I oplever alt det, man gør på udflugten ”Saona Island – sejltur til det ægte Caribien”, men får derudover ekstra oplevelser med jer hjem. 

Luksus-udgaven har snorkelstop på vejen til Saona Island, hvor I kan nyde Neptuns vidunderlige rige. I sejler på en katamaran med to dæk til øen, så der er mere plads. Og frokosten indeholder nu også hummer! 

Til jer, der vil forkæle jer selv med ekstra luksus på dagens udflugt. 

Udflugten er uden dansktalende rejseleder.  

Samana Island
Samana Island – med fly

Nogle af de smukkeste naturoplevelser finder I på Samana Island.

På Den Dominikanske Republiks nordøstkyst ligger halvøen Samana Island. Øen gemmer på noget af landets smukkeste natur og regnskov, og den bedste måde at opleve øen på er med fly. På den måde får I mest mulig ud af oplevelserne – både fordi I undgår at bruge meget tid på transport og samtidig får I en smuk flyvetur over landet. Det tager cirka 20 minutter at flyve fra Punta Cana til Samana Island. På udflugten gør I bl.a. stop ved det berømte vandfald, El Limon.

Udflugten er uden dansktalende rejseleder.


Vejledende pris:
Voksne kr. 1.895 pr. person

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.


Santo Domingo
Santo Domingo

Santo Domingo – en af verdens ældste byer

Oplev Den Dominikanske Republiks hovedstad, der menes at være den ældste by i Den Nye Verden. 

I dag tager vi på byrundtur i Santo Domingo – glæd jer, for det bliver en dag med rigtig mange indtryk! På vejen til hovedstaden hører vi mere om byens historie, der strækker sig langt tilbage i tiden. Det er efterhånden mange år siden, at Columbus gik i land på Den Dominikanske Republik, men vi kan stadig følge i hans fodspor. Vi går en tur mellem de mange kolonibygninger og kommer bl.a. forbi House of Colon, den berømte katedral og pladsen, hvor Columbus søn eftersigende boede. 

Vi nyder en god frokost i byen og fordøjer de mange kulturelle og historiske indtryk.

Udflugten er med dansktalende rejseleder.
Udflugten kan bestilles hjemmefra. Vær opmærksom på, at datoen for udflugten kan ændres på rejsemålet. 


Vejledende pris:
Voksne kr. 630 pr. person

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Den caribiske rom
Den caribiske rom

Den caribiske rom 

Mange forbinder Cuba med rom, men den smager mindst lige så godt i Den Dominikanske Republik. Tag med bag facaden og få et unikt indblik i, hvordan den bliver til!

Vi besøger en romfabrik, hører om om fremstillingen og besøger selvfølgelig "bodegaen", hvor vi kan smage på varen. Der bliver også et stop ved en lokal, mindre cigarfabrik - endnu en ægte carbiske oplevelse. 

På turen bliver der også tid til at spise frokost i Bayahibe og naturligvis tid til at shoppe løs blandt de mange rom-flasker.

Udflugten kan bestilles hjemmefra. Vær opmærksom på, at datoen for udflugten kan ændres på rejsemålet. 


Vejledende pris:

Voksne kr. 640 pr. person

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Mega Trucks
Tæt på naturen i Mega Truck

Tæt på naturen i Mega Truck

Den Dominikanske Republik er verdensberømt for sin smukke natur, og den bedste måde at opleve den på er med Mega Trucks!

Vi sætter kursen ind i landet, væk fra kystens hotelområder, og oplever hurtigt at landskabet skifter karakter. Nu ankommer vi pludselig til den ægte del af Den Dominikanske Republik. Vi kører gennem små byer, bl.a. Macao og har en fantastisk udsigt over området. 

Inde i landet oplever vi de store skovområder. Her ser vi, hvordan de lokale dyrker kakao, kaffe og mange andre spændende frugter. Vi besøger også den lokale skole og en lokal familie, hvor vi kommer helt tæt på den dominikanske hverdag. Undervejs hører vi naturligvis meget mere om livet på øen. 

Vi nyder en god frokost, og der bliver mulighed for at nyde naturen på hesteryg.
Det bliver en dag fyldt med storslåede naturoplevelser og ikke mindst spændende, autentiske indtryk.

Prisen inkluderer frokost og drikkevarer - sodavand og rom – i løbet af turen.
Udflugten kan bestilles hjemmefra. Vær opmærksom på, at datoen for udflugten kan ændres på rejsemålet. 
Udflugten er uden dansktalende rejseleder.

Udflugten køres ikke fra Juan Dolio. Her køres en anden tur - spørg din rejseleder ved ankomst til rejsemålet. 

Vejledende pris:
Voksne kr. 660 pr. person

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Dominikanske Republik
Den Lokale Dominikanske Republik

Oplev den ægte og autentiske side af Den Dominikanske Republik. 

Vi følger i de lokales fodspor, når Norbert tager os med rundt i de små byer. Norbert er selv en af de lokale og sammen med ham, besøger vi både venner og familie. Vi starter dagen ved en lille familie, der har haven fuld af "guld" - her dyrker de nemlig kaffe og chokolade. Vi fortsætter til den lokale by Higüey, hvor vi tager med Nobert på marked, og alle sanserne kommer på overarbejde. Vi nyder en god frokost, inden vi sejler ud med de lokale fiskere gennem den prægtige Mangrovetræer. Mellem de mange sukkerør bor en afrikansk stamme, der lever i en helt anden verden. 

En sjov og anderledes dag, hvor vi kommer bag facaden og helt tæt på det lokale liv. 

Prisen inkluderer frokost med sodvand, øl og rom, samt drikkevarer – sodavand og rom – i løbet af turen.
Udflugten køres af Norbert, men der er dansktalende rejseleder med på hele dagen. 

Vejledende pris:
Voksne kr. 660 pr. person

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Hvalsafari
Hvalsafari

Hvalsafari

Oplev hvaler i deres naturlige element!

Fra midten af januar ankommer hvalerne til Den Dominikanske Republik – en helt særlig oplevelse. Vi tager turen til Miches, hvor fra vi sejler ud. Her kan vi nyde synet af de legesyge pukkelhvaler, der holder til i bugten. Det er kun her, hvalerne holder til, og vi får god tid til nyde de kæmpestore, men meget fascinerende dyr.

På turen besøger vi også Barcadi Island, hvor vi gør et lækkert strandstop. Vi spiser frokost ved Samana. 

Udflugten kan kun købes direkte på rejsemålet.
Udflugten kører i januar og februar, da det er i den periode, der er størst chance for at se hvaler. 

Svæv over bjergene

Svæv over bjergene

En anderledes og sjov måde at opleve Den Dominikanske Republik.

Hægt dig fast på linen og svæv over øens bjerge og smukke natur på Caribiens længste ZIP-line. Linen er over to kilometer lang, og undervejs er der 16 platforme, hvorfra I kan nyde udsigten. 

Inden turen starten gennemgår vi alt udstyret, så sikkerheden er helt i top. 

Det gælder blot om at nyde udsigten – den bliver både sjovt, udfordrende og utroligt smukt.

Udflugten kan bestilles hjemmefra. Vær opmærksom på, at datoen for udflugten kan ændres på rejsemålet. 
Udflugten er uden dansktalende rejseleder. 

 

Vejledende pris:
Voksne kr. 600 pr. person

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Kort