Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
  • Golfrejser til Tunesien

Om Tunesien

Golf ved Middelhavets kyst til helt fantastiske priser!
Golfspillerne valfarter igen til Tunesien, og det er der mange gode grunde til. Her får du et golfrejsemål, der både rummer spændende oplevelser, nogle rigtig fine golfbaner, og så får du meget golf for pengene.
Områderne Sousse og Monastir ligger begge helt tæt på banerne Kantaoui Golf (2 x 18 huller) og Flamingo. Bevæger du dig lidt længere væk, finder du i Hammamet det skønne Citrus Golfanlæg med to baner i topklasse og fantastiske træningsfaciliteter.

Velkommen til Tunesien – her får du fantastisk meget golf for pengene.

Golfbaner

El Kantaoui Golf Course

Ved Sousse ligger det skønne Port El Kantaoui-område, hvor du kan glæde dig til en god runde golf med smukke udsigter over Middelhavet. Komplekset består af hele 2 x 18 huller – banerne Panorama Course og Sea Course. Her regnes Sea Course for at være den letteste bane at spille. Begge baner er omgivet af flotte, gamle oliventræer og har altid været velholdte og veldrevet.

 

Golf Citrus

Golfresortet er Tunesiens første 45-hullers kompleks. Det ligger tæt på Hammamet og byder på helt andre omgivelser end banerne omkring Sousse. Her finder du 2 x 18 hullers baner: Les Oliviers-banen passer fint til begyndere og letøvede spillere med sine brede fairways.
La Forêt-banen er til gengæld mere udfordrende og er til erfarne spillere med sine blinde huller, vandhazarder og bunkere i spil.

Flamingo Golf Course

Meget idyllisk på en skråning ved Monastir ligger Flamingo Golf Course. Her får du som spiller skiftevis brug for kraft og præcision. Ronald Fream har designet denne helt specielle og smukke bane, der passer flot ind i områdets flora og fauna.

Golf Yasmine

Den ”tredje” og lidt mere ukendte bane i Hammamet – men bestemt et besøg værd!
Frodigheden og de grønne omgivelser er typiske for Hammamet-området ved Golf Yasmine. Banen har en panoramaudsigt over Middelhavet, der samtidig sender en kølig brise ind over land. De mange teesteder giver spillere på alle niveauer en chance for at være med i spillet.

Del denne side via E-mail