Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf

Havskildpadder, Olympia og det azurblå hav

0
Rejselængde 7 Nætter
Pris fra 23 september 2019 5.498 kr
5.998 kr
Se alle afgange

Er du til hvide sandstrande, krystalblåt hav og sprudlende natur, så er den græske ferieø Zakynthos helt sikkert noget for dig. På Zakynthos har du rig mulighed for både at komme helt ned i gear, slå håndklædet ud og bare slappe af på stranden. Men Zakynthos er også meget mere end det! Pak vandrestøvlerne og tag med på en rejse, hvor vi udforsker øens natur og smukke seværdigheder. Vi oplever selvfølgelig øens absolutte must-see: havskildpadderne Caretta Caretta. Zakynthos er nemlig et af middelhavets største ynglesteder for den truede havskildpadde. De store havskildpadder har eksisteret i over 90 millioner år og kan veje op mod 100 kg. Det er uden tvivl øens helt store turistattraktion og en uforglemmelig oplevelse.

Den græske ferieø gemmer også på mange andre spændende oplevelser. På Zakynthos finder du blandt andet også en af Grækenlands mest besøgte strande – Navagio Beach. Stranden er kendt for skibsvraget ”The Shipwreck”, som ligger midt i det hvide sand. Smuglerskibet forliste i en storm i 1989 efter at være blevet jagtet at kystvagten, og har siden da tiltrukket et hav af turister.

Zakynthos byder på lidt af det hele: De fineste sandstrande, spændende historie og smuk natur – og på denne rejse, har vi sammensat alle højdepunkterne til dig, så du rejser hjem med de største oplevelser!

Afrejse fra
 • Billund (BLL)
 • København (CPH)
Rejsens højdepunkter
 • Rejsens højdepunkter
 • Velkomstmiddag
 • Det ægte Zakynthos
 • Kystens Perler
 • Olympia
 • Dansktalende rejseleder
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Danmark

Ankomst til Zakynthos og indkvartering. 

Dag 2
Velkomstmiddag
Velkomstmiddag

Vi starter en spændende og oplevelsesrig uge på Zakynthos ud med en lækker middag på en lokal græsk restaurant. Her skal vi hygge os i nogle timer med god traditionel græsk mad, mens vi drøfter den kommende uges oplevelser. En uge spækket med spændende og gode oplevelser ligger og venter på os. Velkommen til Zakynthos!

Dag 3
Tur rundt på Zakynthos: Det ægte Zakynthos – Heldagsudflugt inklusive frokost
Tur rundt på Zakynthos: Det ægte Zakynthos – Heldagsudflugt inklusive frokost

I dag starter vi dagen ud med at tage op til den lille landsby Katastari, hvor vi laver et kort stop. Her skal vi knipse løs med kameraet og nyde udsigten ud over kysten og den gamle saltby Alykes. Bagefter sætter vi os ind i bussen igen og kører videre igennem det fantastiske landskab og ned til havnen Agios Nikolaos. Her skal vi på en privat bådtur langs kysten, hvor vi sejler ind mellem de høje klippesider og hen til Navagio. Stranden er en af Grækenlands flotteste og mest fotograferede steder. På vejen tilbage sejler vi, hvis det er muligt, ind i de blå grotter. Når vi kommer ind på land, kører vi forbi Anafonitria klostret, hvor vi kommer tæt på den græske historie og religion. Frokosten skal spises på en græsk restaurant. Til sidst kører vi hen til Zakynthos ældste oliventræ og besøger olivenfabrikken i Agios Leon. Turen afsluttes med et besøg hos St Marvras smukke kirke.

Dag 4
På egen hånd
På egen hånd

I dag står der tid på egen hånd på programmet. I har mulighed for at udforske øen på egen hånd eller bare slappe af ved hotellets pool eller ved stranden. Vores dansktalende rejseleder har helt sikkert også masser af gode forslag til, hvad I kan få dagen til at gå med.

Dag 5
Tur til Olympia: Det antikke Grækenland - Heldagsudflugt inklusive entre og frokost
Tur til Olympia: Det antikke Grækenland - Heldagsudflugt inklusive entre og frokost

Dagen starter ud med, at vi bliver hentet på hotellet og kørt ned til færgen, hvor turen går over til fastlandet. Her bliver vi ført flere hundrede år tilbage i tiden, når vi besøger Olympia. På turen rundt skal vi udforske de ruiner, som lagde grunden for de Olympiske Lege. Vi kommer også forbi resterne af Zeus’ tempel, som var et af Grækenlands største, og som husede et af antikkens vidundere. Efterfølgende fortsætter turen videre til det nærliggende arkæologiske museum, hvor alle skatter og relikvier fra Olympia nu er opbevaret. Vi slutter turen af med et besøg i Olympia by, hvor vi skal nyde en god frokost. Her er der også mulighed for at ose rundt blandt byens souvenirbutikker.

Dag 6
Bådtur: Kystens perler – Halvdagsudflugt
Bådtur: Kystens perler – Halvdagsudflugt

I dag starter vi en dejlig og afslappende halvdagstur ud med, at vi bliver hentet ved hotellet og kørt ned til Laganas-bugten. Vi går ombord på båden og sejler lige så stille igennem det krystalblå hav, mens kaptajnen leder efter de truede havskildpadder Caretta Caretta. Bagefter sejler vi videre ud til skildpaddeøen Marathonisi. Den skildpaddeformet ø er ubeboet og et redested for havskildpadderne. Her holder vi det første badestop, hvor der er mulighed for at springe fra båden og ned i det turkisblå hav. Bådturens sidste stop er halvøen Keri, hvor båden ligger til ved kyst-grotterne. For de eventyrlystne er der mulighed for at svømme ind i grotterne, mens dem som bare vil nyde solens stråler og den skønne udsigt, kan sidde på bådens dæk. Resten af eftermiddagen er på egen hånd.

Dag 7
På egen hånd
På egen hånd

I dag er der ikke noget fast program, og derfor kan I nyde dagen, lige som I ønsker. Øen har stadig en masse spændende oplevelser at byde på, og vores dansktalende rejseleder, vil rigtig gerne hjælpe jer med at finde på noget at lave. Der er selvfølgelig også mulighed for at tage en afslappende dag ved poolen eller stranden.

Dag 8
Hjemrejse til Danmark
Hjemrejse til Danmark

Vi rejser hjem til Danmark efter en god og oplevelsesrig uge på Zakynthos.

* Den præcise rækkefølge på udflugterne bliver oplyst på ankomstdagen

Dato og priser

 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Flyrejse til Zakynthos tur/retur.
 • Indkvartering på Hotellejligheder Caretta Beach.
 • Velkomstmiddag.
 • Tur rundt på Zakynthos.
 • Olympia.
 • Bådtur.
 • Dansktalende rejseleder.

Dette er ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring kr. 249.
 • Årsrejseforsikring kr. 261.
 • Transport til og fra hotellet kr. 130.
 • Mad om bord på flyet kr. 180.
 • Måltider og drikkevarer som ikke er nævnt i programmet
 • Aircondition
 • Børnepool
 • Pool
 • Tilkøb All Inclusive
 • Vandland

Bravo Tours Børneklub i højsæsonen
Lejlighedshotellet Caretta Beach er fantastisk til vandhunde i alle aldre.
Hele dagen kan du muntre dig i hotellets fem swimmingpools eller gå en km til den dejlige, brede sandstrand. Du kan også hygge dig i hotellets store vandland, som du har gratis adgang til, hvis du køber All Inclusive.

Caretta Beach er et stort hotel, men du vil opleve stort nærvær og en service i topklasse. Lejlighedshotellet er i en høj standard, meget velegnet til børnefamilier og blandt vores fem mest populære hoteller på Zakynthos.

