Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Skønt lejlighedshotel
 • 2 poolområder
 • Gode faciliteter

Hotel Royal Sun

3
Her får du
 • Skønt lejlighedshotel
 • 2 poolområder
 • Gode faciliteter
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Royal Sun

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Restaurant
 • Pool
 • Gratis WiFi

Dejligt lejlighedshotel med gode faciliteter
Det dejlige lejlighedshotel Royal Sun ligger i den vestlige del af den berømte ferieby Sunny Beach og kun 300 meter fra den fantastiske sandstrand. Sunny Beachs livlige gader med masser af restauranter og barer ligger kun 20 minutters gåtur væk. Hotellet er perfekt for familier og par, som ønsker en dejlig og afslappende ferie i rolige omgivelser, men samtidig ønsker at være tæt på centrum.

Hotel Royal Sun har 2 skønne poolomårder, hvor der er lagt op til den helt store afslapningsferie. Her er masser af liggestole, som du kan slænge dig, og hvis solen bliver en tand for skarp, kan du slå parasollen op og tage en pause i skyggen. I de to indbydende swimmingpools, kan du tage en afkølende dukkert og til hotellets yngste gæster, er der selvfølgelig også en børnepool.

Mens du opholder dig på Hotel Royal Sun, kan du benytte dig af hotellets fine wellnessområde, som tilbyder forskellige former for massage og skønhedsbehandlinger. Skal du holde formen ved lige, mens du er på ferie, kan du lægge vejen forbi hotellets fitnessrum. På hotellet er der også en legeplads, som hotellets yngste gæster kan benytte sig af under ferien.

Hotellet har en fin restaurant, og vælger du at tilkøbe morgenmad, kan du nyde en dejlig og alsidig buffet. Til frokost og aftensmad har du mulighed for at benytte dig af deres a la carte-menu. I hotellets lobbybar kan du få slukket tørsten med en kold forfriskning eller en farverig drink.

Sunny Beachs sandstrand ligger kun en kort gåtur væk. Her kan du leje solsenge og bare slappe af og nyde solens stråler eller tage en dukkert i fine hav. Der er også rig mulighed for at prøve kræfter med vandsport, og når tørsten eller sulten melder sig, kan du gå op i en af de mange strandebarer og caféer og få en bid mad og en kølig forfriskning.

Om hotellet
Afstand til centrum 800 m
Afstand til minimarked 0 m
Afstand til strand 400 m
Aircondition Ja
Bar Ja
Byggeår 2008
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 6
Fitness Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Lejligheder 539
Massage Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Nej
Reception Ja, åbent hele døgnet
Restaurant Ja
Sauna I spaafdeling
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Tekøkken Ja
Telefon Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, mod gebyr

Sådan bor du
På Hotel Royal Sun kan du vælge at bo i fine studiolejligheder, som består af et stort og lyst rum med en dobbeltseng eller 2 enkelsenge, et lille kitchenette, TV, telefon, køleskab, eget toilet/bad og egen balkon/terrasse. Her er plads til op til 2 voksne. 

Du kan også vælge at bo i en 2-værelses lejlighed som består af et separat soveværelse, et opholdsrum med et lille kitchenette, TV, telefon, køleskab, eget toilet/bad og egen balkon eller terrasse. Her er plads til enten 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn.

Pension
Dit ophold på Hotel Royal Sun er uden forplejning. Du har mulighed for at tilkøbe morgenmad.

8240 Sunny Beach
Puh. +359 554 48700
www.royalsunsunnybeach.com

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail