Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Premuim - Østens unikke perler – Bangkok, Hanoi og Halong-bugten

0
Rejselængde 11 Nætter
Pris pr. person 16.774 kr

Østens mystik, imponerende natur og lækre sandstrande. Denne rejse er perfekt for jer, der vil kombinere nogle af Østens største oplevelser med ren afslapning.

Rejsen starter med 1 dag i Bangkok, der er et must, hvis man er i Østen. Vi tager på opdagelse i metropolen og ser nogle af de meste berømte seværdigheder. Vi fortsætter til det nordlige Vietnam, hvor der venter nogle spændende dage med mangfoldige oplevelser!

Første stop gør vi i Hanoi, hvor vi kommer tæt på det vietnamesiske liv og byens mange seværdigheder. Man kan roligt sige denne by er mere end livlig med sine mane scootere, som myldrer på kryds og tværs i trafikken. Et andet højdepunkt på rejsen bliver uden tvivl Halong-bugten. Vandets farver, naturen og mystikken - det er absolut en af landets allerstørste oplevelser!

Efter nogle uforglemmelige oplevelser i Vietnam fortsætter rejsen til Thailand ved feriebyen Hua Hin. Her er der tid til ren afslapning eller endnu flere oplevelser på et vores skønne hotel lige ved vandet.

Der er dansktalende rejseleder med på hele rejsen. Bravo Tours’ rejseledere bor også i Hua Hin, og de kommer gerne med gode råd til, hvad I kan lave resten af ferien – hvis I ikke bare vil nyde livet på de dejlige hoteller.

Hoteller: 
Novotel Hua Hin
Hilton Hua Hin
Hyatt Regency
La Maison
Marriott Hua Hin
Wora Bura

Rejsens højdepunkter
 • Tempelbesøg i Bangkok
 • Flodtur med longtail båd i Bangkok
 • Cykeltaxi i Hanoi
 • Sejltur Halong Bugten
 • Ho Chi Minh Mausoleet
 • Pagoden på en søjle
 • Dansktalende rejseleder
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1-2
Velkommen til Bangkok og byens højdepunkter
Velkommen til Bangkok og byens højdepunkter

Vi forlader Danmark og flyver østover til Bangkok, som er Thailands hovedstad. Her ankommer vi til en af de mest spændende og levende metropoler i hele Østen. I lufthavnen venter Bravo Tours’ danske rejseleder, som tager godt imod og kører os til vores hotel i centrum af Bangkok-centrum.

Vi starter rejsen i hovedstaden med en spændende historie. Vi besøger nemlig delen, hvor Bangkok blev grundlagt og byens søjler, hvor byens ånder eftersigende holder til og beskytter byen. Vi ser også et af byens varetegn ”The Giant Swing”.

Vi skal selvfølgelig også besøge et af byens mange templer, Wat Pho. Templet er et af de ældste i Bangkok og her finder vi verdens længste liggende Buddha på 45 meter – det er uden sammenligning en af de største attraktioner i byen. Vi tager også forbi de imponerende Wat Saket, der ligger højt oppe på Det Gyldne Bjerg .
Vi fortsætter dagen med båd på Chaya Phraya floden. Her ser vi det ægte og rolige liv langs vandet, når vi sejler forbi huse på pæle og imponerende templer. De fleste familier lever noget mere primitivt og som thailænderne gjorde engang. Sidste stop gør vi ved templet Wat Arun, og hvis du går til tops, bliver I belønnet med den smukkeste udsigt over floden og Grand Palace.

Vi overnatter i Bangkok.

Dag 3
Videre til Hanoi, Vietnam
Videre til Hanoi, Vietnam

I dag kører vi til lufthavnen i Bangkok og flyver videre til Vietnam, der byder på et væld af spændende oplevelser. Vores oplevelser starter i Hanoi, hvor vi går på opdagelse i den gamle, franske bydel. Vi tager også på en ægte vietnamesisk oplevelse, når vi tager en cykeltaxi rundt i byen. På vejen kan vi ikke undgå at blive betaget af det hektiske – og for os måske lidt kaotiske – liv. Motorcykler svinger ud og ind mellem hinanden, men det hele går utroligt nok op i en højere enhed. Vi nyder turen gennem det gamle kvarter med de 36 forskellige handelsgader og undervejs passerer vi også de udendørs barberer og de mange udendørs butikker, der sælger alt fra souvenirs til klassiske nuddelretter. Vi nyder en af de velsmagende klassiske vietnamesiske retter til aften.

