Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Golfrejse - Hotel Valle del Este Golf & Spa

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Golfrejse - Hotel Valle del Este Golf & Spa

 • 5 x Golf
 • Aircondition
 • Fri Golf
 • Gratis WiFi
 • Halvpension
 • Wellness

Et fuldendt golfresort med alle de faciliteter, som golfspillere drømmer om! 
Hotel Valle Del Este Golf & Spa tilbyder de perfekte forhold til en vidunderlig golfrejse – gode faciliteter, skønne værelser, god mad og ikke mindst en velplejet golfbane. Og næsten vigtigst af alt, så ligger hotellet midt på banen! – 1. og 10. teested ligger lige udenfor terrassen, og det samme gør 9. og 18. green. Kort sagt: et fremragende valg til din golfferie!

Glæd jer til et hotel, der både tilbyder inden- og udendørs pool samt spacenter med gratis entré en gang om dagen. Samtidig ligger hotellet i virkelig gode omgivelser både til golf og oplevelser. For i Andalusien skinner solen næsten året rundt, så klimaet er både perfekt til golf og golffridage.

Men det er svært at holde fri fra golfen – for banen ligger lige ved hotellet. En skøn 18-hullers bane, der åbnede i 2003, og er designet af spanieren José Canales. Det suptropiske klima skinner igennem, og overalt på banen ser man flotte kaktus samt smukke palmetræer. Banen er forholdsvis flad, og man behøver derfor ikke nødvendigvis buggy på runden.

Banen er velholdt og velplejet året rundt, og der venter helt sikkert mange gode golfoplevelser på Valle Del Este Golf!

Opholdet er med halvpension, og i hotellets restaurent serveres både morgen- og aftensmad. Fra den lækre buffet kan I frit vælge mellem internationale og typiske spanske retter.

Inkluderet

 • Dobbeltværelse med balkon eller terasse
 • 5 x golf eller fri golf på Valle del Este Golf
 • Halvpension

Tilkøb

 • Transport af golfbag
 • Mad om bord på flyet

Der er begrænset rejselederservice på hotellet, men det er altid muligt at kontakte Bravo Tours' rejseledere på servicetelefonen hele døgnet. 

Om hotellet
Aircondition Ja
Balkon/Terrasse Ja
Golfbane Ja
Hårtørrer Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Restaurant Ja
Spa & wellness Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Sådan bor du
I bor på skønne dobbeltværelser med plads til to personer. Fra værelserne er der udsigt til golfbanen, og I kan enten nyde den andalusiske solopgang eller solnedgang. Værelserne er stilfuldt indrettede med eget badeværelse, lille balkon eller terasse, fjernsyn, minibar (mod gebyr), hårtørrer, aircondition og gratis WiFi.

Mulighed for dobbeltværelse til enebrug mod tillæg.

Adresse
Valle Del Este, 04620 Vera, Almeria, Spanien
Tlf.: 0034 950 548 600
E-mail: reservas.hotel@valledeleste.es
www.valledeleste.com

Golfbaner

Valle del Este Golf

Golfbanen er designet af José Canales i 2003, hvor der lægges stor vægt på at bevare det naturlige ørkenagtige miljø samt områdets naturlige flora. Det er svært at glemme golfbanens helt unikke karakteristika med dens kontrast mellem de grønne greens og fairways samt de gyldne ørkenagtige omgivelser.

Valle del Este Golf er en teknisk udfordrende bane på trods af de ellers brede fairways. Golfbanen er ikke en af de længste baner med dens blot 5.715 meter, men den byder dog på adskillige vandhasarder og dybe kløfter, der nok skal udfordre jeres golfspil. For-9 spilles langs golfbanens klubhus, hvorimod bag-9 ligger langt fra bebyggelse i naturskønne omgivelser med udsigt over landskabet.

www.valledeleste.es/en/golf/course/

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail