Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Bravo Tours' jubilæumsrejse til Azorerne

0

Rejs med til Azorerne, der ud over sin fantastiske natur også byder på oplevelser for livsnyderen, som gerne vil forkæle sig selv. Lige præcis dét er i fokus, når vi fejrer Bravo Tours 20års jubilæum med en helt særlig og eventyrlig rejse til Azorerne.

Glæd dig til en rejse, der tager dig med til São Miguel, der er hovedøen af de ni øer i ø-gruppen, Azorerne. Vi tager på byrundtur i Ponta Delgada, der er kendt for sin smukke havnepromenade og små, idylliske gader. Det er også i disse gader, vi ”smager på øerne” og alle dens specialiteter. Et andet kendetegn lever omkring Azorerne, nemlig de store hvaler og legesyge delfiner. De er én af de lokale, og absolut et unikt syn og must-see for alle, der besøger øerne. Sidst, men ikke mindst skal vi på skumringstur til de varme kilder i Furnas. Kilderne siges at have en helbredende virkning – og det er en helt særlig oplevelse at bade i kilderne, mens mørket falder på.

Kort sagt en oplevelsesrejse, som uden tvivl berører alle sanser. Det gælder også, når vi nyder en god jubilæumsmiddag på en restaurant ude i byen. Der får vi muligheden for at nyde det gode køkken, de har på Azorerne.

På denne jubilæumsrejse bor vi på første parket ved den fantastiske havnefront og oplever nogle af Azorernes allerbedste oplevelser.

*Udflugterne i dagsprogrammet kan køres i en anden rækkefølge. Den rigtige rækkefølge oplyses ved ankomst til rejsemålet.

Rejsens højdepunkter
 • Byrundtur med amag på Azorerne
 • Hval- og delfinsafari
 • Varme kilder i skumring
 • Jubilæumsmiddag på en god restaurant
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Velkommen til Azorerne
Velkommen til Azorerne

I dag sætter vi kursen mod Azorerne. Midt ude i Atlanterhavet dukket et lille stykke af New Zealand op – eller det ser i hvert fald sådan ud. Når vi lander kører vi til hotellet, og vores dansktalende rejseleder fortæller mere om vores spændende jubilæumsrejse, der venter forude.
Om aftenen skyder vi ugens oplevelser i gang med en fantastisk velkomst- og jubilæumsmiddag på en god restaurant. Der er ikke en bedre måde at starte ugens oplevelser på!

Dag 2
Byrundtur med Smag på Azorerne
Byrundtur med Smag på Azorerne

I dag starter vores oplevelser, når vi til fods ser nærmere på hovedbyen Ponta Delgada, hvor vi spadserer rundt i de flotte, udsmykkede gader. Her skal vi se nærmere på byens smukkeste kirker, det populære frugt- og grøntmarked samt se centrum af byen med den gamle byport. Herefter skal vi besøge en hyggelig restaurant, hvor vi skal smage på Azorerne. Øerne har mange specielle retter og drikkevarer, og dem bliver vi her eksklusivt introduceret for, mens der livligt bliver fortalt om de forskellige traditioner bag.

Dag 3
Hval- og delfinsafari
Hval- og delfinsafari

I havet omkring Säo Miguel findes mange af verdens hvalsorter, og 8 af 12 delfinarter er også repræsenteret her. Tag med på et uforglemmeligt eventyr og oplev havets mest imponerende dyr! Kaptajnen får via radiokontakt til hvalobservatorierne langs kysten besked om, hvor hvalerne og delfinerne befinder sig. Delfinerne opholder sig ofte i store flokke med ca. hundrede i hver. Følelsen, når en gigantisk kaskelothval befinder sig bare nogle få meter fra båden, kan ikke beskrives – den skal opleves. Over naturlovene råder imidlertid ingen, derfor kan det ikke garanteres, at vi får disse dyr at se, men chancerne er store. Vi sejler ud med katamaranen.

Dag 4
Varme kilder i skumring – badetur
Varme kilder i skumring – badetur

Vi kører fra Ponta Delgada først på aftenen og kører mod Furnas og de varme kilder. I det største og stadige aktive vulkankrater skal vi ud og bade i ”Dona Poca da Beija” - eller på dansk ”kyssekilderne”. Disse lækre varme kilder siges at have en helbredende virkning. Men man kan heller ikke andet end at slappe af i det varme vand, som spejler månens smukke lys. Efter vi er blevet varmet helt igennem, er det tid at høre stem¬ningsfyldt musik i naturen, inden turen går hjem igen.

Dag 5-7
Oplev Azorerne på egen hånd
Oplev Azorerne på egen hånd

Efter nogle oplevelsesrige dage kan du nyde Azorerne på egen hånd. Måske foretrækker du en afslappende dag, hvor du blot lærer området bedre at kende. Der er også mulighed for at leje bil og køre på opdagelse på egen hånd. Uanset, hvad du gør, bliver du betaget af livet og naturen på Azorerne. Spørg bare din rejseleder til råds, hvis du mangler forslag til, hvor du skal tage hen.

Dag 8
Hjem til Danmark
Hjem til Danmark

Vores 20-års jubilæumsrejse til Azorerne er ved at være slut. Vi har nydt Azorerne i fulde drag, og nu sætter vi kursen hjem til Danmark. Sammen kører vi til lufthavnen, hvorfra vi flyver mod nord. Men vi gør det med bagagen fuld af store oplevelser.

Dato og pris

Beklager, vi kunne desværre ikke finde nogen rejser på den valgte dato.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Flyrejse til Azorerne tur/retur.
 • Indkvartering på Marina Atlântico.
 • Morgenmad.
 • Byrundtur med smag på Azorerne.
 • Hval- og delfinsafari.
 • Varme kilder i skumringen.
 • Jubilæumsmiddag inkl. et glas vin/øl
 • Dansktalende rejseledere.

Dette er ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring kr. 249.
 • Årsrejseforsikring kr. 261.
 • Mad om bord på flyet kr. 180.
 • Transport til og fra hotellet kr. 130.
 • Halvpension kr. 1.085.
 • Aircondition
 • Pool
 • Restaurant
 • Gratis WiFi

Ponta Delgadas bedste hotel
Marina Atlântico ligger i første parket ved den fantastiske havnefront. Her er du tæt på centrum af Ponta Delgada med sit fornemme udvalg af butikker, restauranter, barer, caféer og seværdigheder. Fra de fleste værelser har du en betagende udsigt til havet og de store krydstogtskibe, der lægger til kaj. Reception, hotellobby, restaurant og bar er stilfuldt indrettet og vidner om god smag.

I vinterhalvåret kan du benytte den indendørs pool i det lækre helsecenter, hvor du også finder jacuzzi, sauna og tyrkisk bad (mod gebyr). I sommerhalvåret kan du desuden bruge det flotte havnebassin med børnepool eller den lækre pool på kajkanten, dog mod betaling. Poolhåndklæder kan lånes af hotellet.

Marina Atlântico er et af de mest populære hoteller på Azorerne.

Om hotellet
Afstand til centrum 0 m Ponta Delgada
Afstand til lokalt centrum 0 m
Afstand til strand 4 km
Aircondition Ja
Antal værelser 185
Bar Ja
Byggeår 2004
Børnepool Nej
Elevator Ja
Etager 7
Fitness Ja
Havbad 50 m
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Jacuzzi Ja
Køleskab Nej
Minibar Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Spa & wellness Ja
Telefon Ja
TV på værelset Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis

Sådan bor du
På Marina Atlântico bor du i skønne, lyse dobbeltværelser med bad/toilet, aircondition, hårtørrer, safebox, telefon og satellit-tv. De fleste værelser har en smuk møbleret balkon med teakgulv. Havudsigt kan tilkøbes.

Dobbeltværelserne er indrettet til maksimalt to personer. Du kan også bo på eneværelse mod tillæg. Eneværelser er uden balkon.

Dit ophold på Marina Atlântico er med morgenmad, men halvpension kan tilkøbes.

Mere om Hotel Marina Atlântico
Marina Atlântico ligger helt fantastisk lige overfor den nybyggede havnefront. Fra hotellet kan du via en gangbro gå direkte over til havnepromenaden. Den centrale beliggenhed i det populære havneområde medfører lidt trafikstøj. På Marina Atlântico er der gode konferencefaciliteter. Velegnet for gangbesværede. I receptionen er der gratis WiFi. Hoteller råder over diverse faciliteter såsom frisør, fitness, internet, jacuzzi, sauna og vaskeservice, hvor nogle er imod gebyr.

Adresse
Avenida Infante D. Henrique 113 • PT - 9500 150 Ponta Delgada • Portugal 
Tlf. 00351 296 30 60 00

Del denne side via E-mail