Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
  • Cuba

Om Cuba

Velkommen til Cuba

Republikken Cuba er en ø-stat i det nordlige Caribien. Den ligger på grænsen mellem Det Caribiske Hav og Atlanterhavet. Klimaet er tropisk, men temperaturerne modereres af det omgivende hav, og derfor har Caribiens største ø en smuk og spændende natur. Landbrugsjorden er rigelig og særdeles frugtbar. Bl.a. dyrkes tobak under ideelle vilkår, og cubanske cigarer fastholder en førende rolle på verdensmarkedet. Det, der kendetegner Cubas natur og som gør øen til et paradis for økoturister, er dens rigt varierede flora og fauna, dens tropiske regnskovsklima, dens mange øer og dens særlige geologiske beskaffenhed, som danner grundlag for de mest pragtfulde naturlandskaber.

Overalt i landet forundres man over den fascinerende mosaik og uforudsigelighed, øen rummer, hvad enten det drejer sig om arkitekturen, naturen eller de lokale cubanere i farvestrålende guayaberas.

Find din rejse til Cuba

Den Store Cuba-rundrejse

Oplev det ægte Cuba, før det er for sent! Den Store Cuba-rundrejse tager jer med til store amerikanerbiler, cigarer, en gribende historie og tropiske strande.
Læs mere om rundrejsen her >

Castros Cuba og de caribiske paradisøer

Høj cigarføring, pastelfarvede huse og gamle amerikaner biler. Oplev det enestående land i kombination med krydstogt til flere unikke caribiske øer.
Læs mere om krydstogtet her >

Del denne side via E-mail