Solferie
Rundrejser
Safari
Golf

Velkommen til Bravo Basserne

Bravo Tours børneklub

- Altid med dansktalende børneguider

Sommerens bedste børneklub!
Bravo Basserne er Bravo Tours egen børneklub og din garanti for en hyggelig, sjov og vidunderlig ferie for hele familien. Her er altid mange børn at lege med, spændende aktiviteter og ikke mindst dansktalende børneguider.

Det er helt gratis!
Bravo Tours egen børneklub er gratis for børn mellem 3-9 år. Når først ferien er bestilt, er børnene automatisk med i klubben og kan kvit og frit deltage i alle aktiviteter – enkelte børneudflugter kræver dog at en betalende voksen deltager.

Hvornår er der børneklub?
Bravo Tours børneklub starter i midten af juni og stopper igen i midten af august. Under de enkelte hoteller kan du se, hvornår børneklubben kører.

Med Bravo Tours børneklub får du:

• Altid dansktalende børneguider
• Altid nærvær og personlighed
• Altid hygge og afslapning på børnenes præmisser
• Altid aktiviteter tilpasset aldersgruppen
• Altid fokus på sikkerhed

Den perfekte start på ferien
Alle børn, der er med i Bravo Basserne, modtager allerede inden afrejse en gave fra børneklubben. Gaven indeholder bl.a. en lille bassen (papegøje) og flere spændende ting, der kan gøre flyveturen og ventetiden lidt nemmere.

Masser af spændende aktiviteter
På alle vores hoteller med egen børneklub foregår der næsten hver dag spændende aktiviteter. Aktiviteterne varierer fra rejsemål til rejsemål og fra uge til uge, men der er altid sjov og ballade på programmet. Der kan fx være ansigtsmaling, omvendt middag eller skattejagt på programmet.

Se et eksempel på aktiviteter i børneklubben her:


Citater fra gæster

Karen Madsen

Bravo tours gør så meget for børn - det er dejligt!

Stine Elisbeth Rasmussen
Caretta Beach

Min datter Sofie havde de skønneste oplevelser med bravo-basserne. Det var et hit. Vi er netop hjemvendt fra Zakynthos.

Jeanette Skov Nielsen
Cosmopolitan

Bravo basserne er fantastiske. Mine unger nyder lige nu Rhodos, hvor børneguiderne gør er fantastisk stykke arbejde for børnene. Mine børn blev så glade for gaverne - både inden ferien og her på stedet. Tak for at gøre så meget for at give alle børn en uforglemmelig ferie❤

Berit Bodekaer Vedeby
Hotel Mediterráneo Park

TAK til Mie, Malene og Melanie fra børneklubben på Almeria, som vi lige er kommet hjem fra. Det var en skøn tur - og ungerne ELSKEDE at være med som Bravo Basser. De 3 guider var så søde - og især Mie gik lige i hjertet på min datter, Sara. Det var næsten en afsked med tåre ❤❤❤

Del denne side via E-mail