Solferie
Rundrejser
Safari
Golf
Krydstogt

Premium - Kontrastfulde Thailand - Bangkok, Phrae og Chiang Mai

0
Rejselængde 11 Nætter
Pris pr. person 15.744 kr

Tag med på Bravo Tours’ Premium-rejse til Thailand, der byder på et væld af kontrastfulde oplevelser! Vi kommer tæt på nogle af Bangkoks mest ubeskrivelige højdepunkter og bag facaden i den nordlige del af landet. Vi ser de helt autentiske sider, Bangkok og livet i Nordthailand – velkommen til!

Vi starter i den store metropol Bangkok, hvor vi både oplever templer, berømte buddhastatuer og det kendte Grand Palace, også kaldet kongepaladset. Vi går en tur i China Town og oplever den unikke stemning. Vi fortsætter eventyret i det nordlige Thailand, der uden tvivl byder på mere uspolerede oplevelser og unik natur. Her kommer vi både forbi drypstensgrotter, besøger fjerne bjergstammer. Oplevelserne fortsætter nordpå med besøg til det fortryllende Chiang Mai.

Hele rejsen slutter vi af i den kongelige badeby, Hua Hin. Her kan I vælge mellem seks skønne badeferie hoteller – og nyde ren afslapning på de fantastiske hoteller – eller fortsætte oplevelserne med Bravo Tours’ dansktalende rejseledere, der bor i Hua Hin.

Der er selvfølgelig dansktalende rejseleder med på hele rejsen.

Hoteller: 
Novotel Hua Hin
Hilton Hua Hin
Hyatt Regency
La Maison
Marriott Hua Hin
Wora Bura
Rejsens højdepunkter
 • Tempelbesøg i Bangkok
 • Flodtur med longtail båd i Bangkok
 • Bjergstamme besøg
 • Bjergstamme skolebesøg
 • Drypstensgrotte
 • Middag i teaktræshus
 • Dansktalende rejseleder
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1-2
Velkommen til Bangkok og byens højdepunkter
Velkommen til Bangkok og byens højdepunkter

Vi forlader Danmark og flyver østover til Bangkok, som er Thailands hovedstad. Her ankommer vi til en af de mest spændende og levende metropoler i hele Østen. I lufthavnen venter Bravo Tours’ dansktalende rejseleder, som tager godt imod og kører os til vores hotel i centrum af Bangkok. Her bor vi tæt på både shopping og byens skytrain, der let tager os med rundt i byen.

Vi starter rejsen i hovedstaden med en spændende historie. Vi besøger nemlig delen, hvor Bangkok blev grundlagt og byens søjler, hvor byens ånder eftersigende holder til og beskytter byen. Vi ser også et af byens varetegn ”The Giant Swing”, der står foran rådhuset.

Vi skal selvfølgelig også besøge et af byens mange templer, Wat Pho. Templet er et af de ældste i Bangkok, og her finder vi verdens længste liggende Buddha på 45 meter – det er uden sammenligning en af de største attraktioner i byen. Vi tager også forbi de imponerende Wat Saket, der ligger højt oppe på Det Gyldne Bjerg.

Vi fortsætter dagen med båd på Bangkoks flod. Her ser vi det ægte og rolige liv langs vandet, når vi sejler forbi huse på pæle og imponerende templer. De fleste familier her lever noget mere primitivt end i byen – det er som at rejse tilbage i tiden. Sidste stop gør vi ved templet Wat Arun, og hvis du går til tops, bliver du belønnet med den smukkeste udsigt over floden og Grand Palace.
Vi overnatter i Bangkok.

Dag 3
Grand Palace, China Town og videre til Phrae
Grand Palace, China Town og videre til Phrae

Vi starter turen ved en af Bangkoks mest kendte attraktioner, nemlig kongepaladset Grand Palace. Tempelområdet er imponerende stort og har huset både kongen og den thailandske regering. Det er en helt særlig oplevelse, at gå rundt blandt den smukke arkitektur. Det er også i et af templerne den verdensberømte smaragdbuddha sidder, som er den mest betydningsfulde statue af Buddha i hele Thailand.

Senere fortsætter vi til byens travle blomstermarked, hvor både lokale og turister handler og kigger på de smukke farver. Der er også et frugt- og grøntmarked samme sted. Vi nyder stemningen og atmosfæren, inden vi fortsætter rundt i China Town. Her ligger markeder, gaderestauranter og guldsmede side om side. I gaderne flokkes indbyggerne omkring, men selv om her er travlt, er stemningen helt unik. Undervejs besøger vi også Wat Traimit, der er kendt for sin store guld-buddha, som er verdens største buddha i massiv guld med sine 5,5 tons.

Vi spiser middag på en restaurant tæt på den store Hua Lam Pong-togstation, inden vi tager nattoget til Phrae. Vi bliver vugget stille i søvn på vej mod nye eventyr.

Dag 4
Drypstensgrotter og bjergstammer
Drypstensgrotter og bjergstammer

Meget tidligt om morgenen anstrenger toget sig op til de højtliggende provinser. Her når vi alle frem til Denchai-stationen, hvor vi skifter fra tog til vores bus. Vi kører nu til provinsbyen Phrae, hvor vi indtager en velfortjent morgenbuffet og gør klar til en dag fyldt med store rejseoplevelser. Først kører vi til en stor drypstensgrotte med udgang i junglen, der viser nogle af jordens underfundigheder frem.

Vi spiser frokost ved områdets hyggelige Huai Rong-vandfald, inden vi besøger en af områdets bjergstamme-landsbyer, hvor vi hører mere om landsbyens traditionelle levevis. De bor og lever i bjergene, hvor de har deres helt egen hverdag. Bravo Tours har et helt specielt samarbejde med denne bjergstamme, hvor vi b.la. støtter deres skole med køb af nye stole og borde til klasselokalerne, nye toiletter, samt faciliteter til lærerne. Derfor besøger vi selvfølgelig også skolen, hvor vi oplever, hvordan den thailandske regering på bedste vis har oprettet en thai-skole helt inde i bjergene.

På vej tilbage til hotellet besøger vi Mo Hom, der er kendt i hele Thailand for sit fine håndarbejde og vævning af dragter i indigo farver. Om aftenen venter en unik middag i Phrae, når vi bliver inviteret inden for til middag i Vong Buri House, der er den tidligere guvernør af Phraes teaktræhus.

Dag 5
Chaing Mai
Chaing Mai

Efter morgenmaden tjekker vi ud og tager det lokale tog til Chiang Mai. Når vi ankommer går vi på opdagelse i den gamle by, hvor vi både bliver mødt af mange spændende templer og ikke mindst områdets lokale marked. Her gør mange af de lokale en rigtig god handel, fordi kvaliteten ofte er meget bedre og billigere end på andre markeder. Samtidig byder markedet på mange mulige indkøb, man ikke kan få andre steder.

Dag 6
Doi Suthep og tilbage til Bangkok
Doi Suthep og tilbage til Bangkok

I dag skal vi til bjerget Doi Suthep, der efter et par hårnålesving og stigninger belønner os med en fantastisk udsigt. På toppen i 1060 meters højde ankommer vi til tempelet, hvor er udover guld og glimmer, også er en fantastisk udsigt over Chiang Mai.

Efter vi har nydt den smukke udsigt og det kendte tempel, kører vi til lufthavnen i Chiang Mai og flyver til Bangkok. Her fra kører vi direkte til Hua Hin, hvor der venter os en skøn badeferie.

Dag 7-13
Badeferie i Hua Hin
Badeferie i Hua Hin

Nyd feriedagene i Hua Hin. Her venter ren afslapning, men der er også masser af muligheder for flere oplevelser. Gå en tur i byen, tag på marked eller i et af byens shoppingscentre – men strandene og hotellerne lokker også med dejlige områder.

Bravo Tours’ dansktalende rejseledere bor i Hua Hin – og kommer gerne med mange gode bud på, hvad du kan lave på din ferie. Du vælger selv – mellem seks hoteller – hvor du gerne vil bo.

På dag 13 kører vi retur til lufthavnen og flyver hjem til Danmark.

Dag 14
Hjemme igen
Hjemme igen

Vi lander igen i Danmark efter en fantastisk premium-rejse fuld af oplevelser fra både Bangkok, Phrae  Chiang Mai og Hua Hin.

Datoer og priser

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly tur/retur til Thailand
 • Flere måltider og drikkevarer om bord
 • Dansktalende rejseleder
 • 3 overnatninger på gode mellemklasse hoteller
 • Togrejse med en overnatning til Phrae
 • Tempelbesøg i Bangkok
 • Flodtur med longtail båd i Bangkok
 • Bjergstamme besøg
 • Bjergstamme skolebesøg
 • Drypstensgrotte
 • Middag i teaktræshus
 • Chiang Mai-markedet
 • Doi Suthep
 • 7 overnatninger på valgt badeferie-hotel i Hua Hin– vælg mellem seks hoteller
 • Dansktalende rejselederservice på badeferien i Hua Hin
 • Alle transporter, fly og transfer som i programmet
 • Daglig morgenmad på alle hoteller
 • Måltider ifølge programmet

Dette er ikke inkluderet

 • Drikkepenge
 • Drikkevarer og øvrige måltider
 • Indenrigsfly i Danmark
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring

Del denne side via E-mail