Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • NYHED! Bagage 30 kg inkl. golfbag og 7 kg håndbagage.

Luksus Matchtur Hua Hin

5
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Luksus matchtur Hua Hin

  • 5 x Golf
  • Aircondition
  • Pool
  • Restaurant
  • Strand

Rejs med Bravo Tours og matchleder Christian Spangsberg på vores fantastiske matchtur til Hua Hin i Thailand.

Glæd dig til spændende golfoplevelser og skønne feriedage på luksushotellet Hyatt Regency Hua Hin. Det bliver en oplevelse, du aldrig glemmer!


Program

Dag 1 – 30.01.20 – afrejse
Vi flyver fra København til Bangkok med Thai Airways. Her kan du nyde flere måltider, god komfort og forskellige former for underholdning fx spillefilm og musik- og underholdningskanaler. Der er gratis adgang til VIP- lounge i Københavns Lufthavn inkluderet i prisen. Der er mulighed for tilslutningsfly fra Aalborg, Billund og Aarhus mod tillæg.

Dag 2 – 31.01.20 – Luksushotel Hyatt
Vi lander i Bangkok om morgenen og fortsætter i bus til Hua Hin. Turen tager ca. 3 timer, men vi gør et stop undervejs. Vi checker ind på det femstjernede luksushotel Hyatt, hvor vi nyder de dejlige omgivelser. Om aftenen nyder vi en velkomstmiddag i hotellets egen restaurant, hvor vi smager den lækre thai-mad.

Dag 3 – 01.02.20 – Palm Hills
På golfbanen Palm Hills starter matchturens første dag. Banen ligger 80 meter over havets overflade og har mange flotte panoramaudsigter ud over Siam-bugten og til Petchaburis-bjergene. Efter aftergolf og præmier til de bedste spillere på dagen, spiser vi på den populære restaurant ”Brasserie de Paris”, hvor der serveres europæiske og thaiinspirerede retter.

Dag 4 – 02.02.20 – Fridag
Du vælger selv, hvordan du tilbringer dagen. Slap af ved hotellets fantastiske pool, tilkøb en ekstra runde golf eller tag fx med på udflugt i junglen.

Dag 5 – 03.02.20 – Springfield
Glæd dig til Springfield – en helt særlig golfoplevelse! Banen er designet af Jack Nicklaus, og mange mener, det er et af hans mesterværker.
Vi spiller gennem et frodigt landskab. Efter aftergolf og præmier til de bedste spiser vi på den hyggelige restaurant ”Bird Chilli”, der serverer lokale retter fra grillen. Menuen er fastlagt. Efter middagen er der mulighed for at besøge det nærliggende natmarked.

Dag 6 – 04.02.20 – Sea Pine
Matchens tredje dag spiller vi på den helt fantastiske bane Sea Pine, der er den nyeste bane i Hua Hin. Vi spiller helt ned til stranden – glæd dig især til hul 17, der er banens signaturhul med en spektakulær udsigt ud over havet. Aftergolf og middag slår vi sammen, og det foregår på en af hotellets egne restauranter ”Restaurant McFarland”.

Dag 7 – 05.02.20 – Fridag
Dagen bruger vi, som vi har lyst. Slap af, tag på opdagelse blandt Hua Hins seværdigheder eller spil en ekstra runde golf. Hotellet har også et væld af faciliteter, som du frit kan benytte.

Dag 8 – 06.02.20 – Fridag
Nyd en fridag i de skønneste omgivelser. Hua Hin byder både på dejlige strande, markeder, butikker mm. Du kan også tage med på en af Bravo Tours’ mange spændende udflugter i området. Glæd dig, Hua Hin er fantastisk også udenfor golfbanen.

Dag 9 – 07.02.20 – Banyan
Lige fra morgenstunden er der dømt rigtig god golf og en dejlig oplevelse. Vi spiller på Banyan, som vi kører med buggy, der er inkluderet i prisen. Det betyder, at vi dagen igennem nyder mange flotte udsigtspunkter – hul 15 er en oplevelse i sig selv. Efter aftergolf og præmier til de bedste på dagen, er der dækket op til middag på ”Restaurant Prime”, der serverer gode internationale retter og har en førsteklasses beliggenhed.

Dag 10 – 08.02.20 – Fridag
Nyd hotellet, poolen eller stranden. Besøg Hua Hin by eller tilkøb en ekstra runde golf.

Dag 11 – 09.02.20 – Fridag eller udflugt
På denne dag tilbyder vi en helt unik tur. Vi skal spille banen Kaeng Krachan, som ligger i udkanten af Thailands største nationalpark (Kaeng Krachan). Efter en køretur på godt en time kommer vi til golfbanen. Golfbanen har 27 huller, hvoraf de sidste ni huller ”Mountain Course” er et must. Disse ni huller er tegnet af Jack Nicklaus og anses for at være blandt de allerbedste ni huller i Hua Hin området. På grund af beliggenheden er der god plads på banen. Caddierne har derfor ikke den store erfaring, men nyd turen og træf dine egne valg på green. Efter golf kører vi til en lokal restaurant, hvor vi nyder en god thai-frokost i suveræne omgivelser.
Dette arr. Er ikke inkluderet i matchturen, men sælges til speciel pris, der oplyses på destinationen.

Dag 12 – 10.02.20 – Black Mountain
Den sidste golf- og finaledag spiller vi på Thailands måske nok bedste bane, Black Mountain. Bliv udfordret på samtlige huller, og glæd dig især til hul 7 med vand i begge sider. Efter finalen og præmier til matchens bedste spillere nyder vi afslutningsmiddagen på den atmosfærefyldte restaurant ”Sara Jane’s Garden”. Den sidste energi kan vi bruge på dansegulvet.

Dag 13 – 11.02.20 – Fridag og hjemrejse
Det er snart tid til at vinke farvel til Thailand. Om eftermiddagen kører vi mod lufthavnen, og til midnat flyver vi mod København. Vi lander tidligt næste morgen.

Dag 14 – 12.02.20 – Ankomst i København
Afrejse over midnat fra Bangkok Lufthavn. Ankomst tidlig morgen i København.

 

 

Sådan bor du
På matchturen bor vi på det femstjernede Hyatt Regency. Her finder du de smukkeste omgivelser, en stor swimmingpool opdelt i forskellige områder fx stillepool og en afstressende atmosfære.
Læs mere om hotellet her - Hyatt Regency Hua Hin

Turen har 28 pladser til salg
Der spilles til hcp 36.Restauranter

Brasserie de Paris
Vi besøger den charmerende restaurant med en fantastisk havudsigt. Her venter en klassisk menu med traditionelle lækkerier og et stort udvalg af fiske- og skaldyrsretter.

Prime
Dejligt spisested med internationale såvel som thai-retter – her finder du et stort og meget righoldigt spisekort.
Stedet er meget velbesøgt dels på grund af den høje standard og dels på grund af førsteklasses beliggenhed lige overfor Hotel Hilton.

Sara Jane’s Garden
Uanset om du er til thailandske, italienske eller internationale retter, så kan du få det på Sara Jane’s Garden. Nyd maden i hyggelige omgivelser og lyt til charmerende musik. Et rigtig hyggeligt sted med mulighed for dans.

Hyatt
Vi nyder en god middag på hotellet, hvor vi spiser i deres flotte hovedrestaurant, der serverer internationale retter. Vi kan både nyde middagen uden- og indendørs.

Bird Chilli
På ægte thailandsk vis skal vi spise på det lokale natmarked, og vi har selvfølgelig valgt den bedste restaurant. Her kan du nyde et utal af lokale retter og alverdens skaldyr. Restauranten har en spændende menu klar til os. Hvis du prøver stedet på egen hånd, skal du helt sikkert smage deres saltindbagte Seabass. Det vil du ikke fortryde.

McFarland House
En dejlig restaurant placeret på Hyatt Regency hotel, bygget i teaktræ.
Der serveres fantastiske internationale retter, hvor der er udsigt til stranden og havet.

Inkluderet i prisen:
• Flyrejse tur/retur med Thai Airways
• Dobbeltværelse på Hyatt m/morgenmad – 11 overnatninger i superiorværelser
• Transport til/fra hotellet
• Bagage – 30 kg. inkl. golfbag og 7 kg. håndbagage
• Mad og drikkevarer på flyrejsen. To serveringer på udrejsen og to serveringer på hjemrejsen
• 5 x golf - se dagsprogram
• Transport til/fra golfbanerne
• Caddy – det forventes, at der gives caddien ”tipping” (drikkepenge) selvom caddy-fee er inkluderet
• Buggy på golfbanen Banyan
• Aftergolf – øl, vand eller thaiwhisky på alle spilledage
• Velkomstmiddag på Hyatt
• Afslutningsmiddag på Sara Jane’s Garden
• 4 x middage på nøje udvalgte restauranter
• Gode præmier
• Matchleder Christian Spangsberg


Ikke inkluderet i prisen:
• Tilslutningsfly fra Billund, Aarhus og Aalborg kr. 1.250 (kontakt din rejsekonsulent)
• Udflugter
• Forsikringer
• Ekstra uge – 12/2 til 19/2

Golfbaner

Banyan Golf Course
Banyan Golf Course

Banyan er den nyeste af banerne i Hua Hin, og man må konstatere, at det også er en særdeles ambitiøs golfbane. GolfEAST, der har designet og stået bag etableringen af banen, står også bag andre topbaner i Østen, bl.a. Blue Canyon på Phuket, som Touren har benyttet flere gange og rangerer højt. GolfEAST mener endda, at Banyan har muligheden for at blive én af de allerbedste baner i Sydøstasien.

