Solferie
Rundrejser
Safari
Golf

Premium - Krydstogt på Nilen

0

Glæd jer til fem oplevelsesrige krydstogtsdage på Nilen. Det er få steder i verden, der har så meget på hjertet som Nilen – et sammensurium af historie, kultur og seværdigheder. Det er som at åbne en historiebog, hvor de sidste sider stadig skrives, mens vi sejler roligt afsted.

I mange film følger man det fascinerende liv om bord på Nilens krydstogtskibe. Kombinationen af hver dag at stå op til nye oplevelser og det behagelige, komfortable liv om bord har vel ramt os alle. Sådan er det også i virkeligheden. Bravo Tours sejler med et af flodens mest moderne krydstogtskibe, og det sejler os alle direkte til de mest kendte og historiske seværdigheder langs Nilens bredder.

Efter dagens mange oplevelser er der dømt ren afslapning om bord. Her venter god mad, underholdning, faciliteter og ikke mindst hyggelig atmosfære.

Det er kort sagt en oplevelse ud over det sædvanlige og helt perfekt i kombination med afslappende badeferie langs kysten. Og der er selvfølgelig dansktalende rejseleder med på krydstogtet!

Rejsens højdepunkter
 • Spændende krydstogsdage
 • Luxor
 • Karnak-templet
 • Kongernes Dal
 • Aswan
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Dag 1 – Afsted fra Danmark
Dag 1 – Afsted fra Danmark

Vi lander i Hurghada og kører mod kysten, hvor vi checker ind på Magic Beach. Et skønt hotel, hvor vi overnatter, inden vores krydstogt starter i morgen.

Magic Beach Hotel ligger blot 20 minutter fra lufthavnen. Her bor vi lige ved hotellets egen, private strand og ikke mindst en fantastisk udsigt til Det Røde Hav.

Dag 2
Dag 2 – Nyd livet på Magic Beach
Dag 2 – Nyd livet på Magic Beach

I dag nyder vi livet på Magic Beach. Her er der rig mulighed for at slappe af og benytte de mange faciliteter, der er på hotellet. Læn jer tilbage og gør jer klar - for i morgen starter eventyret på Nilen.

Dag 3
Dag 3 – På krydstogt og Kongernes Dal
Dag 3 – På krydstogt og Kongernes Dal

I dag starter vores krydstogtseventyr. Vi flyver fra Hurghada til Luxor, og allerede inden vi checker ind på vores krydstogtsskib, tager vi på den første oplevelse, når vi besøger Kongernes Dal og Hatshepsut.

Der er ingen tvivl, området ved Luxor er et af de allervigtigste i både den egyptiske historie og arkæologien. Her har et utal af udgravninger givet os svar om fortiden. I Kongernes Dal finder vi de 62 grave, som desværre alle blev plyndret engang med undtagelse af én, nemlig Tutankhamons grav. På trods af plyndringerne er de stadig smukt udsmykket uden på. Kongernes Dal er et absolut must, når man besøger området ved Nilen.

Vi besøger også Hatshepsut-templet. Hun var den første kvinde ved magten, selv om hendes vej dertil er lidt af en særlig historie. Den får vi ved templet, hvor vi både hører mere om hende og alle hendes mange udrettelser.

Efter besøget kører vi til skibet, der ligger ca. 1,5 time fra området i byen Esna. Her besøger vi Esna-templet, inden vi stiger om bord, nyder aftenen og gør os klar til første overnatning på skibet.

Dag 4
Dag 4 – Kom Ombo-templet og til Aswan
Dag 4 – Kom Ombo-templet og til Aswan

I dag står vi op i en ny by klar til nye oplevelser. Vi starter med et besøg ved Kom Ombo-templet – Egyptens eneste dobbelttempel. Et smukt tempel, der også kaldes for ”guldhøjen” – men udsigten er næsten endnu smukkere. Vi hører også historien om områdets mange krokodiller. Efter besøget fortsætter vi til med skibet til Aswan, hvor vi overnatter om bord på skibet.

Der bliver også mulighed for at tilkøbe en ekstra oplevelse – nemlig en udflugt til Nubian Village. Indbyggerne i byen er flyttet til området efter en oversvømmelse, men de har bevaret deres særlige kultur. Vi kommer tæt på de lokale, ser de farvestrålende huse og smager på en af deres specialiteter. Vi hører også mere om deres livsstil – både tidligere og i dag. Hør mere om udflugten og bestil den hos rejselederen på destinationen.

Dag 5
Dag 5 - Philae-tempel og mulighed for flere oplevelser
Dag 5 - Philae-tempel og mulighed for flere oplevelser

I dag står vi op i Aswan, der er Egyptens sydligste by og det gamle knudepunkt for handel i landet. Et af områdets store attraktioner er den store dæmning og det flotte Philae-tempel. I flere år var det gamle tempel under vand, men da området fik en ny dæmningen besluttede UNESCO at restaurere templet. Derfor står det i dag rigtig flot.

Resten af dagen er til fri disposition. Der bliver mulighed for at slappe af eller tilkøbe forskellige udflugter bl.a. til Elephantine-øen, Nubias museum eller eftermiddagste på The Old Cataract-hotel. Nogle tilkøb vil være med engelsktalende rejseleder – hør mere og bestil den udflugt, du ønsker hos rejselederen på krydstogtet.

Vi spiser og overnatter om bord.

Dag 6
Dag 6 - Fra Aswan til Edfu
Dag 6 - Fra Aswan til Edfu

I dag fortsætter vi fra Aswan til Edfu. Her bliver det muligt at tilkøbe en ekstra udflugt til det fantastiske klippetempel i Abu Simbel. Templet er hugget ud i klippen og byder på helt særlige relieffer. Det er selvfølgelig også muligt blot at nyde livet om bord eller området omkring skibet i Edfu. 

Dag 7
Dag 7 - Karnak- og Luxortemplet
Dag 7 - Karnak- og Luxortemplet

I dag starter vi tidligt. Eller det vil sige – det gør skibet. Vi sejler til Esna om morgenen, og når vi ankommer til området, tager vi bussen videre til en af turens højdepunkter; Luxor. Et glædeligt gensyn i området, der denne gang viser os det berømte Karnak- og Luxortempel.

Karnaktemplet er et af verdens største tempelkomplekser, og historien omkring templet strækker sig mere end 2.000 år tilbage i tiden. Arkæologer har arbejdet på at restaurere og genopbygge hele tempelområdet i mange år – og de er ikke færdige, men det gør slet ikke noget, for det er allerede meget smukt. Det samme gælder Luxortemplet, der efter sigende er så smukt, at Napoleons soldater gik i stå, da de så det.

Vi nyder en god aftensmad, før vi igen flyver fra Luxor til Hurghada. Her checker vi igen ind på Magic Beach, hvor vores rejse begyndte.

Dag 8
Dag 8 – Hjem til Danmark eller tilkøb ekstra badeferie
Dag 8 – Hjem til Danmark eller tilkøb ekstra badeferie

Vi nyder dagen på hotellet, inden vi checker-ud og rejser hjem til Danmark. Der er selvfølgelig også mulighed for at tilkøbe en ekstra ferieuge på Magic Beach, så der bliver god tid til at fordøje de mange indtryk og oplevelser ved de dejlige strande. 

Datoer og priser

Beklager, vi kunne desværre ikke finde nogen rejser på den valgte dato.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Flyrejse til Hurghada tur/retur.
 • Transport til og fra hotellet.
 • Indenrigsfly fra Hurghada til Luxor tur/retur.
 • Indkvartering på Magic Beach Hotel.
 • Indkvartering på Nile Crown 1.
 • Helpension på Nilkrydstogtet.
 • All Inclusive på Magic Beach Hotel.
 • Udflugter iflg. program.
 • Drikkepenge.
 • Dansktalende rejseleder.

Dette er ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring kr. 195
 • Årsrejseforsikring kr. 295.
 • Mad om bord på flyet kr. 180.
 • Drikkevarer på krydstogtet.
 • Ekstra udflugter om bord.
 • Evt. ekstra ferieuge på Magic Beach efter krydstogtet.

Krydstogtsskibet

Når I rejser på krydstogt på Nilen med Bravo Tours, sejler vi med krydstogtsskibet Nile Crown 1. Krydstogsskibet er indrettet med moderne faciliteter, har fem dæk og en mindre swimmingpool øverst. Om bord på båden finder I bl.a. en restaurant, bar, soldæk, internetcafé, frisør og massagebehandlinger. Nogle faciliteter er mod betaling.

Krydstogtsskibet har 58 kahytter, der alle er indrettet med aircondition, safebox, telefon, TV og minibar. Der er vindue og udsigt fra alle kahytter. Her kan I bo op til to personer.

Del denne side via E-mail