Dag 4
Den verdensberømte Halong-bugt
Den verdensberømte Halong-bugt

”Ingen har besøgt Vietnam, hvis ikke man har besøgt Halong-bugten”. Sådan siger et gammel mundhæld, og når først man har besøgt Halong-bugten, ved man, at det taler sandt.

Fra Hanoi kører vi langs den smukke natur, der er både inspirerende og magisk. Når vi kommer frem, bliver vi mødt af et naturligt vidunder, og absolut et af landets smukkeste vartegn. Vi sejler ud på det smaragdgrønne vand, oplever gemte grotter undervejs, nyder den friske seafood og ser de berømte kalkstenssøer. Landskabet er intet mindre end indbegrebet af smukt, og derfor også en del af UNESCO's verdensarvslist. Vi indkvarteres i fine privat-kahytter, og overnatter på Halong-bugten om bord på båden.

Dag 5
Magiske naturoplevelser
Magiske naturoplevelser

I dag vågner vi til bådens vuggende rytmer, og vi kan endda nå en dukkert før morgenmaden. Båden sejler stille videre i Tonkin-bugten, og naturen viser sig igen fra sin magiske side, når solens stråler rammer vandet, og tågen stille letter. Naturen skifter konstant form, og finurlighederne står i kø. Undervejs besøger vi nogle af de flydende sigøjner-landsbyer og de smukke grotter. Tilbage på land kører vi retur til Hanoi, hvor vi nyder en god middag hos en lokal, der inviterer os indenfor. Han fortæller os også mere om det lokale, vietnamesiske liv.

Dag 6
Endnu mere Hanoi
Endnu mere Hanoi

Hanoi er byder på flere seværdigheder og attraktioner, og vi når lige at få det sidste med, inden vi fortsætter rejsen. Vi starter ved et af byens absolutte højdepunkter, som man bare må opleve, når man besøger Hanoi. Vi starter ved Ho Chi Minh Mausoleet, hvor den gamle vietnamesiske leder, Ho Chi Minh, er kremeret. Vi ser også ”one pillar pagoda” – pagoden på en søjle – der har form som en lotusblomst, inden vi tager flyet tilbage til Bangkok og fortsætter til Hua Hin.

Dag 7-14
Badeferie i Hua Hin
Badeferie i Hua Hin

Nyd feriedagene i Hua Hin. Her venter ren afslapning, men der er også masser af muligheder for flere oplevelser. Gå en tur i byen, tag på marked eller i et af byens shoppingscentre – men strandene og hotellerne lokker også med dejlige områder.

Bravo Tours’ dansktalende rejseledere bor i Hua Hin – og kommer gerne med mange gode bud på, hvad du kan lave på din ferie. Du vælger selv – mellem seks hoteller – hvor du gerne vil bo.

Dag 15-22
Hjemme igen
Hjemme igen

Vi lander igen i Danmark efter en fantastisk premium-rejse fuld af oplevelser i både Vietnam og Hua Hin.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly tur/retur til Thailand
 • Flere måltider og drikkevarer om bord
 • Dansktalende rejseleder
 • 3 overnatninger på gode mellemklasse hoteller
 • 1 overnatning i kahyt på Halong-bugten
 • Tempelbesøg i Bangkok
 • Flodtur med longtail båd i Bangkok
 • Cykeltaxi i Hanoi
 • Sejltur Halong Bugten
 • Ho Chi Minh Mausoleet
 • Pagoden på en søjle
 • 7 overnatninger på valgt badeferie-hotel i Hua Hin– vælg mellem seks hoteller
 • Dansktalende rejselederservice på badeferien i Hua Hin
 • Alle transporter, fly og transfer som i programmet
 • Dagligt morgenmad på alle hoteller
 • Måltider som i programmet

Dette er ikke inkluderet

 • Drikkepenge
 • Drikkevarer og øvrige måltider
 • Indenrigsfly i Danmark
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring

Del denne side via E-mail