• Vores danske rejseledere

Bravo Tours' rejseledere er med vores gæster hele vejen

Bravo Tours' rejseledere er med vores gæster hele vejen

Bravo Tours og de dansktalende rejseledere

Bravo Tours er ferie på dansk. Sådan har det altid været – og sådan bliver det ved med at være. Årsagen er enkel: Man får ganske enkelt mere ud af en ferie, når det hele foregår på dansk.
I hele verden kan du møde Bravo Tours’ dansktalende rejseledere. De bor og lever på rejsmålet – og kender det derfor som deres eget hjemland. De ved, hvad du skal opleve, hvilke restaurant du skal besøge – og hvilken restaurant du ikke skal besøge.

 

Mød Bravo Tours’ globetrottere…

... som glæder sig til at være med gæsterne hele vejen fra de lander i lufthavnen til de rejser hjem igen med kufferten fyldt med gode ferieminder. Mød nogle af dem – der er mange flere ude i verden…

 

 

Rasmus Bentzen

Destinationschef på Azorerne, Portugal
Rasmus Bentzen har de sidste 10 år rejst rundt i store dele af verden. Rasmus bor dog på den portugisiske øgruppe, Azorerne, størstedelen af året, hvor du højst sandsynligt kan møde ham. Rasmus er mand med sans for detaljen,og han er klar til at give dig de bedte ferieoplevelser. Vinterhalvåret bruger han for det meste på Kenyas savanne spor, hvor han er safariguide for Bravo Safari, og dagligt møder både elefanter, zebraer og løver. 

 

 

 
 


 

Kisten Hytting

Destinationschef på Algarve, Portugal
De sidste 7 år har Kirsten Hytting tilbragt på Algarve-kysten. Hun har forelsket sig i den flotte kyststrækning, de portugisiske oplevelser og den spændende kultur. Alt det og meget mere gør Portugal til hendes andet hjem.










Del denne side via E-mail