Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Anne-Mettes jubilæumsrejse til Azorerne

0

Først faldt vi i Bravo Tours, for den smukke portugisiske ø-gruppe, Azorerne. Kort tid efter gjorde Anne-Mette det. Hun har nemlig boet på øerne i mere end ti år, og nu viser hun sit hjemland frem på vores helt særlige jubilæumsrejse til Azorerne. I 2019 er det nemlig 20 år siden Bravo Tours startede, og det fejrer vi med denne unikke rejse.

Rejs med til en af de smukkeste ø-grupper, du kan forestille dig. Her finder du smukke bjerge, flora og fauna i alle verdens farver og områder, hvor man ganske enkelt går i stå, fordi her er så smukt. Sammen oplever vi nogle af øens absolutte højdepunkter, når vi besøger Ildsøen og Tvillingesøerne, den østlige del af øen og tager på besøg hos de lokale.

Vi starter selvfølgelig ugen med en jubilæumsmiddag, hvor vi sammen spiser en god middag på en hyggelig restaurant. På den måde fejrer vi jubilæet og alle ugens kommende oplevelser lige fra første sekund.

Rejs med på Anne-Mettes og Bravo Tours’ helt særlige jubilæumsrejse til Azorerne, hvor Anne-Mette selvfølgelig selv er rejseleder og deler ud af sin store viden.

Anne-Mettes jubilæumsrejse til Azorerne med afrejse 7/5 eller 11/6
Har I købt rejsen med afrejse 7/5 eller 11/6 kan I se programmet herunder.
- Se programmet herRejsens højdepunkter
 • Jubilæumsmiddag.
 • Ildsøen og Tvillingesøerne.
 • Østtur med Furnas og Terra Nostraparken.
 • Quinta da Terca/gårdbesøg.
 • Dansktalende rejseleder.
Og meget mere

Udflugtsprogram

Jubilæumsmiddag
Efter ankomst til Azorerne starter vi den spændende oplevelsesrige uge med en jubilæumsmiddag første eller anden dag. Vi tager fra hotellet på gåben til en hyggelig restaurant og nyder en god, lokal middag. Til middagen serveres en øl, vand eller en halv flaske vin. Vi hygger os nogle timer, og den kommende uges oplevelser drøftes, ligesom vi sammen fejrer Bravo Tours’ 20års fødselsdag. En spændende og oplevelsesrig uge ligger foran os. Velkommen til Azorerne og rigtig god ferie!

Ildsøen og Tvillingesøerne – heldagsudflugt inklusive frokost
Turen starter med et besøg i en ananasplantage, hvor vi hører lidt om ananasdyrkningens lange proces. Herefter kører vi til en af de få tilbageværende keramikfabrikker, hvor alt fremstilles helt fra bunden. Turen fortsætter til Lagoa do Fogo, der ligger 945 meter over havet, og hvor der er en fantastisk udsigt. Vi ser kratersøen, Ildsøen, og man kan bade i det tropiske Caldeira Velha. Herfra køres der videre mod vest mod øens nordkyst, hvor frokosten indtages, inden turen går videre til de utrolig smukke tvillingesøer i Sete Cidades-krateret.

Østtur med Furnas og Terra Nostraparken – heldagsudflugt inklusive let frokost
Vi starter med at køre langs nordkysten og stopper ved Europas største teplantage. Her ser vi produktionen og smager de forskellige slags te. Herefter går turen gennem Povoaçãokrateret og østpå, hvor vi besøger nogle af São Miguels lidt specielle rastepladser, der mest af alt minder om små blomsteroaser. Et af dagens absolutte højdepunkter er det største vulkankrater, Furnas, hvor vi besøger den botaniske have, Terra Nostra-parken, med et fantastisk væld af blomster, planter og træer. Der kan bades i parkens 35 grader varme og jernholdige sø, der kaldes Ungdommens Kilde. Frokosten er et kapitel for sig, da den laves i den varme, vulkanske jord. Det tager seks timer at tilberede retten cozido, der er fyldt med azoriske traditioner og specialiteter. Undervejs på turen fortælles der om øernes historie og de sociale forhold.

Quinta da Terça / gårdbesøg – halvdagsudflugt inklusive frokost
Ved ankomsten til gården byder det svenske værtspar, Claude og Christina de Leval, velkommen. Parret har ejet dette dejlige sted siden 2001. Under rundvisningen på gården ser vi blandt andet et lille kapel, gæsteværelser, den private del, der består af hall, stue med det originale, imponerende træværk fra 1640 samt det store landkøkken. Christina fortæller med indlevelse og interesse om blomster og planter, som vi passerer på vej til ”picadeiron” - ridehuset - der er opført i samme periode som selve huset. I ”picadeiron” serveres et glas af den lokale portvin, og her kan man sidde og nyde den intense stemning, som hele stedet summer af, mens parrets smukke heste udfolder sig. Rundturen sluttes i den typiske, portugisiske stald med mange smukke heste. Nogle af hestene er gamle mælkeheste, der har fået lov at ende deres dage i luksus her på Quinta da Terça. Tilbage i huset serveres et glas vin og en lille buffet med små lokale retter, der er produceret i gårdens landkøkken. Vi returnerer til Ponta Delgada langs sydkysten.

Rækkefølge på udflugterne oplyses ved ankomst til Azorerne.

Vi glæder os til at byde velkommen til Azorerne!

Dato og pris

Beklager, vi kunne desværre ikke finde nogen rejser på den valgte dato.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Flyrejse til Azorerne tur/retur.
 • Indkvartering på Hotel Ponta Delgada.
 • Morgenmad.
 • Velkomstmiddag.
 • Ildsøen og Tvillingesøerne.
 • Østtur med Furnas og Terra Nostraparken.
 • Quinta da Terca/gårdbesøg.
 • Dansktalende rejseleder.

Dette er ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring kr. 249.
 • Årsrejseforsikring kr. 261.
 • Mad om bord på flyet kr. 180.
 • Transport til og fra hotellet kr. 130.
 • Halvpension kr. 875.

Her kan du bo på jubilæumsrejsen

Hotel Ponta Delgada - Udsolgt

I hjertet af Azorernes hovedby, Ponta Delgada, ligger det hyggelige Hotel Ponta Delgada. 
Se Hotel Ponta Delgada her >

Hotel Azoris Royal Garden

Hotel Azoris Royal Garden er et fantastisk hotel med en gennemført moderne indretning. 
Se Hotel Azoris Royal Garden her >

Del denne side via E-mail