Solferie
Rundrejser
Safari
Golf
Krydstogt
  • St. Thomas

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra St. Thomas.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller på St. Thomas.
Se vores hoteller her >

Om St. Thomas

St. Thomas – Caribien i dansk historiske rammer 

Når man ankommer til St. Thomas, får man allerede fra lufthavnen de første indtryk af at være kommet til Caribien og De Dansk Vestindiske Øer. De hvide sandstrande, duften af sommer og blomster, udsyn til farverige huse og store cruiseskibe i den flotte havn. På St. Thomas er der altid liv og glade dage – og ægte feriestemning!

Havnebyen Charlotte Amalie
I Charlotte Amalie, øens hovedby, finder man levn fra en markant dansk historisk indflydelse. De lokale er stolte af det danske slægtsskab, omend historiens vingesus ikke kun har været af positiv karakter. I finder små brostensbelagte gader, muséer og skønne butikker med danske butiksnavne. St. Thomas byder på rigtig god og billig shopping, og skal der en diamant eller en guldring på fingeren, er Charlotte Amalie stedet at indlede jagten. Gå også forbi havnen, hvor de store krydstogtsskibe lægger til.

Unikke oplevelser på St. Thomas
St. Thomas har rigtig meget at byde på, og man bør absolut tage en tur rundt på øen, når man er på besøg. Ad smukke veje langs fantastiske strandstrækninger opleves det lokale strandliv, mens livet går sin gang i Charlotte Amalie. Fornem historiens vingesus mellem de prægtige huse, Fort Christian og Toldboden.

De gode strande
Der er hele 44 smukke hvide sandstrande, som ligger og venter på jer på St. Thomas. På nordsiden må I ikke misse den smukke sandstrand, Magens Bay, som med god grund er kåret som én af verdens ti bedste strande af National Geographic.

Aktiv ferie – golf, dykning og meget mere
På St. Thomas finder I smukke golf- og tennisbaner. Der er også rig mulighed for at prøve kræfter med dykning, snorkling, windsurfing og kajak. Er I til en fisketur, er I ligeledes kommet til rette sted, og drømmer I om at få en stor tun på krogen, er big-fishing måske jeres næste sportsgren.

Transfer
Fra lufthavnen til hotellet er køretiden fra 15-45 minutter alt efter, hvilket hotel I skal bo på.

Om St. Thomas
St. Thomas har 50.000 indbyggere og er den af de tre tidligere danske øer med mest fart på. Her finder I en kosmopolitisk stemning med det bedste fra mange verdener. Havets vidunderlige spisekammer danner rammen om de kulinariske oplevelser på St. Thomas, hvor mange af verdens bedste køkkener er repræsenteret af mesterkokke, som tiltrækkes af øens skønhed.

Oplevelser

Caribisk solnedgang med sejlbåd

Solnedgange i Caribien er i sig selv spektakulære. Mærk og se solens stråler langsomt glide bort i horisonten, imens himlen i en eurofoisk lysdans gennemgår hele farvespektret. Om bord på sejlbåden New Horizons bliver der kræset om gæsterne. Allerede ved ankomsten bydes der på champagne med jordbær, alt imens der stævnes ud til en uforglemmelig aften med middag om bord. Under hele turen er der fri bar bestående af alt fra kolde øl og sodavand til rumpunch og diverse drinks.

Aftenens menu byder på delikatesser af høj kvalitet for enhver. Heriblandt kan der bl.a. nævnes: frisk mahi-mahi, hjemmebagt brød, caesar salat, island-style kylling, frisk-stegte rejer, fussili-pasta med honningdressing osv. En rigtig mediterransk menu! Til dessert diskes der udover cheesecake op med en hjemmelavet chokolade brownie der vil tilfredsstille selv den sødeste tand.
Efter maden serveres der på tilbagevejen kaffe og likør, imens stjernerne glimter om kap på himlen. Bølgernes skvulp og stille musik danner lydsporet for én af de aftener man kun får chancen for at opleve få gange i livet! Hvorfor ikke udnytte at man er i Cariben denne ene gang?

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen:
Ved køb hjemmefra er prisen: Voksne og børn kr. 650

Udflugtspakke St. Thomas

St. Thomas’ store skønhed
Formiddagen foregår på en pragtfuld køretur gennem St. Thomas’ bjergrige natur, og fra mange udsigtspunkter ser vi storslåede udsigter over bl.a. Charlotte Amalie, Magens Bay, St. John, og fra St. Peter Great House and Botanical Garden nydes udsigten over bl.a. British Westindia Islands, mens vi nyder et glas af den berømte Banana Daiquiri. På The Great House går vi rundt i det prægtige, gamle hus, og går også ad områdets natursti og ser de smukkeste planter, vandfald og fugle. Vi fortsætter til Yacht Haven Side, hvor der er nogle timer på egen hånd til shopping, frokost eller afslapning, inden turen går tilbage til hotellet.
Trekvart-dags tur.

Charlotte Amalies store danskere
Hovedbyens smukke, gamle bydel opleves til fods, og alle de spændende, gamle historier fortælles. Vi skal bl.a. se og høre om De 99 Trin, Fort Christian, Toldboden, Government House, Haagensens Hus og mange af de gamle flotte gader med danske navne. En spændende tur i det gamle Danmarks tegn.
Halvdagstur. Udflugten starter i Charlotte Amalie, dog er transfer fra hotellerne uden for byen inkluderet i prisen.

St. John
Den mindste af De Dansk Vestindiske Øer er St. John, der er en nationalpark med en meget smuk natur og nogle af verdens bedste strande. Fra hotellerne kører vi til East End på St. Thomas og tager færgen til St. Johns hovedby, Cruz Bay. Denne lille by er en meget charmerende “hovedstad”. Uden for byen besøger vi den historiske danske sukkerplantage Annaberg, og derefter spiser vi frokost. Eftermiddagen nydes på en af verdens allerbedste strande, Trunk Bay. Her kan det kridhvide sand og det blå hav nydes. Snorkleudstyr kan frit benyttes, og de flotte koraller og fisk kan opleves. Der er tid til shopping i Cruz Bay, inden færgen sejler tilbage til St. Thomas. Man oplever store dele af øens natur, og efter at have oplevet St. John’s strande én gang, kan turen jo senere tages på egen hånd under opholdet på St. Thomas.
Heldagstur med frokost.

Udflugtspakken koster kr. 1.600 og skal købes hjemmefra.
Udflugterne kan købes separat på destinationen, dog må der tages højde for udsolgte ture ved ankomsten.

Coral World Ocean Park - udflugt på egen hånd

Tilbring dagen i Coral World Ocean Park, en af St. Thomas’ største attraktioner. Her kan du komme helt tæt på den skønhed og magi som det caribiske øhav byder på. Det er bl.a. muligt at studere koralrev fra det undersøiske observatorie, klappe en haj og håndfodre en stingray. Andre aktiviteter inkluderer muligheder for at blive våd i form af hjelmdykning og snuba dykning der begge kan prøves uden foregående kendskab til dykningens verden. Der findes et væld af forskellige aktiviteter hvoraf der bl.a kan nævnes:

Sea Lion Swim
De fire han-søløver i Coral World kommer fra Uruguay, Sydamerika, og tilbyder gæsterne en hel speciel mulighed for at komme helt tæt på disse intelligente og komiske dyr. Der er mulighed for at røre, klappe og spille spil med søløverne imens de demonstrerer deres fantastiske adræthed.

Sea Trek
Sea Trek er verdens førende på hjelmdyknings-området. Forstil dig at gå i nul tyngdekraft og være omgivet af utrolig undervansliv – det er hvad Sea Trek står for! Efter orientering vil en guide føre dig langs en undersøisk sti gennem koralrevet der omkranser Coral World. Turen varer ca. en halv time og fisk og andre havdyr kommer helt tæt på visiret. Idet dyrene ikke lever i fangeskab ved man aldrig hvad der lige pludselig kommer.

Shark Encounter
Træd ind på hajens domæne og oplev disse fascinerende, storslåede og misforståede skabninger med den spændende Shark Encounter. Efter orientering vil en guide tage dig til Shark Shallows hvor du få mulighed for at komme i poolen med en gruppe af de unge hajer der lever omkring De Dansk Vestindiske Øer. Oplev spændingen ved at se hajer på nært hold over og under vandet, og bliv en haj-fan i stedet for en fjende.

Udflugten kan købes på destinationen.

Gudstjeneste på S.t Thomas - udflugt på egen hånd

På St. Thomas findes et utal af kirker og trosretninger. De fleste retninger er hjemmehørende indenfor kristendommen, men her findes også muslimer, jøder, ortodokse og buddhister. Desuden har øen sin helt egen religion, nemlig ”rasta” som nok mere er en livsform end en egentlig religion. ”Rasta” går ud på at tage livet roligt, ikke stresse og have langt fedtet hår.
På St. Thomas har der været religionsfrihed siden danskertiden, hvilket var med til at tiltrække mange handlende og nybyggere fra omkringliggende øer. Det eneste krav for at oprette sin egen menighed var, at de danske helligdage skulle respekteres. På øen går man utrolig meget op i Gud og religion og dyrker den med lidenskab i sin kirke.
Under amerikansk lovgivning skal kirken være 100% adskilt fra staten. At være til gudstjeneste på øen er en meget anderledes oplevelse end i Danmark. I kirkerne spilles både steeldrums og elguitar, og tjenesten varer som regel minimum 90 minutter og afsluttes med at alle trykker hinanden i hånden. Vil du opleve en gudstjeneste på øen er der rig mulighed for både at opleve en almindelig gudstjeneste som vi kender det fra Danmark samt gospel-gudstjeneste. På St. Thomas findes omkring 150 trosretninger, næsten alle indenfor kristendom og ca. 300 kirker. 

Udflugten kan købes på destinationen.

Hassel Island Hike

Historisk vandretur iblandt koloni-ruiner og skøn natur på den tidligere halvø Hassel Island.
Vil du opleve hvad tusinder passerer, men som kun få oplever på nært hold? Så tag med på en tur, bagom Hassel Islands grønne ansigt og se hvad der gemmer sig, mere eller mindre skjult på en af nationalparkens små perler. Estate Orkanhullet eller Hassel/Hassell Island – kært barn har mange navne. På samme måde har øen været base for alt fra forsvarsværk i danskertiden, signalstation, hovedkvarter for engelske tropper, familie-kirkegård, skibsværftog spedalskheds-hospital til postcentral og hjemsted for det amerikanske svar på tv-serien ”Paradise Hotel”.

Med kaptajn Allen sejler vi fra Frenchtown den korte tur til Creque Marine Railway, hvor tiden nærmest har stået stille siden 1900-tallet. Vi snuser lidt til hvad historien har efterladt os, inden vi sejler rundt om pynten og derfra vandrer rundt og udforsker øen, i skyggen af øens dominerende flora. Turen slutter nær ved den lille fæstning Prins Frederik, hvorfra der er en flot udsigt over indsejlingen og Charlotte Amalie-bugten.Tilbage i Frenchtown er der lidt tid på egen hånd til at nyde en frokost på en af de hyggelige restauranter, inden turen går tilbage til hotel, pool, strand og afslapning. En kortere frisk vandretur for dem der vil have den fulde oplevelseaf alle De Dansk Vestindiske Øer. Ses vi?

Udflugten kan købes på destinationen.

Paradise Point - udflugt på egen hånd

Kør med kabelbanen op af Flag Hill i en højde af 213 meter til Paradise Point. Her får du en fantastisk udsigt over Charlotte Amalie, St. Thomas og Caribien, så du kan tage nogle vidunderlige billeder. Turen tager ca. 7 minutter hver vej og på toppen finder du observationsdækket med tilhørende restaurant, bar, tropisk fuglehave, natursti og gavebod.
Uanset om du planlægger et kort ophold eller tænker at tilbringe hele dagen på toppen, skal du sørge for at nyde en kølig drink på den afslappede restaurant og bar. Bestil husets specialitet, en såkaldt ”Bushwacker”, der består af amaretto, kahlua, vodka, kokos-rom og baileys. Restauranten byder på lidt af hvert med tapas, kalamari, sandwiches, burgere osv.

Udflugten kan købes på destinationen.

Solnedgangsmiddag på Bluebeards Castle m. panoramaudsigt

Bluebeards Castle bærer navnet fra den berygtede pirat Blåskæg, og huser blandt andet en af St Thomas’ fornemste restauranter - ROOM WITH A VIEW. Fra restaurantens eksklusive øverste etage er der en pragtfuld udsigt ud over Charlotte Amalies bakkede landskab med lystbådshavn, bymidte, havneindsejling osv. Imens byen lyses op og de store spektakulære krydstogtskibe måske nænsomt sejler ud på ny, nyder vi en lækker middag fra et af øens allerbedste køkkener. Efter en lækker forret bydes der på Chicken Marsala (kylling), Steak au Poivre (Steak) eller f.eks en frisk caribisk Snapper Picatta (fisk). Desserten er i en kategori helt for sig selv med mango sorbet, kokos flan-budding eller chokolade-mousse kage. Til maden serveres der f.eks en chilensk eller new zealandsk rød-eller hvidvin.
Aftenarrangement.

Udflugten kan købes på destinationen.
Tilmeldingerne går efter først-til-mølle-princippet, og der må derfor tages højde for evt. udsolgte ture.

St. John – Vandring på St. John (man kan tage færgen fra St. Thomas)

Et bredt udvalg af vandreruter, og gamle veje som blev brugt af de danske plantager, er hvad der venter på St. John. Udforsk øen med dens vidunderlige strande og bugter, bjergrige skovområder, kaktusskove, gamle ruiner fra de mange sukkerplantager samt dens mange udsigstpunkter ud over det blå hav og den grønne ø.
I Bravo Tours informationsmapperne, der ligger på alle vores hoteller, finder du beskrivelse af de mange interessante og spændende vandreruter, som findes på St John, praktiske tips til planlægning af turen osv. Disse ture er også for dig der bor på St. Thomas. Den mest populære rute er den som starter midt på øen med navnet "Reef bay trail".

Reef Bay Trail - (3,54 km, 2 timer)
Ruten begynder 7,9 km ud af Centerline Road i retning væk fra Cruz Bay. Turen strækker sig ned igennem det fugtige skovområde, forbi resterne af en sukkerplantage, hvor bygningerne stadigvæk er synlige.
Der tilbydes guidede vandreture på denne strækning fra nationalparkkontoret. Kontakt kan rettes til Park Service Center i Cruz Bay, hvis man skulle have lyst til dette.
Vil du have yderligere information samt praktiske tips til hvordan turen kan planlægges, er du som altid velkommen til at kontakte en af vores rejseleder efter ankomst til rejsemålet.

Udflugten kan købes på destinationen.

Kort

Del denne side via E-mail