Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Krydstogt i Dubai, Qatar, Bahrain og Emiraterne

0
Fra kr. 5.000 - Bestil på 70 10 10 77

Luksusliv i særklasse. Funklende postmoderne storbyer. Arabisk ørkenstøv. Og fortryllende 1001 nats stemning. Det er, hvad du kan glæde dig til på dette krydstogt! Ombord på det eksklusive krydstogtskib Jewel of The Seas stævner du ud fra Dubai med kompasset vendt mod intet mindre end tre fascinerende, arabiske lande: Qatar, Bahrain og De Forende Arabiske Emirater.

I Dubai tryllebindes du af den overdådige, kosmopolitiske millionby, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad der er muligt! Det kontrastfyldte møde mellem de rige, arabiske traditioner og det futuristiske luksusliv fortsætter i Qatars hovedstad, Doha. Her kan du desuden opleve verdens største samling af arabisk kunst og smage på mad fra alle verdenshjørner.

Og kontrasternes fængslende rejse er ikke slut endnu. For i Bahrain kan du tage på opdagelse i alt fra hippe bohemekvarterer til UNESCO-arv, hvis historie strækker sig helt tilbage til år 2.300 f.Kr. På Sir Bani Yas går du i land på det, der tidligere var sheik Zayeds private ø – og her oplever du det vilde dyreliv på nærmeste hold. I Abu Dhabi møder den knastørre ørken og de frodige, eksotiske vandveje overraskende hinanden, som var landskaberne faret vild. I den sitrende storby betages du af arkitektoniske genistreger, verdens største moske og endeløse shoppingmuligheder.
Dit arabiske eventyr akkompagneres hele vejen af det luksuriøse liv ombord på krydstogtskibet, hvor du som en ægte sultan forkæles med aktiviteter og faciliteter, der er som grebet ud af Dubais endeløse fantasi – selvfølgelig krydret med eminent service og helpension med et menukort, der får alles tænder til at løbe i vand.

Jewel of The Seas er en del af Royal Caribbean's Radiance-klasse.

Kontakt os i dag på tlf. 70 10 10 77, eller skriv til os på bravo@bravotours.dk, så finder vi dit arabiske krydstogteventyr.

Rejs fx 23/12 eller 30/12 2019 fra kun kr. 7.500 og få en jul eller nytår, du aldrig glemmer. 

Prisen er ekskl. fly, udflugter, drikkepakker og andre tilkøb.

Rejsens højdepunkter
 • 7 nætter ombord på Jewel of the Seas
 • Stop i Qatar, Bahrain og De Forende Arabiske Emirater
 • Mange aktiviteter ombord
 • Alle måltider ombord
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Afrejse fra Dubai, De Forende Arabiske Emirater – glamour og ørkenstøv
Afrejse fra Dubai, De Forende Arabiske Emirater – glamour og ørkenstøv

Afrejse kl. 17.00

Krydstogtskibet stikker til søs sidst på eftermiddagen, hvilket efterlader god tid til at udforske Dubai inden afgang. Dubai ligger som et glamourøst fatamorgana, der forekommer at være skudt op af det arabiske ørkenstøv på næsten magisk vis. Her rækker de funklende skyskrabere overlegent mod himlen, øer formes som prægtige palmer, skibakker bygges midt i ørkenens glødende temperaturer, og verdens shoppingparadis folder sig ud og forsyner dig med alt, hvad du måtte drømme om. Dubai er som en forunderlig ørkendiamant, der glitrer i solen med sit væld af muligheder. Her kan du komme til tops i verdens højeste bygning, Burj Khalifa, der med sine 160 etager kravler svimlende 828 meter mod himlen. Herfra overvældes du af udsigten over en metropol i hæsblæsende udvikling. Ved Dubai Mall kan du lytte til lyden af verdens største springvand med musik. Ved Dibba Rock Island ud for Fujairah i Oman-bugten venter et sandt dykkerparadis under havoverfladen. Og i vintermånederne hitter noget så eksotisk og arabisk som kamelvæddeløb. Her forenes den farverige arabiske kultur med moderne kosmopolitisk hedonisme i et vaskeægte slaraffenland, der ikke kan andet end at fascinerede. Og her midt mellem hav og ørken starter din eventyrlige rejse igennem de arabiske landes 1001 nats stemning!

Dag 2
En dag til søs – nyd det luksuriøse krydstogtliv som en ægte sultan
En dag til søs – nyd det luksuriøse krydstogtliv som en ægte sultan

Dagen tilbringes ombord på det luksuriøse krydstogtskib, Jewel of The Seas, med kurs Qatar. Skibet er indrettet med et elegant interiør og lækre møbler, og de store glaspartier sikrer dig en formidabel udsigt mod horisonten. Her kan du slappe af i en af de mange barer eller loungeområder eller nyde godt af skibets endeløse række af faciliteter. På klatrevæggen kan du udfordre din højdeskræk, på løbebanen kan du holde formen ved lige, og på minigolfbanen kan du øve dit spil. I spaområdet er der skruet helt op for selvforkælelsen, og hos skibets frisør kan du få trimmet lokkerne. Du kan også snuppe en film i biografen, se en forestilling i teateret eller prøve lykken med jetonerne i kasinoet. Børnene kan more sig i børneklubben, og vandhundene kan nyde livet i poolen eller boblebadet. Ja, på skibet er det, som om en flig verdensmetropolen Dubai er gledet ud på åbent hav med sin overflod af muligheder, der er en sultan værdig!

Dag 3
Doha, Qatar – den postmoderne skyline i det gamle Arabien
Doha, Qatar – den postmoderne skyline i det gamle Arabien

Ankomst kl. 8.00 – Afrejse kl. 18.00

Om morgenen når krydstogtskibet Qatar, hvor en spændende dag venter på den anden side af landgangsbroen i den hurtigt voksende hovedstad, Doha. Fra Den Persiske Golfs glitrende havoverflade ser du byens skyline bryde himlen med sine futuristiske skyskrabere. Her går Qatars moderne storbyliv hånd i hånd med de ældgamle, arabiske traditioner. Oplev byens gader og kvarterer til fods, læg bl.a. vejen forbi det farvestrålende marked Souq Waqif, der summer af liv. Bliver shoppinglysten tændt, kan du fortsætte videre til Falcon Souq, Gold Souq og Bird Souq. I den spektakulære bygning Museum of Islamic Art betages du af verdens største samling af arabisk kunst. Langs havnepromenaden kan du nyde en smuk spadseretur i selskab med de lokale. Og på øen Pearl finder du den middelhavsinspirerede marina med lystyachter, shoppingcentre og restauranter. Doha er grundlagt af adskillige hænder fra hele verden, der har medbragt deres kulinariske traditioner. Det betyder, at du kan smage på næsten hele verden i Doha, der er et velsmagende sammensurium af både lokal mad og kulinariske tvist fra fjerne verdenshjørner. Om aftenen lægger skibet fra kaj med kurs mod Bahrain.

Dag 4
Bahrain, Bahrain – kontrastfyldte overraskelser mellem to have
Bahrain, Bahrain – kontrastfyldte overraskelser mellem to have

Ankomst kl. 8.00 – Afrejse kl. 18.00

Dagen gryr over Den Persiske Golf, og du kan stå op til dagens oplevelser i Bahrain. Navnet betyder ”To have”, og ganske rigtigt ligger det lille land ikke større end Falster med hav, der grænser op mod Qatar på den ene side og Saudi Arabien på den anden side. Bahrain står veloplagt klar med en række overraskelser. I bohemekvarteret Adliya bydes du indenfor i en blomstrende gastronomisk og kunstnerisk scene, der udspiller sig i trendy gallerier, fine restauranter og trendy cafeer. Ved det arkæologiske og UNESCO-fredede område Qal'at al-Bahrain tager du i stedet på en fængslende tidsrejse tilbage til det 16. århundrede, hvor portugiserne byggede det mægtige fort, du stadig kan opleve ruinerne af den dag i dag. Men tidsrejsen slutter ikke her, for faktisk kan historien spores helt tilbage til år 2.300 f.Kr. Gør tidsrejsen dig nysgerrig på Bahreins spændende historie, kan du besøge Bahrain National Museum. Og efter besøget træder du i skærende kontrast ud til den postmodernistiske nabo, Bahrain National Theater. Hvil fødderne en stund på havnefronten og fortsæt mod Muharraqs smalle stræder og traditionelle huse. Blandt pragteksemplarerne er Sheikh Isa Bin Ali Al Khalifa – huset, der var residens for Bahrains tidligere regerende sheik. Shaikh slår derimod dørene op til et indblik i den fascinerende, lokale kultur. Og når appetitten kalder, så begiv dig mod Manama, hvor de familiedrevne spisesteder byder på en menu fuld af lokale specialiteter. Skal du have en souvenir med hjem, så kig nærmere på den farvestrålende, håndmalede keramik ved Manama Souq, eller tag en pause fra den arabiske varme i shoppingcentrene Bahrain City Centre, Seef Mall eller Al Aali Mall.

