Om Costa de la Luz

Om Costa de la Luz

Bravo Tours tilbyder nu et nyt sted i Spanien.
Costa de la Luz, Lysets Kyst, løber fra Gibraltarstrædet i øst til Huelva og den portugisiske grænse i vest, cirka en god times kørsel fra Faro Lufthavnen ligger hotel Islantilla.
Regionen, der som Costa del Sol er en del af Andalusien, er endnu ret uopdaget. Her er stille, roligt og mere afdæmpet - sammenlignet med den mere kendte region i øst. Her er hvide, brede og lange sandstrande, charmerende landsbyer, smuk natur, maleriske og heriblandt fiskerlandsbyen El Rompido. Der findes mange restauranter og barer - og pengene når langt.
Stedet tilbyder golf i baghaven og du får 3 fantastisk sløjfer.

Golfbaner

Golf Nuevo Portil

Golfbanen er designet af Alfonso Vidaor kendetegnes i særdeleshed af de brede fairways, de bløde greens og den direkte udsigt til de to omkringliggende nationalparker. Golf Nuevo Portil er tilknyttet resortet af samme navn, der ligger i de naturskønne omgivelser. Banen er udfordrende for golfspillere på alle niveauer. I kan ikke undgå at nyde den fremragende udsigt I har udover Atlanterhavet fra flere af hullerne. På bestemte huller kommer I lidt tæt på bebyggelse, så her vil det være en god ide at gemme køllerne væk og i stedet finde jernene frem.

Islantillia Golf
Islantilla Golf

I 1992 åbnede Islantilla Golf, og siden da er den blevet mere og mere kendt rundt omkring i Europa. I 1995 var Islantilla Golf vært for ”Turespana Masters”, og sidenhen har forskellige ”Challenge Tour”-turneringer rundet dette vestlige hjørne af Spanien.

Golfbanen byder på 3 sløjfer med 27 spændende huller i vekslende terræn. Den grønne sløjfe betegner mange gengangere som den letteste sløjfe. De 9 huller er relativ flade og lige til at gå til. Den blå sløjfe er derimod mere udfordrende med et spektakulært par 3-hul med vand. Denne sløjfe er den mest kuperede, men kan gåes. Her finder I også et af banens signaturhuller (9), hvor det første slag er afgørende for, om scorekortet bliver en succes. Undervejs møder I både bunkers ved fairways og greens. Den gule sløjfe er en kombination af den blå og grønne sløjfe og absolut anbefalelsesværdig. Glæd jer!

Del denne side via E-mail