Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Ring til os

Yogarejse til La Palma med Lotte Ebsen Sjøstedt

0

Denne yogarejse går til Las Olas som er et hyggeligt lejlighedshotel på La Palma med udsigt over Atlanterhavet

Indenfor gåafstand kan du nå stranden og samtidig enten gå eller tage bussen til hovedbyen Santa Cruz, hvis du vil tage på opdagelse når vi ikke laver yoga. Er du til mere eventyr, har La Palma den smukkeste natur at vandre i, og det er også muligt at cykle rundt og udforske. På La Palma er der fredeligt og færre turister end på de større kanariske øer, og det er nemt og hurtigt at komme gennem lufthavnen. Jeg glæder mig selv meget til at opleve La Palma igen med smuk natur og forhåbentlig dejligt vejr til at lave yoga i haven. Opholdet er med halvpension, og flere af os plejer at spiser sammen i hotellets res-taurant i løbet af ugen - hvis du har lyst.

I yogaen er vi optaget af at skabe balance fysisk og mentalt - både på og når du træder af din yogamåtte. Yogaen kan give dig godt humør, udholdenhed og smidighed. Hos mig arbejder vi med de forudsætninger vi hver især har, samtidig med at vi en gang imellem siger: Udforsk det umulige – og se hvad der sker. Alt tæller som plus på kontoen.

På La Palma vil der være 2 daglige yogasessioner a 75 minutter i hotellets smukke have. Morgenyogaen vil være vækkende, strækkende og styrkende. Jeg tager hensyn til dine opmærksomhedspunkter og guider dig til selv at kunne justere øvelserne så de dur til din krop. Og du får god tid til at lære dig selv at kende i stillingerne. Om eftermiddagen leger vi med forskellige stilarter og temaer gennem Vinyasa Flow, Blid Hatha eller Restorativ Yoga - og også yoga som parøvelser. Det er yoga, det skal være sjovt, så derfor afprøver også de lidt mere skøre asanas. Alle kan være med – og det er fint hvis du har haft et par yogatimer inden turen, så du ved lidt om hvad du går ind til.

Lotte Ebsen Sjøstedt
Jeg er oprindeligt uddannet i SATS, både som yogalærer og som holdinstruktør og efteruddannet i Restorative Yoga hos Hamsa Yoga. Derudover har jeg gennem årene deltaget i diverse workshops med fokus på både anatomi og på åndedræt hos bl.a. Simon Krohn, Peter Goodman, Trine Hedegaard. Jeg har undervist, superviseret og arbejdet med ledelse og samtaler i 30+ år, heraf i yoga i godt 15 år og er i øvrigt både coach- og lederuddannet. Jeg har set lidt af hvert, prøvet meget og ved at livet kan leves på mange måder. Kører selv på racercykel indimellem, leder en kvindevandreklub, løber på både langrend- og slalomski, spiller gerne havebadminton og rundbold.

For yderligere informationer
Kontakt mig endelig på lotte@balanse.dk hvis du har brug for mere information eller en snak om denne tur kunne være noget for dig og find mere information om mine yogatilbud på balanse.dk.  

Hvad skal du selv have med?
Træningstøj som tights, shorts og t-shirt er fint. Egen yogamåtte og gerne en blok medbringes samt et let fleecetæppe eller en trøje der kan holde dig varm under afspænding.

 
Lotte Ebsen Sjøstedt

 

La Palma med afrejse fra Billund og Kastrup d. 24. november 2022

Indkvartering:
Las Olas lejligheder - Bravo-kat. 4
Smuk beliggende lidt udenfor centrum af Los Cancajos finder du dette skønne lejlighedshotel. Fra poolområdet har man den mest bjergtagende udsigt over Atlanterhavet. Afhængig af vejret kan du nyde din morgenmad til synet af en smuk solopgang over Teide på Tenerife.
Las Olas tilbyder en høj standard og virkeligt fine faciliteter. Den smukke beliggenhed og udsigt ud over Atlanterhavet tager pusten fra de fleste. Og selv om hotellet ligger i et roligt område, har man kun ca. 5 km til øens hovedstad - Santa Cruz de La Palma, og man når let denne charmerende og smukke by via lokalbus.
På Las Olas bor du i rummelige 2-værelses lejligheder, alle med separat soveværelse, opholdsrum med køkkenfaciliteter, bad/toilet med hårtørrer og balkon/terrasse. Køkkenet har køleskab, mikroovn og redskaber til madlavning. Desuden har lejlighederne TV og telefon.

Læs mere om hotellet

Pris pr. pers. i delt 2-værelses lejlighed med terrasse/balkon og ophold med halvpension
Bestil indtil 29/7 til kr. 7.999
Bestil efter 29/7 til kr. 8.299

Inkluderet i prisen er:
√ Fly Billund/Kastrup – t/r
√ Ophold på Las Olas
√ Halvpension
√ Yogatimer
√ Dansktalende rejselederservice
√ 1 stk bagage + 1 stk håndbagage
√ Bustransfer til/fra hotel

Mulige tilkøb pr. person:
√ Afbestillingsforsikring kr. 349
√ Rejseforsikring kr. 299
√ Mad ombord på flyet kr. 200 t/r

Tilmelding
På nedenstående formular eller telefon 9627 3777
(hverdage kl. 9-15)

Obs! Rejsen gennemføres ved min. 12 deltager.

Tilmelding

Yogarejse til La Palma, Las Olas, november 2022
Deltager 1
Deltager 2
 
 

Del denne side via E-mail