Dag 5
Sir Bani Yas, De Forenede Arabiske Emirater – vilde dyr og ørkenlandskaber på sheikens ø
Sir Bani Yas, De Forenede Arabiske Emirater – vilde dyr og ørkenlandskaber på sheikens ø

Ankomst kl. 8.00 – Afrejse kl. 18.00

Efter en tidlig morgenmad ombord på skibet er det tid til at gå i land i det, der en gang var sheik Zayeds private ø! I dag er den hjem for tusindvis af fritlevende dyr og støvede ørkenlandskaber. Du kan besøge ruinerne af den kristne kirke og tilhørende kloster, der udgør det tidligste spor af kristendommen i hele De Forenede Arabiske Emirater. På en køretur rundt på øen kan du opleve det vildedyreliv, der tæller bl.a. giraffer, antiloper og hyæner! Eller glid gennem det stille vand ud for øen på en kajaktur, der tager dig forbi mangrovetræer, flamingoer og flyvende fisk! Du kan selvfølgelig også bare nyde solen og havet fra en af øens dejlige strande.

Dag 6
Abu Dhabi, De Forenede Arabiske Emirater – i millionbyens funklende skær
Abu Dhabi, De Forenede Arabiske Emirater – i millionbyens funklende skær

Ankomst kl. 8.00 – Afrejse kl. 20.00

Krydstogtet ankommer til den farvestrålende millionby Abu Dhabi om morgenen. Og her kan du fortsætte i Sheik Zayeds fodspor, når du besøger Sheikh Zayed-moskeen. Med blændende hvidt marmor, 80 prægtige kupler og smukke, blomstrede klinker fremstår den, som var den taget ud af en Disney-film. Moskeen er verdens største med plads til 40.000 mennesker og et absolut must see. På museet Abu Dhabi Louvre hyldes den menneskelige kreativitet, og du kan her fordybe dig i både kunst og civilisation, og du vil uden tvivl blive imponeret over Jean Nouvels arkitektoniske genistreger. Når du trænger til en pause fra Abu Dhabis pomp og pragt, så begiv dig ud i naturen på den nordøstlige kyst. Tag på sejltur eller lej en kajak og glid igennem vandvejenes labyrintiske kanaler med subtropisk mangroveskov, skildpadder, krabber og farverige fisk. De forunderlige, frodige omgivelser får dig næsten til at glemme, at du befinder dig med i Mellemøstens ørkenstater. Når maven rumler, står den multikulturelle storby klar med smagsoplevelser, der både tager dig med til Marokko, Kina, Libanon og det traditionelle arabiske køkken. Skal kufferten fyldes med eksklusive lækkerier, så grib kreditkortet og begiv dig mod The Galleria på Al Maryah-øen eller Avenue at Etihad Towers. Lokalt kunsthåndværk, parfumer og delikatesser kan i stedet købes ved Souk Qaryat Al Beri, Abu Dhabis Heritage Village eller Women's Craft Centre. Når aftenen falder på, er det tid til at gå ombord på krydstogtskibet igen, hvorefter roret styres mod Dubai.

Dag 7-8
Dubai, De Forenede Arabiske Emirater – 1001 nats eventyr
Dubai, De Forenede Arabiske Emirater – 1001 nats eventyr

Ankomst kl. 8.00 

Slå øjnene op til fortsættelsen af dit 1001 nats eventyr i Dubai, som strækker sig over hele to oplevelsesrige dage, inden rejsen er ved vejs ende. Ved floden Dubai Creek, der skærer sig igennem byen, kan du følge bådene, der passerer, mens du slentrer igennem gaderne klædt i sandstensfarvede huse, indtil du kommer til det historiske kvarter Al Fahidi. Her får du et indtryk af, hvordan livet i Dubai så ud, inden byens udvikling eksploderede som følge af oliefundet i 1960’erne. Det er som at spille hovedrollen i et arabisk eventyr, hvor du næppe bliver forbavset, hvis Aladdin pludselig hopper ned fra husmurene. Og på markedet hvirvler de farverige boder om ørene på dig. Bydelen er også hjem for Dubais ældste bygning fra 1787, der huser Dubai-museet. Oplev den kunstigt byggede palme-ø Palm Jumeirah med store villaer, overdådige hoteller, bananpalmer og hippe, lokale cafeer. Se også det verdensberømte Burj Al Arab-hotel formet som et sejl. Skal kreditkortet luftes, venter verdens største shoppingcenter Dubai Mall eller det ej heller beskedne Mall of Emirates med hylder bugnende af internale varer. Drømmer du i stedet om at forevige den vidunderlige arabiske stemning, så forelsk dig i persiske tæpper, arabiske kaffekander og øvrigt nips i Bur Dubai eller Deira, der vil bringe Arabiens varme glød helt ind i dit hjem. En perfekt måde at bevare ferieminderne om et fortryllende krydstogt igennem de eventyrlige arabiske lande.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Alle måltider ombord
 • Underholdning og de fleste aktiviteter
 • Skatter og afgifter
 • Drikkepenge

Dette er ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Drikkepakke
 • Udflugter

Skibet - Jewel of the Seas

Ombord på Jewel of the Seas kan du for alvor tage det pragtfulde syn af himmel og hav ind, mens det tonstunge skib skyder ubesværet igennem vandet på vej mod nye oplevelser. Skibets store glasvinduer sikrer nemlig, at lyset strømmer ind, og at du samtidig altid er i første parket til formidabel havudsigt. Skibet er indrettet med lækre møbler, og alle vegne vidner det elegante interiør om, at du er af sted på en rigtig luksusferie. Der er også masser af faciliteter og aktiviteter for både børn og voksne. Adventure Ocean-programmet står fx for underholdning for børn i alle aldre, lige fra babyer til teenagere. Og de voksne kan slappe af i det eksotiske bassinområde Solarium, hvor der både er bassin, boblebad og bar. Derudover rummer skibet næsten alt, hvad du kan drømme om – fra klatrevæg til moderne kunstsamling!


Fakta om Jewel of the Seas

Jewel of The Seas er en del af Royal Caribbean's Radiance-klasse.
Længde: 293 meter
Dæk: 15
Kahytter: 1.055
Passagerer: 2.110
Besætning: 858 

Læs mere om Jewel of the Seas her >

Drikkepakker

Vi anbefaler, at du tilkøber en drikkepakke til din krydstogtrejse, så du frit kan forsyne dig – uanset om tørsten kalder på en iskold Cola, et glas sprød hvidvin, friskpresset juice, en farverig drink eller måske en dampende varm caffe latte.

Du har helpension på din krydstogtrejse, hvilket inkluderer vand, juice og sort kaffe.

Her kan du læse mere om de forskellige drikkepakker:

Classic Soda Package
Her får du: fri sodavand inkl. alle de genopfyldninger, du har lyst til – og en Coca Cola-souvenirkop.
Refill er mulig i Coca Cola's Freestyle® maskiner og i de traditionelle Soda Fountain-automater, du fx kender fra McDonalds. Automaterne finder du rundt om på hele skibet samt i barer, restauranter og lounge-områder.


The Refreshment Package
Her får du: premium te og kaffe, kildevand, danskvand, friskpresset appelsinjuice, alle alkoholfri cocktails og sodavand fra Coca Cola's Freestyle® maskiner og Soda Fountain-automater.


Deluxe Beverage Package
Her får du: de ovennævnte to pakker samlet i én – inkl. alle drinks, øl og vin a en værdi på op til 12 USD pr. glas. Derudover får du 40 % rabat på vinflasker a en værdi på op til 100 USD pr. flaske og 20 % rabat på vinflasker a en værdi på over 100 USD pr. flaske.

Bemærk
Vi anbefaler, at du tilkøber drikkepakken ved bestilling af rejsen. Det er dog også muligt at tilkøbe drikkepakken ombord på skibet til aktuel dagspris. Det er også muligt at købe drikkevarer stykvis til den aktuelle dagspris, hvis du ikke ønsker at tilkøbe drikkepakke.

Ønsker du at tilkøbe drikkepakke, skal alle medrejsende i kahytten tilkøbe drikkepakke. Voksne skal vælge samme drikkepakke, mens der må vælges forskellige drikkepakker til hhv. børn og voksne i samme kahyt.

Servering af alkohol ombord på Royal Caribbeans skibe er muligt for personer over 18 år på rejser ud af Europa, Asien, Australien og Sydamerika, og for personer over 21 år på rejser ud af Nordamerika.

Prisliste for drikkevarer
Nedenfor kan du se en prisliste for køb af drikkevarer ombord på skibet. Priserne er vejledende, men giver en indikation af prisniveauet.

Dåsesodavand: 3-4 USD
Øl: 7-8 USD
Spiritus: fra 7-9 USD
Kildevand: 2-5 USD
Kaffe og te: 3-5 USD
Cocktails: 10-12 USD
Drinks: 13 USD
Vin pr. glas: 10-16 USD
Vin pr. flaske: 35-58 USD

Del denne side via E-mail