Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Storby
Golf
Krydstogt
  • Krydstogter i Caribien

Krydstogter i Caribien

Krydstogternes mekka. Tag med til kridhvide sandstrande, mærk histioriens vingesus og lad dig forføre af fantastiske oplevelser.

Castros Cuba og de caribiske paradisøer
0

Krydstogt fra Cuba

Høj cigarføring, pastelfarvede huse og gamle amerikaner biler. Det er Cuba – og nu bliver det muligt at opleve det enestående land i kombination med krydstogt til flere unikke caribiske øer. Med Bravo Tours får du forrygende oplevelser med dansktalende rejseleder – og du vælger selv, om du vil flyve fra Billund eller København.

Oplev pulserende Havana, hvor 50’er-stemningen stadig strømmer gennem gaderne. Fortsæt til den frodigste af de caribiske øer, Jamaica, det ekstravagante og skattefri Cayman Islands og slut af med manér i Mexico på den kulturelle og stemningsfulde ø, Cozumel – inden du igen vender tilbage til et par afslappende dage på Cubas kridhvide strande.

På hele krydstogtet følger Bravo Tours’ dansktalende rejseleder. Det giver dig mulighed for at opleve alle stops med én, der kender rejsemålene. Samtidig foregår det hele på dansk – så du får mest mulig ud af din ferie.

Den ideelle rejse for dig, der både vil opleve det ægte Cuba og Det Caribiske Øhav. Der er både udflugter og afslapning på programmet – der er dømt ren drømmeferie.

Enestående mulighed
USA og Cuba har begravet stridsøksen, og nu bliver det muligt at tage på krydstogt i og omkring Caribiens mest sagnomspundne ø, Cuba. Bravo Tours har fået plads på skibet Opera, der er de eneste større skibe af international standard, der sejler i cubansk farvand. Skibene tilhører krydstogtsselskabet MSC, der er det første af de store internationale selskaber, der har fået base i Havana på Cuba.

Fra både Billund og København
Bravo Tours flyver med Air France til Cuba – og du vælger selv, om du vil flyve fra Billund eller København med flyskifte i Paris. 

Faciliteter og afslapning i særklasse
Nyd din ferie til søs på et førsteklasses krydstogtsskib med rigtig mange faciliteter. Om bord kan du fx prøve minigolfbanen eller tage en løbetur på løbebanen. Der er også SPA afdeling, wellness, forskellige barer, internet cafe, casino og diskotek. Du kan også slappe af og nyde livet om bord på dækket ved skibets store pool. Kort sagt er der et væld af muligheder, når du opholder dig om bord.

Afrejsedatoer og skib
8. januar 2019 - MSC Opera - UDSOLGT

 

11 Nætter Udsolgt

Del denne side via E-mail