Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Golfrejse - ROC Flamingo

3
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Golfrejse - ROC Flamingo

 • 4 x Golf
 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Gratis WiFi
 • Pool

All Inclusive-hotel i centrum af Torremolinos og spil 4 x golf på 2 unikke baner
Glæd jer til en skøn golfferie på det populære by-hotel Hotel Roc Flamingo med All Inclusive! Hotellet ligger i hyggelige Torremolinos, har et skønt poolområde og nærliggende strand. Kort sagt alt hvad I behøver for at få en dejlig golfferie. 

De fleste dage med golf spilles på Mijas, som består af 2 forskellige og udfordrende 18-hullers baner, designet af mesterarkitekten Robert Trent Jones Sr. Den første bane Los Lagos – ”søerne” – har brede fairways og er kendetegnet ved de kæmpestore greens og de strategisk placerede søer, deraf banens navn. Den anden bane, Los Olivos, er berømt for sine mange oliventræer, men har smalle fairways og mindre greens sammenlignet med søsterbanen.

Den ene af dagene spilles på El Chaparral-banen, som med stor fantasi er udformet i et kuperet skovterræn af en af Spaniens bedste banearkitekter, Pepe Gancedo. Anlægget er unikt ved, at I fra næsten samtlige huller har udsigt til Middelhavet. Golfbanen kræver, at I angriber banen strategisk grundet de gamle paraply-fyrretræer, som garnerer fairways samt de mange forskellige raviner. Ikke så meget som to huller ligner hinanden på denne herlige golfbane.

Inkluderet

 • Dobbeltværelse
 • All Inclusive
 • 4 x golf – 3 x Mijas og 1 x El Chaparral


Tilkøb

 • Transfer til og fra hotellet
 • Transport af golfbag
 • Mad om bord på flyet

Her bor du på din golfrejse.

Hotel Roc Flamingo er et dejligt og charmerende byhotel med et utroligt venligt personale i det stemningsfulde centrum af Torremolinos, hvor I finder masser af shoppingmuligheder, dejlige restauranter og barer. Selvom I bor midt i byen, er der stadig rige muligheder for en svalende svømmetur ved hotellets herlige poolområde. Kan I ikke undvære sand mellem tæerne og det salte hav, har I under 1,5 km til den nærmeste strand.

Læs mere om hotellet her – Hotel Roc Flamingo

Golfbaner

Mijas
Mijas Golf

Det er to forskellige 18 hullers-baner, man møder i Mijas Golf i Mijas-dalen umiddelbart nord for Fuengirola - men begge baner har rigeligt med taktiske og tekniske udfordringer, for de er skabt af mesterarkitekten Robert Trent Jones Sr.
Los Lagos (søerne) fra 1976 har brede fairways, kun enkelte trægrupper, kæmpestore greens og ni strategisk placerede søer - deraf banens navn.
Banen er 400 meter længere end Los Olivos, så driveren skal flittigt i brug.
Signaturhullet er dog et par 3-hul, 11., hvor bolden skal flyves langt over én af søerne. I modvind skal man slå mindst et jern mere, end man ville gøre uden vind. Slå efter venstre side af green - væk fra vandet i højre side.

Los Olivos kendetegnes af mange oliventræer - apropos navnet - men har også smalle fairways og mindre greens end Los Lagos. Her ligger den største udfordring på 7. hul, par 4, hvor drivet skal passere to søer. Hold hovedet stille/nede - og sving langsomt! Flere korte par 4-huller kræver kun et mellemjern eller en 5-kølle fra teestedet.
www.mijasgolf.org

El Chaparral Golf
El Chaparral Golf

En af Spaniens bedste banearkitekter, Pepe Gancedo, har slået stregerne til El Chaparral-banen, som han med stor fantasi har udformet i et kuperet skovterræn ca. 20 minutters kørsel sydvest for Malaga.
Anlægget er unikt derved, at man fra næsten samtlige huller og klubhuset har udsigt over Middelhavet. Bemærkelsesværdigt er det også, at to huller ikke ligner hinanden, og at banen består af seks par 3-huller, seks par 4-hulelr og seks par 5-huller.

Gamle paraply-fyrretræer garnerer fairways, og deres fyldige kroner generer rimeligt meget, hvis man ikke holder sin bold midt på fairway! Det er i det hele taget nødvendigt at spille strategisk på denne bane, fordi bolden også kan forsvinde ned i forskellige raviner ved et skævt drive eller ved et for langt indspil. Man møder mange maleriske huller undervejs. Blandt disse husker man i hvert fald 11., hul, par 3, hvor greenen ligger 10 meter under teestedet.
Højdeforskellen gør, at man skal slå ét jern kortere end normalt.
www.golfelchaparral.com

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail