Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Ring til os

Yogarejse til Lanzarote med Lotte Ebsen Sjøstedt

0

Yogarejse til Lanzarote med Lotte Ebsen Sjøstedt

Yogarejse til Occidental Lanzarote Mar, 20/11 - 27/11 2020

På denne tur til Lanzarote har du mulighed for at kombinere yogaen med svømning i et bassin med OL-mål, et dyp ved stranden eller i voksenpoolen. En udflugt til hovedstaden der ligger i kort afstand fra hotellet eller en vandretur i vulkanlandskabet kan også gøres. Hvis du altså har brug for yderligere aktivitet end vores 2 x 75 minutters daglige yogasessioner udover forhåbentlig at nyde solskinnet.

Morgenyogaen vil være vækkende, strækkende og styrkende. Jeg bestræber mig på at tage hensyn til dine opmærksomhedspunkter og guider dig til selv at kunne justere øvelserne så de dur til din krop. Og du får god tid til at lære dig selv at kende i stillingerne. Om eftermiddagen leger vi med forskellige stilarter og temaer gennem Vinyasa Flow, Blid Hatha eller Restorativ Yoga og også yoga som parøvelser. Jeg tilpasser programmet løbende efter gruppen. Det er yoga, det skal være sjovt, så derfor afprøver også de lidt mere skøre asanas. Det er fint hvis du har haft et par yogatimer inden turen så du ved lidt om hvad du går ind til. Ellers er mine timer designet så vi kan være på forskellige niveauer.

I yogaen er vi optaget af at skabe balance fysisk og mentalt - både på og når du træder af din yogamåtte. Yogaen kan give dig godt humør, udholdenhed og smidighed. Hos mig arbejder vi med de forudsætninger vi hver især har samtidig med at vi en gang imellem siger: Udforsk det umulige – og se hvad der sker. Alt tæller som plus på kontoen.

Jeg er uddannet i SATS, både som yogainstruktør og som holdinstruktør, efteruddannet i Restorative Yoga hos Hamsa Yoga. Derudover har jeg gennem årene deltaget i diverse workshops med fokus på både anatomi og på åndedræt hos bl.a. Simon Krohn, Peter Goodman, Trine Hedegaard. Jeg har undervist og superviseret voksne i mere end 25 år, heraf i yoga i 12+ og er i øvrigt både coach- og lederuddannet. Kører selv på racercykel indimellem, leder en kvindevandreklub, løber på både langrend- og slalomski, spiller gerne havebadminton og rundbold.

Kontakt mig endelig på lotte.sjoestedt@gmail.com hvis du har brug for mere information eller en snak om denne tur kunne være noget for dig – eller kig forbi SATS Parken hvor jeg er hver mandag og tirsdag aften.

Træningstøj som tights, shorts og t-shirt er fint. Egen yogamåtte og gerne en blok medbringes samt et let fleecetæppe eller en trøje der kan holde dig varm under afspænding.


Lotte Ebsen Sjøstedt


Indkvartering:

Occidental Lanzarote Mar, kat. 4*
Du bor i Costa Teguise kun fire kilometer fra Lanzarotes hovedstad, Arrecife.
Hotellet tilbyder flere forskellige poolområder, i alt 5 pools. Den ene er opvarmet i vintermånederne med rutsjebane. Hotellet har også et svømmebassin med OL-mål, så kan du godt lide at svømme, er stedet perfekt!

Ved poolområderne er der masser af solsenge og parasoller, og på Occidental Lanzarote Mar vil du kunne finde dit eget favoritsted på en af de mange hyggelige solterrasser.
Desuden findes der et poolområde for voksne, hvor aldersgrænsen er 16 år.
Vil I hellere til stranden, går der gratis shuttlebus flere gange om dagen.

Læs mere om hotellet

Pris pr. person v/2 i delt dobbeltværelse med halvpension: 7.999 kr.
Tillæg for værelse til enebrug (meget begrænset antal): 1.200 kr.

Priserne inkluderer:
• Fly fra København/Billund – Lanzarote t/r
• 1 stk. indtjekket Bagage + 1 stk. Håndbagage
• Transfer lufthavn – Hotel t/r
• Ophold på Occidental Lanzarote Mare
• Halvpension på hotellet
• Dansktalende rejseleder service

Mulige tilkøb pr. person:
• Afbestillingsforsikring: 249 kr.
• Rejseforsikring: 278 kr.

Tilmelding
På nedenstående formular eller telefon 9627 3777
(hverdage kl. 9 - 15)Tilmelding

Yogarejse til Occidental Lanzarote Mar, 20/11 - 27/11 2020
Deltager 1
Deltager 2
 
 

Del denne side via E-mail