Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Storby
Golf
Krydstogt

Castros Cuba og de caribiske paradisøer

0
Rejselængde 11 Nætter
Pris pr. person 17.998 kr

Krydstogt fra Cuba

Høj cigarføring, pastelfarvede huse og gamle amerikaner biler. Det er Cuba – og nu bliver det muligt at opleve det enestående land i kombination med krydstogt til flere unikke caribiske øer. Med Bravo Tours får du forrygende oplevelser med dansktalende rejseleder – og du vælger selv, om du vil flyve fra Billund eller København.

Oplev pulserende Havana, hvor 50’er-stemningen stadig strømmer gennem gaderne. Fortsæt til den frodigste af de caribiske øer, Jamaica, det ekstravagante og skattefri Cayman Islands og slut af med manér i Mexico på den kulturelle og stemningsfulde ø, Cozumel – inden du igen vender tilbage til et par afslappende dage på Cubas kridhvide strande.

På hele krydstogtet følger Bravo Tours’ dansktalende rejseleder. Det giver dig mulighed for at opleve alle stops med én, der kender rejsemålene. Samtidig foregår det hele på dansk – så du får mest mulig ud af din ferie.

Den ideelle rejse for dig, der både vil opleve det ægte Cuba og Det Caribiske Øhav. Der er både udflugter og afslapning på programmet – der er dømt ren drømmeferie.

Enestående mulighed
USA og Cuba har begravet stridsøksen, og nu bliver det muligt at tage på krydstogt i og omkring Caribiens mest sagnomspundne ø, Cuba. Bravo Tours har fået plads på skibet Opera, der er de eneste større skibe af international standard, der sejler i cubansk farvand. Skibene tilhører krydstogtsselskabet MSC, der er det første af de store internationale selskaber, der har fået base i Havana på Cuba.

Fra både Billund og København
Bravo Tours flyver med Air France til Cuba – og du vælger selv, om du vil flyve fra Billund eller København med flyskifte i Paris. 

Faciliteter og afslapning i særklasse
Nyd din ferie til søs på et førsteklasses krydstogtsskib med rigtig mange faciliteter. Om bord kan du fx prøve minigolfbanen eller tage en løbetur på løbebanen. Der er også SPA afdeling, wellness, forskellige barer, internet cafe, casino og diskotek. Du kan også slappe af og nyde livet om bord på dækket ved skibets store pool. Kort sagt er der et væld af muligheder, når du opholder dig om bord.

Afrejsedatoer og skib
8. januar 2019 - MSC Opera
19. februar 2019 - MSC Opera

Rejsens højdepunkter
 • Kahyt ombord
 • Alle måltider på krydstogtet
 • De fleste aktiviteter og underholdning ombord på krydstogtet
 • Byrundtur i Havana
 • Udflugten "I Hemmingways fodspor" i Havana
 • Dansktalende rejseleder
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Ankomst til Cuba
Ankomst til Cuba

Klar til Cubas forunderligheder og fantastiske oplevelser flyver vi med Air France via Paris til Cubas hovedstad, Havana. I lufthavnen møder vi vores dansktalende rejseleder, der tager os med til havnen, hvor vi checker ind på det enestående krydstogtsskib.

Et perfekt udgangspunkt for en uge fuld af spændende oplevelser. 

Dag 2
Byrundtur i Havana
Byrundtur i Havana

Glæd dig til at opleve en af verdens mest fascinerende hovedstader! 

Vi bliver hentet ved skibet i ægte amerikanerbiler - med kalechen nede - fra 1950´erne og bruger den første time af vores dagsudflugt i den moderne del af Havana. Vi cruiser langs havnepromenaden, besøger revolutionspladsen og nyder Havana Forest - en sval oase i en ellers travl storby.

Herefter fortsætter vi til fods gennem det historiske kvarter i Havana, der blev grundlagt i 1515 og optaget på UNESCOS Verdensarvsliste i 1982. Vi vandrer gennem de vigtigste gader i det historiske centrum af byen, og lægger vejen forbi de berømte pladser, Plaza Vieja, Plaza de Armas og Plaza de la Catedral. Sidstnævnte er Havanas smukkeste plads med fantastisk arkitektur, et farverigt folkeliv og den smukke domkirke fra 1704.

Dag 3
I Hemmingways fodspor
I Hemmingways fodspor

I dag tager vi på en rejse gennem Hemingways fodspor. 

