Solferie
Rundrejser
Safari
Golf
  • Golfrejser til Barcelona

Golfrejse til Barcelona

Golfbaner

Empordà Golf Club

Beliggende i hjertet af Costa Brava finder I dette skønne golfanlæg, der består af to 18-hullers golfbaner, hvor I kan kombinere de forskellige for-9 og bag-9 med hinanden, som I lyster. Golfarkitekten Robert Von Hagge, der er kendt for at have designet nogle af verdens mest anerkendte baner, har her designet sin første golfbane i Spanien. De 36 huller er teknisk krævende, så I skal nøje overveje hvert enkelt slag!

Empordá Golf er blevet valgt som en af de bedste golfbaner af det amerikanske golfmagasin, Golf World. Den første 18-hullers golfbane – Empordà Links – svajer igennem klitter, søer og strategisk placerede bunkers igennem hele banen. Bid i særdeleshed mærke i det 18. hul, der er omringet af én stor sø med en green i midten på hele 300 m2. Den anden 18-hullers golfbane – Empordà Forest – snor sig igennem en traditionel mediterransk pinjeskov, som beskytter jeres spil, når vinden er hård.

www.empordagolf.com

Lumine Golf

Lumine Golf er et fremragende 45-hullers golfanlæg med et udfordrende niveau for alle golfspillere. Golfanlægget består af to 18-hullers baner – Lakes Course og The Hills – samt den 9-hullers bane, The Ruins.

Lakes Course, som ubestridt er Lumine Golfs flagskib, er designet af australske Greg Norman, der var rangeret som verdens bedste golfspiller i hele 331 uger igennem 1980’erne og 1990’erne. Golfbanen er særdeles udfordrende med de mange vandhasarder, da golfbanen ligger omkring vådlandsområdet Sèquia Major.

The Hills, som er designet af den spanske arkitekt Alfonso Vidaor, er meget anderledes udformet i forhold til sin søsterbane. Golfbanen er omkranset af pinjetræer, olivenlund samt naturlige stenbrud, og ja, så er det værd at nævne, at I har en fantastisk udsigt udover Middelhavet.

The Ruins er ligeledes designet af Greg Norman. Golfbanens layout gør den uden tvivl blandt en af kontinentets flotteste 9-hullers golfbaner.

www.lumine.com

Torremirona Golf Club

Blot 7 km fra den skønne by Figueres ligger denne herlige golfbane, der er beundret af selv de mest krævende golfere. Dette område imellem Middelhavet og Pyrenæerne er kendt for det dejlige vejr og dets behagelige temperaturer, hvilket gør det til en fornøjelse at spille golf her året rundt.

Søer og bunkere er i spil på hele banen, og de kuperede greens gør den udfordrende for både begyndere og øvede spillere. For-9 er kuperet, lang og kendt for de smalle fairways. Bag-9 er tværtimod mere åben og helt flad, så her kan I slappe mere af og nyde de naturskønne omgivelser. 

Del denne side via E-mail