Nyd din ferie med at spille water-volley i poolen eller spille billard. Her er også et fint minimarked og naturligvis en herlig legeplads til de yngste gæster. Om aftenen arrangeres der underholdning og aftenshows.

Bemærk, Bravo Tours dansktalende børneklub kører fra uge 26-32. 

Om hotellet
Afstand til centrum 5 km
Afstand til lokalt centrum 200 m
Afstand til strand 850 m
Aircondition Ja, mod gebyr
Bar Ja
Byggeår 2002
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 3
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køleskab Ja
Lejligheder 320
Minibar Nej
Pool Ja
Poolhåndklæder Nej
Rengøring, pr. uge 6
Renoveret 2009
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 3
Skift af sengelinned, pr. uge 2
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis i reception - mod gebyr på værelse

Sådan bor du
På Caretta Beach kan du vælge imellem flere forskellige lejlighedstyper.

Du kan b.la. bo i flotte og velindrettede 1-værelses lejligheder, som består af et stort værelse med en mindre køkkenafdeling. De 1-værelses lejlighed har desuden eget toilet/bad, egen balkon eller terrasse og er udstyret med hårtørrer, aircondition (mod gebyr) og elkedel. Her er plads til op til 3 voksne. 

Du kan også vælge at bo i hotellets 2-værelses lejligheder, som består af et separat soveværelse, samt en opholdsstue med plads til ekstra opredning på sovesofaen. Her er desuden en mindre køkkenafdeling, eget toilet/bad og egen balkon/terrasse med udsigt til hotellets pool. Lejligheden er udstyret med hårtørrer, aircondition (mod gebyr) og elkedel. Her er plads til op til 4 voksne. 

Skal du afsted med en lidt større flok, kan du vælge at bo i en af Caretta Beach’s 3-værelses lejligheder. Lejligheden består af 2 separate lejligheder og en opholdsstue med plads til ekstra opredning. Derudover har lejligheden en mindre køkkenafdeling, eget toilet/bad og egen balkon/terrasse med udsigt til hotellets pool. Lejligheden er udstyret med hårtørrer, aircondition (mod gebyr) og elkedel. Her er plads til op til 5 voksne eller 2 voksne og 4 børn.

Du kan også bo i hotellets familieværelse, som består af 2 dobbeltværelser i 2 etager. Familieværelset har ingen køkkenfaciliteter udover et køleskab. Værelset er udstyret med eget toilet/bad, egen balkon/terrasse, hårtørrer, aircondition (mod gebyr) og elkedel. Her er plads til op til 5 voksne.

Aircondition på Caretta Beach mod gebyr - det koster 65 euro pr. uge i de lejligheder, der er i to etager og 40 euro pr. uge i de andre. Du kan også bo alene i den 2-værelses lejlighed mod tillæg. Der er samtidig muulighed for Wi-Fi på værelset mod gebyr.

Pension
Opholdet på hotellet er uden pension, men morgenmad, halvpension og All Inclusive kan tilkøbes.

Mere om Caretta Beach
Safebox kan lejes i receptionen, hvor der også findes gratis, trådløst internet. Der vil forekomme lidt flystøj i dagtimerne. Du kan benytte shuttlebussen, der kører mellem hotel og strand. Har du tilkøbt All Inclusive, har du samtidig gratis adgang til hotellets store vandland hele ferien. Har du ikke All Inclusive koster det ca. 15 euro pr. person pr. dag at besøge vandlandet (med forbehold for prisændringer). Funparken er ikke inkluderet i din All Inclusive. Det er gratis at komme ind, men det koster at prøve forlystelserne. 
Aircondition er mod gebyr.

Der er gratis Wi-Fi i fællesområderne. Ønsker man at udvide denne service til Wi-Fi på værelset, er der et gebyr for dette på ca. 1 euro pr. time og 5 euro pr. dag pr. enhed.

Adresse
Tlf.: 2695049300 FAX: 2695049301
Web: www.carettabeach.com
Email: myhotel1@otenet.gr

Del denne side via E-mail