Vi besøger ”Finca La Vigía” – Hemingways tidligere hjem, der i dag er et spændende museum på 3 etager. Den amerikanske forfatter boede i huset sammen med sin kat, der i dag har ikke mindre end 50 efterkommere. Se Hemingways skrivebord, bibliotek, jagttrofæer, bar og hans berømte yacht ”El Pilar”, der vidner om hans passion for fiskeri. Vi gør stop i Cojimar - en hyggelig fiskerlandsby, hvis landskab og folk inspirerede til bogen ”Den gamle mand og havet”. Her nyder vi en frokost på Hemmingways foretrukne restaurant, Las Terrazas, inden vi vender tilbage til Havana. Her følger vi de berømte fodspor, der bl.a. fører os til Ambos Mundos Hotel i Havanas gamle bydel, hvor forfatteren altid boede i værelse 511. Selv den dag i dag står værelset, som han forlod det. Se udstillingen med hans personlige ejendele, fx hans kuffert, skrivebord og skrivemaskine. 

Helt i Hemmingways ånd afrunder vi denne spændende vandring med et besøg på en af forfatterens yndlingsbarer, hvor vi har mulighed for at nyde en kølig drink. På baren ”Bodeguita del Medio” serverer de stadig hans favoritdrink, mojito, mens ”El Floridita” har sat en statue lige der, hvor han altid sad, når han nød en daiquiri eller to med filmstjerner som Gary Cooper eller Spencer Tracy.

Vi tager afsked med Havana og sejler mod nye eventyr i det caribiske ø-hav!

Kl. 18.00 sejler skibet fra Havana, Cuba

Dag 4
På havet
På havet

I dag starter vores eventyr på Det Caribiske Hav.

Nyd den fantastiske udsigt og slap af efter et par dejlige og oplevelsesrige dage i den cubanske hovedstad. Du kan naturligvis også bruge skibets mange faciliteter – og bare rolig, der er masser at lave! Du kan både spille minigolf og gå i fitness eller få en god massage, mod gebyr. 

Dag 5
Land i sigte!
Land i sigte!

Oplev indbegrebet af Jamaica, når vi ligger til land og går på opdagelse. Vi oplever både de smukkeste sandstrande, autentiske landsbyer og spændende attraktioner - kort sagt alt det, man ikke må gå glip af, når man er på Jamaica! 

Vi starter oplevelserne langs den nordlige kyst, hvor vi bl.a. kører gennem landsbyer som Hopewell og Sandy Bay. Vi fortsætter til områderne, hvor flere internationale stjerner ofte kigger forbi - ganske enkelt fordi, de ikke kan finde et bedre sted at nyde livet. I den lille by Lucea besøger vi det historiske klokketårn fra 1817 og byens centrum. På Green Island oplever vi det frodige Jamaica, inden vi kører til Negril, der for mange er indbegrebet af Caribien. Glæd dig til at strande så fine, at det er svært at forstå. Vi gør et stop, hvor der både er masser af aktiviteter og plads til ren afslapning. Sidste stop gør vi på den berømte Ricks Café, hvor lokale dykkere imponerer en hver. 

Udflugten varer ca. 6,5 time (ca. 3 timers rundtur, mens resten er tid på egen hånd ved Negril og Ricks Café). 
Udflugten er ikke inkluderet i rejsens pris, men kan tilkøbes inden afrejse. 

Montego Bay (ank. kl. 08.00 - afg. kl. 19.00)

Udflugten kan tilkøbes. Den er ikke inkluderet i rejsens pris. Se mere under udflugter.

Dag 6
Georgetown, Cayman Islands
Georgetown, Cayman Islands

Cayman Island er måske ikke så kendt, men ikke desto mindre en helt unik perle i Det Caribiske Øhav. Glæd dig til en dag, hvor vi både oplever øens højdepunkter og får tid til ren afslapning.

Vi starter dagen med at køre gennem øens hovedstad, Caymans vigtigste hoteldistrikt og Seven Mile Beach - der til fulde lever op til de caribiske forestillinger om kridhvide sandstrande. Vi passerer også guvernørboligen og den maleriske arkitektur, inden vi fortsætter til øens berømte havskildpaddefarm, der gør alt for at beskytte de store, fantastiske dyr. Vi skal selvfølgelig også besøge Tortuga romkage-fabrik, inden vi besøger "Hell" - men bare rolig, vi kommer tilbage igen.

Udflugten varer ca. 2,5 time. Nyd resten af dagen i Georg Town eller tag tilbage på skibet.

Udflugten er ikke inkluderet i rejsens pris, men kan tilkøbes inden afrejse. 

Cayman Islands (ank. kl. 08.00 - kl. 15.00)

Dag 7
Cozumel, Mexico
Cozumel, Mexico

Oplev de verdensberømte og storslåede ruiner fra tempelbyen, Tulum. Den eneste Maya-by, der er bygget direkte på det krystalblå caribiske hav.

Efter en kort sejltur til Playa del Carmen kører vi i bus til Tulum. Her ser og hører vi mere om de kendte ruiner, 60 restaurerede templer og nogle af de mystiske hieroglyffer, der stadig er der i dag. Vi ser også de store kalkmalerier og udskårne figurer. Fra ”El Castillo” nyder vi den betagende udsigt over det flotte blå vand.

Bravo Tours dansktalende rejseleder har ikke mulighed for at guide under transporten, da udflugten køres sammen med andre gæster, men al guidning ved ruinerne foregår selvfølgelig på dansk.

Udflugten kan tilkøbes – den er ikke inkluderet i rejsens pris. Se mere under udflugter.

Cozumel (ank. 10.00 – kl. 18.30)

Dag 8
Tilbage til Havana
Tilbage til Havana

Nyd den sidste dag om bord på MSC Opera. Om eftermiddagen lægger vi igen til i Havana, hvor vi går i land. Vi fortsætter eventyret på Cuba i Jibacoa på et fantastisk All Inclusive-resort, der ligger ca. en time fra hovedstaden.

Vi checker-ind på Memories Jibacoa. Her kan du nyde de næste dage mellem svajende palmer og på den dejlige strand, som du bor lige ned til. Hotellet ligger i et stort og frodigt område, og udsigten til de bølgende grønne bjerge er betagende – især fra hovedbygningen, hvor du også har frit udsyn til havet.

Glæd dig til et højt serviceniveau og et stort udbud af faciliteter. Her finder du tre specialrestauranter, international buffetrestaurant, fem barer, pool, natklub, basket, volleyball, fitness og vandsportsaktiviteter med bl.a. snorkling, kajak og dykkercenter (nogle mod gebyr). Standardværelserne er flotte og velindrettede med egen balkon. Der er kingsizeseng eller to separate senge, aircondition, telefon, eget badeværelse, safebox, TV, hårtørrer, kaffe/temaskine, strygebræt og strygejern på alle værelser. Der kan bo op til to på hvert værelse. 

I All Inclusive indgår forskellige aktiviteter og ubegrænset drikkevarer 24 timer i døgnet fra et bredt udvalg af nationale og internationale mærker. Morgenmad, frokost og middag serveres på faste tidspunkter i hotellets hovedrestaurant. Der findes også tre specialrestauranter, hvor du skal bestille bord. Små retter og snacks er tilgængelige hele døgnet i barloungen og caféerne. 

Hotellet er et voksenhotel med en aldersgrænse på 16 år. 

Dag 9-11
Nyd Jibacoa
 Nyd Jibacoa

Nyd dagene med en god bog under palmerne ved poolen eller stranden.Svøm i det krystalklare vand – og tag gerne snorkeludstyret med for havet er fuld af farvestrålende fisk blot få meter fra strandkanten. Du kan også vandre op i bjergene og nyde den enestående udsigt over bugten. Mulighederne er mange på dette skønne sted og dagene vil flyve afsted! 

Dag 12
Afslapning og afrejse
Afslapning og afrejse

Nyd de sidste solstråler på Cuba inden vi om eftermiddagen kører mod lufthavnen og flyver hjem mod Danmark.

En fantastisk rejse er slut, men kufferten er fuld af gode ferieminder fra både cubanske Cuba og krydstogtet i havet. 

Dag 13
Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark

Vi ankommer til Danmark efter en dejlig ferie på Cuba. 

