Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Udsolgt

Golfrejse - Vila Galé Marina

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Golfrejse - Vila Galé Marina

 • 4 x Golf
 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant

4 runder lækker golf i golfparadiset Vilamoura!
I det sydlige Algarve – lidt øst for Albuferia - finder man byen Vilamoura, der er et sandt paradis for golfentusiaster!

Vilamoura er omkranset af nogle af de bedste, og mest velplejede, fairways i hele Portugal. Samtidig er Vilamoura et charmerende sted – lækre cafeer, stemningsfuld havnepromenade, skønne spisesteder og masser af charme. Kort sagt et fantastisk sted til din golfferie!

Centralt beliggende – kun en wedgeslag fra havnen – finder du Vila Galé Marina. Et skønt hotel med gode faciliteter, der danner rammen om denne lækre golfrejse.

Der er fire runder golf inkluderet i rejsen på tre forskellige baner – du skal udfordres på:

Pinhal – Dom Pedro:
En af de ældste baner i området med meget velholdte, skønne fairways. Banen er altid en fornøjelse at spille! Banen åbnede i 70’erne og er siden blevet forfinet – senest af Robert Trent Jones.

Laguna – Dom Pedro:
Laguna åbnede i 1990 og er en lidt anden type bane en Pinhal – færre træer og flere vandhassarder i spil! En bane som stiller krav til strategi.

Millenium – Dom Pedro:
Et af de nyeste skud på stammen i Vilamoura – Millenium åbnede (som navnet siger) i 2000.  En bane med lidt smallere fairways, som stiller krav til præcisionen.

Inkluderet

 • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
 • Morgenmad
 • 4 x golf – 2 x Pinhal, 1 x Laguna og 1 x Millenium
 • Transport til og fra banerne

Tilkøb

 • Transfer til og fra hotellet
 • Halvpension
 • Transport af golfbag
 • Mad om bord på flyet

Her bor du på din golfrejse.

Som golfgæst bor du på Vila Galé Marina – et fantastisk hotel masser af skønne faciliteter, swimmingpools, dejlige terrasser og hyggelige ”kroge”, hvor man kan nyde en forfriskning efter golfrunderne. Samtidig ligger hotellet også perfekt i forholdt til Vilamouras stemningsfyldte Marina.

Læs mere om hotellet her – Hotel Vila Galé Marina

Golfbaner

Pinhal – Dom Pedro

Pinhal er en af de ældre baner i området. Den åbnede i 1976, og det ses på layoutet og de mange store, smukke pinjetræer, der præger banen. En del af banen bugter sig langs de mange, smukke ferievillaer i området. De velplacerede bunkers gør banen underholdende og spændende og udfordrer samtidig spilleren til at være meget præcis. Banen har steder med utrolig smuk panoramaudsigt udover havet. Banen er blevet redesignet af Robert Trent Jones i 1985 og er en lækker velplejet parkbane. Flotte udsigter over Vilamoura-området specielt på de bageste ni huller.

Det karakteristiske for banen er de små greens som kræver megen præcision, men også de mange træer på banen skaber mange huller, der er indrammet af træer og derfor giver ekstra udfordring.
Det er en udpræget parkbane med gode træningsfaciliteter.

Par:  72
Længde (back tee): 6.353 m
Herrer/Gul:  SR 128 / CR 71,2
Damer/Rød: SR 120 / CR 72,9
https://www.dompedrogolf.com/

Laguna – Dom Pedro

Laguna åbnede i 1990, og som navnet antyder, ligger den tæt på vandet, og der er også meget vand i spil på denne ellers så åbne bane. Banen har 11 huller, der er omkranset af vand. Laguna er ikke specielt kuperet, hvilket ellers kendetegner mange baner i Vilamoura-området. Udfordringen ligger i de strategisk placerede bunkers og vandhazarder. I alt finder man 79 bunkers på denne bane, hvilket skaber en sværhedsgrad på banen, hvor selv spillere med et lavt handikap kan finde stor udfordring.

Med sine mange søer, de mange bunkers, er banen meget svær og kompliceret.
På Laguna-banen finder du tilmed alle de træningsfaciliteter, du kunne ønske dig.

Par:  72
Længde (back tee): 6.121 m
Herrer/Gul:  SR 127 / CR 71,3
Damer/Rød: SR 119 / CR 72,3
https://www.dompedrogolf.com/

Millenium – Dom Pedro

Millenium åbnede i 2000 og er karakteriseret ved vidt forskellige for- og bag-ni! De første ni huller spilles i pinjeskoven, hvor de store træer ofte (modvilligt) bringes i spil. Til gengæld åbnes der på de sidste ni huller, og vel ude af skoven er det det åbne landskab og mange bunkers, der præger udsigten. Dette gør banen karakteristisk i forhold til de andre baner i området, da disse ofte er parkbaner.

Banen er opbygget til at være meget golfspiller-venlig, men også for at skabe ekstra udfordringer, bl.a. ved hul 8 og 9 finder man vandhazarder, som skaber en ekstra udfordring. 

Fra flere huller på banen finder du en grøft samt et ”out-of-bounds” område, hvor der ikke er meget plads til fejlslag.
Det er en bane med ekstra spænding og udfordring, men også en bane, man vil sætte pris på at spille.

Par:  72
Længde (back tee): 6.176 m
Herrer/Gul:  SR 117 / CR 69,9
Damer/Rød:  SR 113 / CR 69,4
https://www.dompedrogolf.com/

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail