Solferie
Rundrejser
Safari
Golf

Golfgrupper med Bravo Tours

Golfgruppe, klub i klubben eller pro-tur med Bravo Tours!

I Bravo Tours’ golfafdeling kan vi opfylde stort set alle de vidt forskellige ønsker og behov, som forskellige grupper har.

Vi arrangerer med glæde jeres rejse, uanset om det er en PGA-pro, der vil lave en tur for klubbens medlemmer, en ildsjæl i ”klub i klubben”, en firma-golftur eller en tur for en gruppe venner.

Grupperne kan variere i størrelse og sammensætning. Ambitionsniveauet kan være fra hardcore golfere, der ønsker golf hver dag, til mere afslappede golfere, der ønsker at krydre deres tur med andre oplevelser.


Uden at det har været et mål i sig selv, er BravoTours stille og roligt blevet Danmarks største arrangør af golfrejser - samtidig med at kombinationen med golf og oplevelser i sin sammenhæng.

I Bravo Tours findes medarbejdere med mange års erfaring i håndtering af grupper, og disse medarbejdere ser det som deres fineste opgave at give alle grupper den bedste behandling.

Er I minimum 12 personer med lidenskab for og glæde ved golfsporten, og vil I have skræddersyet jeres rejse med starttider, hotel, pensionsform og prisniveau, så kontakt Cathrine Madsen, der selv er golfspiller og har arbejdet for Bravo Tours i adskillige år.

Kontakt Bravo Tours Golfafdeling
Ring til Cathrine Madsen direkte på telefon 31 13 69 63 eller på mail cam@bravotours.dk


Vi glæder os til at tage ansvaret for din golfferie!

 

Bliv kontaktet

Del denne side via E-mail