Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Ring til os

Yoga og sportsrejse til Mallorca med Lotte Ebsen Sjøstedt

0

PortBlue Club, 14.-21.9. 2019

Denne tur er primært tænkt til dig der vil supplere eller kombinere din sport med yoga – det kan være cykling, svømning, løb eller tennis. Dig der følges med én sportsentusiast uden selv at være til sport, er også velkommen. Yogaen kan give dig godt humør, udholdenhed og smidighed så du forhåbentlig kan dyrke og nyde din motionsform uden skader.

Modsat sportens verden er vi i yoga ikke optaget af om man er god eller dårlig. Vi er optaget af at skabe balance fysisk og mentalt - både på og når du træder af din yogamåtte - i et rigt og virksomt liv i sport, på job, med familie og venner uden konstant at skulle lave noget om. Vi arbejder med de forudsætninger vi hver især har med os samtidig med at vi en gang imellem siger: Udforsk det umulige – og se hvad der sker. Alt tæller som plus på kontoen.

På Mallorca vil der være 2 daglige yogatræninger a 75 minutter. Morgenyogaen vil være vækkende, strækkende og styrkende. Jeg bestræber mig på at tage hensyn til dine opmærksomhedspunkter og guider dig til selv at kunne justere øvelserne så de dur til din krop. Vi laver nogenlunde det samme forløb hver morgen, og på den måde får du tid til at lære dig selv at kende i stillingerne.

Om eftermiddagen leger vi med forskellige stilarter og temaer gennem Vinyasa Flow, Blid Hatha eller Restorativ Yoga og også yoga som parøvelser. Jeg tilpasser programmet løbende efter gruppen. Det er yoga, det skal være sjovt så derfor afprøver også de lidt mere skøre asanas.

Det er fint hvis du har haft et par yogatimer inden turen så du ved lidt om hvad du går ind til. Ellers er mine timer som skrevet designet så vi kan være på forskellige niveauer og være med alle sammen – også dig der ikke er sportsfreak.

Jeg er uddannet i SATS, både som yogainstruktør og som holdinstruktør, efteruddannet i Restorative Yoga hos Hamsa Yoga. Derudover har jeg gennem årene deltaget i diverse workshops med fokus på både anatomi og på åndedræt hos bl.a. Simon Krohn og Peter Goodman, Mette Kopp. Jeg har undervist og superviseret voksne i mere end 25 år, heraf i yoga i godt 10 år – og er i øvrigt både coach- og lederuddannet. Jeg har set lidt af hvert, prøvet meget og ved at livet kan leves på mange måder. Kører selv på racercykel indimellem, leder en kvindevandreklub, løber på både langrend- og slalomski, spiller gerne havebadminton og rundbold.

For yderligere informationer
Kontakt mig endelig på lotte.sjoestedt@gmail.com hvis du har brug for mere information eller en snak om denne tur kunne være noget for dig – eller kig forbi SATS Parken hvor jeg er hver mandag aften.

Træningstøj som tights, shorts og t-shirt er fint. Egen yogamåtte medbringes samt et let fleecetæppe eller en trøje der kan holde dig varm under afspænding.


Lotte Ebsen Sjøstedt


Mallorca med afrejse fra Kastrup d. 14. september 2019

Indkvartering:
Hotel Portblue Club Pollentia Resort & Spa
Skønt spahotel med mange faciliteter
Hvad enten I ønsker en aktiv eller afslappende ferie, er Hotel PortBlue Club Pollentia Resort & Spa lige noget for jer. Hotellet ligger mellem Port Pollencas havnebugt og S’Albuferetas naturreservat, som tilsammen udgør hotellets naturskønne omgivelser. Blot 25 meter fra hotellet ligger den dejlige strand, hvor I kan slappe af i strandkanten eller boltre dig i bølgerne.

På Hotel PortBlue Club Pollentia Resort finder I et stort udvalg af faciliteter for alle aldre. Der er et stort og skønt poolområde med flere pools, solstole (mod gebyr) og parasoller samt en børnepool, som indbyder til mange timers sjov og leg. Herudover finder I en petanquebane og puttinggreen, hvis I spiller golf, og vil I starte dagen ud med en frisk morgentræning, har hotellet også et fuldt udstyret fitnesscenter. Der også mulighed for at spille både billiard, dart og bordtennis.

Læs mere om hotellet

Pris
Pris pr. person i delt dobbeltværelse: 8.698 kr.
(Tillæg ved eneværelse: 900 kr. - Udsolgt - på forespørgsel)

Inkluderet i prisen er:
• Flyrejse Kastrup – Mallorca
  (Afrejse fra Aalborg og Billund er muligt - men på
  forespørgsel)

• Transport lufthavn – hotel t/r
• Ophold på Portblue Club Pollentia Resort
• Halvpension på hotellet (morgen og aftensmad)
• Yogaundervisning med Lotte Ebsen Sjøstedt som instruktør i 2 x 75 min om dagen.
• Dansk rejselederservice
• Bidrag til rejsegarantifonden

Mulige tilkøb pr. person:
• Flymad t/r: 180 kr.
• Opgradering til superiorværelse (på forespørgsel): 700 kr.
• Afbestillingsforsikring: 249 kr.
• Rejseforsikring: 275 kr.

Tilmelding
På nedenstående formular eller telefon 9627 3777
(hverdage kl. 9 - 15)

Obs! Turen gennemføres først ved 14 tilmeldte og der er max plads til 20 deltagere.


 

Tilmelding

Yogarejse til Mallorca, PortBlue Club, 14. september 2019
Deltager 1
Deltager 2
 
 

Del denne side via E-mail