Det er et smukt syn, der møder en, når man træder ind på The Banyan. Banen er flot integreret i naturen mellem træer og klipper. Der er mange udfordringer – bl.a. er der søer i spil på fem huller og et vandløb, der krydser seks huller. Banen er i par 72. Det smukkeste syn finder man på teestedet på hul 15. Her ser man bjergene omkring og det blå hav i baggrunden.

Med Bravo Tours kan man desuden vælge at bo i én af de 5-stjernede villaer på golfbanen. Nogle med privat pool og mange med god plads til fire voksne. Banyan er dermed en skøn helhedsoplevelse, når man skal holde ferie og spille golf samtidig. Som på de øvrige baner i området, er der skønt klubhus og restaurantfaciliteter.

www.banyangolfresort.com

Black mountain golf
Black Mountain

Topklasse golf, fantastiske omgivelser og en dejlig venlig atmosfære gør Black Mountain til en skøn oplevelse. Ca. 15 minutter fra centrum i Hua Hin finder man denne fantastiske golfbane. 6500 meter par 72 og beliggende i et let kuperet område med masser af udfordringer.

Der er søer og vandløb, niveauforskelle og utroligt mange interessante huller, der dels er et flot syn, men også en golfmæssig stor oplevelse. På de fleste huller er der relativt god plads til at lande bolden, men der er også huller, hvor man ryster lidt på teestedet ,som fx hul 7, hvor der er vand på begge sider af fairway. Også det lange hul 6 kan være en udfordring. Godt nok går det ned af bakke meget af vejen, hvor man får foræret nogle meter, men greenen bliver så pludselig en opgave, da der er meget vand omkring.

Generelt må man sige, at for golfspilleren med et almindeligt drive, er banen ganske venlig, mens dem, der slår rigtig langt, skal tænke sig lidt mere om. Greens er store, man har mange muligheder for pin placeringer. Black Mountain er i øvrigt svensk-ledet. Der er et stort flot klubhus med en dejlig restaurant.

www.bmghuahin.com

Palm Hills

Kun to år efter sin åbning i 1991 blev de 18 smukke huller i Palm Hills Resort & Country Club uden for Hua Hin brugt til Thailand World Pro-Am Tournament. En stor cadeau til banearkitekten Max Wexlers spændende og afvekslende layout, der ved den lejlighed blev rost til skyerne af arrangøren, PGA of Great Britain. Det er både en naturmæssig og en spillemæssig oplevelse, man får på Palm Hills-banen, fordi den ligger 80 meter over havets overflade med panorama-udsigter over både Siam Bugten og til Petchaburis-bjergene. Et blændende farveorgie af bougainvilla-blomster pryder også billedet.

Bløde, ondulerede fairways betyder, at bolden ikke løber ret langt efter nedslaget. Til gengæld sprinter den af sted på de lynhurtige greens, hvor man skal være lidt af en kunstner for at undgå tre-putts. Der er vand i spil på 12 huller - med 2., 8., 11. og 14. som de, der skal spilles med størst omtanke og præcision - hvis man ikke skal miste bolde og indkassere straffeslag. Også det delvist blinde 10. hul kræver stor taktisk og teknisk kunnen.

www.palmhills-golf.com

Seapine golf
Seapine Golf Club

Seapine Golf Club Hua Hin har høstet meget anerkendelse! Først og fremmest på grund af den gode beliggenhed syd for byen direkte ned til Hua Hins bedste strand. Vinden fra havet kommer i spil, og de sidste 3 huller byder på en fantastisk finish med et par 5, et par 3 og et par 4 hul hul helt ned til den fantastiske strand.

Som kuriøsitet kan nævnes, at banen faktisk er ejet af det Thailandske militær – derfor kaldes banen også ”The Army Course”

Et ny klubhus, med udsigt over 18. hul, blev åbnet i december 2010.
Banen er flad – men alene på grund af beliggenheden er den absolut et besøg værd.

Springfield Royal

Ca. 20 kilometer nord for Hua Hin ligger Springfield Royal Country Club, hvor selveste Jack Nicklaus har skabt 27 spændende huller i resortet Springfield Village Golf & Spa. I et let bølgende, frodigt landskab i skyggen af bjergene venter både en æstetisk og golfmæssig oplevelse, man husker for livet.
I bedste Jack Nicklaus-stil er Springfield nærmest ”oversvømmet” med vandhazarder, idet ikke færre end 18 af hullerne har vand i spil. Specielt hullerne 19-27 kræver nogle voldsomme satsninger - eller forsigtigt/fornuftigt spil - i forbindelse med vandhazarderne. På fem huller i træk - fra 22. til og med 26. hul - er der så mange søer, at man mere fokuserer på vand end på land! Et paladsagtigt klubhus fuldender indtrykket af en eventyrbane.

Springfield har siden sin åbning i 1993 rangeret blandt Thailands Top 10-baner, dels på grund af sit fascinerende layout og dels på grund sin høje pasningsmæssige standard. Også driving-range hører til landets bedste, og derfor træner mange af de bedste asiatiske tourspillere her.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail