Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Jubilæums ø-hop på Azorerne

0

Der er ét rejsemål, der for alvor satte gang i udviklingen af Bravo Tours – nemlig Azorerne. Derfor fejrer vi selvfølgelig også vores 20-års jubilæum med et fantastisk jubilæums ø-hop på den skønne, smukke og ubeskrivelige portugisiske ø-gruppe!

Hovedøen São Miguel er enestående, men vil du have den fulde oplevelse af ø-gruppen, skal du tage med på ø-hop. Rejs med på vores jubilæums ø-hop, når vi udforsker intet mindre end tre af øerne i ø-gruppen, nemlig São Miguel, Faial og Pico.

På hele rejsen har vi inkluderet mange spændende oplevelser, så du rejser hjem med de bedste ferieminder – ikke kun fra São Miguel, men fra flere af de spændende øer bl.a. Pico, der er kendt for sin store vulkan og smukke vinmarker. Faial er derimod berømt for sine molemalerier og det maritime miljø. På turen fejrer vi selvfølgelig også Bravo Tours’ jubilæum med en lækker middag. På denne måde får du de bedste oplevelser fra alle øerne. Bedre bliver det ikke!

I spidsen for ø-hoppet står Bravo Tours’ danske rejseledere, som har et særdeles indgående kendskab til de smukke øer ude i Atlanterhavet.

Jubilæumsrejsen er kort sagt perfekt til dig, der gerne vil opleve det hele på én rejse.

Rejsens højdepunkter
 • Oplev hele tre øer på en rejse
 • Mange spændende oplevelser inkluderet
 • Tre udflugter på hoveøen São Miguel
 • Kom tæt på livet på Pico
 • Oplev naturens kræfter på Faial
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Velkommen til Azorerne
Velkommen til Azorerne

Efter den relativt korte flyvetur fra Danmark lander vi på hovedøen São Miguel på Azorerne. Vi henter vores bagage og kører de kun fire kilometer ind til det firstjernede Hotel Azoris Royal Garden i hjertet af Ponta Delgada. Efter ankomsten til hotellet tager vi til velkomstmøde med vores danske rejseledere, der præsenterer ugens spændende rejseprogram.

 

Dag 2
Halvdagstur til Tvillingesøerne
Halvdagstur til Tvillingesøerne

 I dag oplever vi Sete Cidades, også kaldet for tvillingesøerne, på den vestlige side af São Miguel. Det bliver uden tvivl et af øens absolutte højdepunkter.

Udsigtspunktet ”Vista do Rei” er kendt for sin smukke panoramaudsigt over det imponerede vulkankrater. Vejen op til ”Vista do Rei” er meget naturskøn og byder på mange smukke udsigter. Efter caféstop i Sete Cidades by kører vi mod havet, hvor vi nyder den flotte udsigt over klosterklipperne, en lille klippeformation, der ligger ud for den nordvestlige kyst. I løbet af dagen gør vi desuden et stop i byen Fajã de Baixo, hvor vi besøger en af øens berømte ananasplantager og hører nærmere om den meget komplicerede proces, der ligger bag den populære frugt.

Dag 3
Lagoa do Fogo med likørsmagning
Lagoa do Fogo med likørsmagning

Et af dagens højdepunkter bliver Ildsøen eller Lagoa do Fogo, som den hedder på portugisisk. Mange mener nemlig, at det er den smukkeste af de tre store vulkankratersøer på São Miguel.
I 945 meters højde har vi en betagende udsigt over det 500 meter dybe vulkankrater med sin azurblå sø samtidig med, at vi kan skimte Atlanterhavet i baggrunden.

På den lille keramikfabrik Cerãmica Vieira i byen Lagoa oplever vi den traditionelle keramikfremstilling. I løbet af dagen gør vi også et stop ved den tropiske oase, hvor vi finder det lune, naturlige vandfald, Caldeira Velha, hvor der er mulighed for at bade. Frokosten nydes i Rib. Grande, hvor der også bliver mulighed for likørsmagning.

Dag 4
Vin og vulkaner på Pico
Vin og vulkaner på Pico

Efter morgenmaden på hotellet pakker vi kufferten. I dag forlader vi hovedøen São Miguel for at drage på opdagelse på øen Pico. Straks efter vi er landet tager vi på udflugt. Med 2.351 meter over havets overflade er vulkanen faktisk Portugals højeste punkt.

Blandt øens mange lokkende oplevelser lægger vi vægt på de ting, der har haft størst indflydelse – vinen, hvalerne og vulkanerne. Et af dagens højdepunkter er besøget på hvalfangst-museet, der levende fortæller om hvalfangernes liv, der var præget af det meget barske og farefulde erhverv. Nu om dage har man et romantisk syn på, hvad hvalfangst var, men egentlig var det en kamp på liv og død, når jagten gik ind på verdens største pattedyr.

Vi besøger nogle af de kendte vinmarker, der er omkranset af mørke gærder af lavasten. Her får du et indblik i, hvilke barske vilkår de azoriske vinbønder lever under. I den lille charmerende og hyggelige by São João nyder vi en spændende frokost med delikate retter fra det azoriske køkken.

Vi krydser over nordkysten med de barske, nøgne områder af lavaformationer og lavasletter, hvor lavaen var flere år om at størkne.

Vi overnatter på hotel Caravelas de næste to nætter.

Dag 5
Naturens kræfter
Naturens kræfter

I dag sejler vi det korte stykke over kanalen fra Pico til øen Faial. Den er kendt af mange sejlere, som ligger i havn i Horta, når de krydser Atlanterhavet. Efter ankomsten til Faial begiver vi os ud på en halvdagstur, hvor vi kommer rundt på hele øen. Vi oplever blandt andet Capelinhos-vulkanen, der fra september 1957 var i udbrud i 13 måneder og skabte en helt ny ø, der blev landfast med Faial. Området skiller sig meget ud fra resten af øen og giver et imponerende indtryk af naturens kræfter.

På det store vulkanhistoriske museum får vi et godt indblik i udbruddets faser – blandt andet ved hjælp af en kort film, der fortæller og viser, hvorfor der er så stor vulkanaktivitet på og omkring øerne. Der venter endnu en speciel oplevelse midt på øen, når vi nyder den betagende smukke udsigt over det enorme vulkankrater, Caldeira. Man fortryder, hvis man har glemt sit kamera.

Eftermiddagen er på egen hånd, og der er mulighed for at se nærmere på de mange flotte molemalerier eller spise frokost på Cafe Sport, inden vi sejler tilbage til Pico.

Dag 6
Gourmetmiddag
Gourmetmiddag

Vi flyver tilbage til hovedøen São Miguel. Når vi ankommer, er dagen til fri afbenyttelse, hvor man har mulighed for at se nærmere på hovedbyen Ponta Delgada. Det er muligt at besøge nogle af deres kendte kirker eller slappe lidt at ved poolen. En uge med masser af spændende oplevelser er ved at være forbi.

Mættet med indtryk skal vi også have mættet vores maver. Vi spiser en skøn middag på en af byens bedste spisesteder, hvor vi samtidig fejrer vores oplevelser og Bravo Tours’ 20-års jubilæum. Vi mødes på restauranten.

Dag 7
Lagoa das Furnas
Lagoa das Furnas

På denne heldagstur besøger vi øens største vulkankrater, Funas, hvor de boblende og kogende kilder, de såkaldte Celdeiras, vidner om den vulkanske aktivitet i området. Udsigtspunktet Pico do Ferro byder på en storslået udsigt ud over det store krater, som både indeholder by og sø. Ved søens bred forberedes dagens frokost Cozido, Azorernes nationalret, og denne tilberedes i en gryde direkte i den varme, vulkanske jord. I Furnas by besøger vi desuden øens smukkeste park, den botaniske have Terra Nostra parken, og i den forbindelse vil der være mulighed at bade i det 35 grader lune vand i ungdommens kilde.
I løbet af dagen besøger vi også en af de sidste te-plantager i Europa, Cha Gorreana fra 1883, hvor de den dag i dag endnu bruger de gamle og oprindelige maskiner til deres teproduktion.

Dag 8
Farvel og på gensyn
Farvel og på gensyn

Efter en uge med skønne rejseoplevelser er det tid til at sige farvel – og måske på gensyn til Azorerne. Vi tjekker ud på hotellet og tager til lufthavnen lidt uden for Ponta Delgada for at flyve tilbage til Danmark. Hos Bravo Tours håber vi, at du har nydt rejsen i fuldt omfang, og at du har en række gode rejseoplevelser med hjem i den personlige bagage fra vores jubilæums ø-hop på Azorerne.

Beklager, vi kunne desværre ikke finde nogen rejser på den valgte dato.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Flyrejse til Azorerne tur/retur.
 • Indkvartering på Hotel Azoris Royal Garden.
 • Indkvartering på Hotel Caravelas.
 • Morgenmad.
 • Ø-hop iflg. program.
 • 3 udflugter på São Miguel iflg. program.
 • Gourmetmiddag.
 • Dansktalende rejseledere.

Dette er ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring kr. 249.
 • Årsrejseforsikring kr. 249.
 • Mad om bord på flyet kr. 180.
 • Transport til og fra hotellet kr. 130.

Del denne side via E-mail