Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Azorerne – aktivt eventyr og storslået natur

0

Slip din indre eventyrer løs på de portugisiske øer langt ude i Atlanterhavet. For Azorerne er mere end fredfyldte udsigtspunkter og farverige blomster. Øgruppen byder på en række oplevelsesrige aktiviteter med garanti for gåsehud og pulsen i vejret. Så tag til Azorerne og glæd dig til oplevelsesrig rejse med tre fantastiske udflugter i én samlet oplevelsespakke.

På rejsen bor vi på det dejlige, 4-stjernede Hotel Azoris Royal Garden, hvor vi nyder Azorerne i de dejligste rammer. Her lader vi op til oplevelser i den helt store liga. Vi tager bl.a. sejltur, hvor vi bader fra båden og svømmer med delfiner. Vi tager også på jeepsafari til tvillingesøerne, hvor vi oplever et af de smukkeste steder i hele Portugal. Og endelig snører vi vandrestøvlerne til en naturskøn vandretur, der tager os tværs over øen til bl.a. naturreservatet Pinhal da Paz. 

Rejsens højdepunkter
 • Svøm med delfiner
 • Jeepsafari ved tvillingesøen
 • Vandretur - tværs over øen
Og meget mere

Udflugtsprogram

Svøm med delfiner – halvdagstur
Kom i nærkontakt med havets mest intelligente dyr. Få en fabelagtig oplevelse, når vi i speedbåd sejler ud på det blå ocean. Når vi har fundet delfinerne, får du en kort introduktion og kan herefter snorkle eller dykke ned i Atlanterhavets bølger, mens de nysgerrige og vilde delfiner hilser på dig. Det er en oplevelse, der næsten kan tage pusten fra dig.
Frarådes til folk med dårlig ryg og gravide.

Jeepsafari ved Tvillingesøen – Sete Cidades - halvdagstur
Tag med ud på en oplevelse i særklasse. I dag kører vi på tur i terrænet omkring vulkanen Sete Cidades, også bedre kendt som Tvillingesøen, der med sine to forskellige farver giver det flotteste farvespil blandt de barske kraterkanter. Vi oplever unik natur og fauna, ligesom vi også besøger en af øens kendte ananasplantager. Stedet regnes for være en af de smukkeste steder i Portugal. Vi kører afsted i jeeps eller ” big truck”.

Vandretur tværs over øen – halvdagstur ca. 7 km
På denne vandretur skal vi ud og se nærmere på São Miguels midterste stykke. På turen bevæger vi os ind i naturreservatet Pinhal da Paz. Her bliver der også mulighed for at bestige et mindre bjerg for at nyde den fascinerende udsigt ud over øen. Fra Pinhal da Paz bevæger vi os ned på den anden side gennem markområder til gården Pico da Cruz. Hernede bliver vi taget imod af familien Soares, der ejer gården og har gjort det gennem mange generationer. Her skal vi ind og smage på nogle af Azorernes mange forskellige vine og lækre oste.

Datoer og priser

Beklager, vi kunne desværre ikke finde nogen rejser på den valgte dato.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Flyrejse til Azorerne tur/retur
 • Indkvartering på Hotel Azoris Royal Garden
 • Morgenmad
 • Svøm med delfiner
 • Jeepsafari ved Sete Cidades
 • Vandretur – tværs over øen
 • Dansktalende rejseleder

Dette er ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring kr. 249.
 • Årsrejseforsikring kr. 299.
 • Mad om bord på flyet kr. 190.
 • Transport til og fra hotellet kr. 140.
 • Bagage kr. 220.
 • Halvpension kr. 1.085.
 • Aircondition
 • Børnepool
 • Pool
 • Restaurant
 • Gratis WiFi

God beliggenhed tæt på havn og centrum
Hotel Azoris Royal Garden er et fantastisk hotel med en gennemført moderne indretning og smagfulde detaljer i asiatisk stil. Hotellet ligger centralt, men lidt på afstand af det pulserende liv på havnefronten. Her er et smukt receptionsområde, eksklusivt bar/opholdsområde og en meget lækker restaurant. Azoris Royal Garden har en meget smuk, japansk inspireret gårdhave med sten, vand og grønne planter.

Bagved hotellet ligger solterrassen med en skøn swimmingpool og separat børnepool. Rundt om står behagelige liggestole og parasoller til fri afbenyttelse. Inden døre kan du slappe af og nyde den opvarmede swimmingpool, jacuzzi, sauna, tyrkisk bad og massage.

Det er ikke uden grund, at Hotel Azoris Royal Garden er et af vores mest populære hoteller på Azorerne.

Sådan bor du
På Hotel Azoris Royal Garden bor du på meget fine og komfortable dobbeltværelser med eget toilet/bad. Her er også aircondition, hårtørrer, telefon, satellit-tv og minibar (gebyr). Der er både værelser med og uden balkon - hovedparten af balkonerne vender ud mod den japanske have i midten af hotelområdet. Du kan leje safebox i receptionen. Dobbeltværelserne er indrettet til maksimalt to voksne og et barn. Du kan også bo på eneværelse mod tillæg.

Dit ophold på Azoris Royal Garden er med morgenmad. Du kan også tilkøbe halvpension.

Mere om Hotel Azoris Royal Garden
Azoris Royal Garden ligger dejlig centralt og lidt tilbagetrukket fra havnen i Ponta Delgada. Her er en god restaurant med udsigt til gårdhaven. På Azoris Royal Garden har du mulighed for at spille tennis og gå til frisør, dyrke motion i fitness eller slappe af i jacuzzien - nogle imod gebyr. Her er også gode parkeringsforhold, hvis du lejer en bil under dit ophold. Gebyr for parkering på hotellets parkeringsplads - ca. 6€ om dagen. Velegnet for gangbesværede.

Hotellet har en tennisbane, som I kan leje for ca. 20 euro i timen inkl. udstyr eller ca. 10 euro i timen uden udstyr.   

Ved check-in reserverer hotellet et depositum på 90 Euro pr. værelse. Dette gives fri igen ved check-ud, hvis alt er som det skal være på værelset. Der kan gå nogle bankdage, før pengene igen kan benyttes.

Om hotellet
Afstand til centrum 800 m Ponta Delgada
Afstand til hæveautomat 0 m
Afstand til strand 4,5 km
Aircondition Ja
Antal værelser 193
Bar Ja
Byggeår 2004
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 4
Fitness Ja
Jacuzzi Ja
Køleskab Nej
Parkering Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Safebox Ja
Sauna Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 3
Tennis Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse
Rua de Lisboa • PT - 9500 Ponta Delgada • Portugal
Tlf. 00 351 296 30 73 00

Del denne side via E-mail