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly tur/retur til Havana fra Billund eller København (via Paris med Air France)
 • Mad og drikke om bord på flyet
 • Byrundtur i Havana
 • Udflugten "I Hemmingways fodspor" i Havana
 • Krydstogt
 • Drikkepenge på krydstogtet - svarende til ca. 550 kr.
 • Kahyt ombord
 • Alle måltider på krydstogtet
 • Roomservice på krydstogtet (der betales for maden)
 • De fleste aktiviteter og underholdning ombord på krydstogtet
 • 4 nætter på Hotel Memories Jibacoa med All Inclusive
 • Bustransport til og fra hotellet
 • Dansktalende rejseleder

Dette er ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum til Cuba
 • Drikkevarer på krydstogtet
 • Special restauranter, spa og personlige indkøb ombord
 • Udflugter på krydstogtet

Ruten - kort fortalt

Rejs med på en uforglemmelig rejse til Cuba, mens det stadig emmer af høj cigarføring og ægte amerikanerbiler. Glæd dig til uforglemmelige oplevelser både til lands og til vands, når vi besøger caribiske paradisøer.

Din rejse starter på Cuba, hvor vi cruiser gennem Havana i amerikanerbiler og går i Hemingways fodspor. Vi bor på skibet, men de første dage ligger det i havn, så vi har mulighed for at opleve mest muligt.

Om bord på krydstogtsskibet sætter vi senere kursen mod tre fantastiske perler – Jamaica, Cayman Island og den mexicanske ø Cozumel. Vi nyder også en dag på havet.

De sidste dage tilbringer vi i Jibacoa på Cuba. Et skønt område, der emmer af caribisk stemning. Glæd dig til All-Inclusive, dejlige dage ved stranden og mange faciliteter. Du kan selvfølgelig også udforske Cuba

Sådan bor du

På krydstogtskibet kan du vælge at bo i indvendig kahyt, udvendig kahyt med vindue, balkon-kahyt eller suite.

Alle kahytter er udstyret med alle nødvendige faciliteter som TV, garderober, brus, toilet, telefon, minibar, hårtørrer, safebox og aircondition. Suiterne har desuden badekar. Dobbeltsengene består af to enkeltsenge, som du kan skubbe sammen. 

Der er WiFi om bord, som du kan tilkøbe, det er dog rimelig dyrt, da signalet tages fra satellit. Der er rengøring to gange om dagen, og håndklæder til soldækket eller til land får du af kahytspersonalet eller på soldækket. Strøm 220/110 V.

Fantastica
Kategorien Fantastica har både indvendige kahytter, udvendige kahytter med vindue og balkon-kahytter. De indvendige og udvendige kahytter er ca. 13 m2 og ligger på dæk 7-10. Balkon-kahytterne er ca. 16 m2 og ligger på dæk 9-10. Alle kahytter i denne kategori har morgenmad i kahytten og roomservice inkluderet i prisen. Her kan I bo op til fire personer på forespørgsel. 

Aurea
Kategorien Aurea findes som balkonkahyt og suite. Balkon-kahytterne ligger på dæk 9 og 10 og er ca. 16 m2. Suiterne ligger på dæk 10 og 12 og er ca. 27 m2. I Aurea-kategorien er følgende inkluderet:

 • Morgenmad i kahytten
 • Roomservice (fri levering, der betales for maden)
 • Drikkepakken ”All Inclusive Restaurant & Bar”
 • Adgang til spa-område under hele krydstogtet
 • Èn gratis massage-behandling
 • Adgang til eksklusivt soldæk - kun for voksne

Der er et begrænset antal kahytter i Aurea-kategorien.

Udflugter

Indbegrebet af Jamaica

Oplev indbegrebet af Jamaica, når vi ligger til land og går på opdagelse. Vi oplever både de smukkeste sandstrande, autentiske landsbyer og spændende attraktioner - kort sagt alt det, man ikke må gå glip af, når man er på Jamaica!

Vi starter oplevelserne langs den nordlige kyst, hvor vi bl.a. kører gennem landsbyer som Hopewell og Sandy Bay. Vi fortsætter til områderne, hvor flere internationale stjerner ofte kigger forbi - ganske enkelt fordi, de ikke kan finde et bedre sted at nyde livet. I den lille by Lucea besøger vi det historiske klokketårn fra 1817 og byens centrum. På Green Island oplever vi det frodige Jamaica, inden vi kører til Negril, der for mange er indbegrebet af Caribien. Glæd dig til at strande så fine, at det er svært at forstå. Vi gør et stop, hvor der både er masser af aktiviteter og plads til ren afslapning. Sidste stop gør vi på den berømte Ricks Café, hvor lokale dykkere imponerer en hver.

Udflugten varer ca. 6,5 time (ca. 3 timers rundtur, mens resten er tid på egen hånd ved Negril og Ricks Café).
Udflugten er ikke inkluderet i rejsens pris, men kan tilkøbes inden afrejse.

Montego Bay (ank. kl. 08.00 - afg. kl. 19.00)

Vejledende pris: 485 kr. pr. prs. 

Det bedste af Cayman Islands

Cayman Island er måske ikke så kendt, men ikke desto mindre en helt unik perle i Det Caribiske Øhav. Glæd dig til en dag, hvor vi både oplever øens højdepunkter og får tid til ren afslapning.

Vi starter dagen med at køre gennem øens hovedstad, Caymans vigtigste hoteldistrikt og Seven Mile Beach - der til fulde lever op til de caribiske forestillinger om kridhvide sandstrande. Vi passerer også guvernørboligen og den maleriske arkitektur, inden vi fortsætter til øens berømte havskildpaddefarm, der gør alt for at beskytte de store, fantastiske dyr. Vi skal selvfølgelig også besøge Tortuga romkage-fabrik, inden vi besøger "Hell" - men bare rolig, vi kommer tilbage igen.

Udflugten varer ca. 2,5 time. Nyd resten af dagen i Georg Town eller tag tilbage på skibet.

Udflugten er ikke inkluderet i rejsens pris, men kan tilkøbes inden afrejse.
Cayman Islands (ank. kl. 08.00 - kl. 15.00)

Vejledende pris: 415 kr. pr. prs. 

Tempelbyen Tulum - Maya-byen på vand

Oplev de verdensberømte og storslåede ruiner fra tempelbyen, Tulum. Den eneste Maya-by, der er bygget direkte på det krystalblå caribiske hav.

Efter en kort sejltur til Playa del Carmen kører vi i bus til Tulum. Her ser og hører vi mere om de kendte ruiner, 60 restaurerede templer og nogle af de mystiske hieroglyffer, der stadig er der i dag. Vi ser også de store kalkmalerier og udskårne figurer. Fra ”El Castillo” nyder vi den betagende udsigt over det flotte blå vand.

Udflugten er ikke inkluderet i rejsens pris, men kan tilkøbes inden afrejse.

Vejledende pris: 695 kr. pr. prs. 

Drikkepakker

På dit krydstogt kan du vælge mellem tre forskellige drikkepakker. 

Pakken skal bestilles af alle gæster i samme kahyt og gælder for alle dage af krydstogtet undtagen på afstigningsdagen.

Mealtime Restaurant-pakken
Ubegrænset adgang til et udvalg af vin (vælg mellem to hvidvine, to rødvine og en rosévin), fadøl, læskedrikke og mineralvand til frokost og aftensmad. 

Pris: 840 kr. pr. person for opholdet om bord.

All-inclusive Restaurant & bar-pakken
Ubegrænset adgang til et udvalg af alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer inkl. vin (hvidvin, rødvin, rosévin og mousserende vin fra ”Allegrissimo Selection”), fadøl, læskedrikke, mineralvand, varme drikke og et bredt udvalg af drikkevarer og cocktails fra baren, såvel som take-away is i vaffel eller bæger. Drikkevarerne i pakken kan indtages i alle barer og restauranter, herunder specialrestauranter. 

Pris: 1.330 kr. pr. person for opholdet om bord.
Vælger du at bo i en Aurea balkon-kahyt eller Aurea suite er denne pakke inkluderet. 

All-inclusive Deluxe-pakken
Ubegrænset vin (fra “per glas” menuen), fadøl og øl på flaske, læskedrikke, mineralvand, varme drikke og alle drikkevarer fra baren (inklusiv champagnecocktails, single malt whisky, udsøgte cognacer og anden spiritus), drikke fra din minibar og mineralvand i din kahyt, såvel som produkter fra “Gelateria”-menuen, is-menuen i kagebutikken og mad fra room service-menuen.  

Pris: 2.590 kr. pr. person for opholdet om bord. 

Om drikkepakkerne
Du kan bestille drikkepakken, når du bestiller din rejse hos Bravo Tours - dog kun direkte hos en rejsekonsulent (ikke online). Kontakt os på 70 10 10 77. 

Du kan læse mere om drikkepakkerne på http://www.msccruises.dk/da-dk/For-Krydstogt/Tillaegstjenester/All-Inclusive-drikkepakke.aspx

Vi tager forbehold for prisændringer og justeringer.

Del denne side via E-mail