Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Ring til os

Yogarejse til La Palma med Lotte Ebsen Sjøstedt

0

Hotel La Palma Princess, 21. november 2019

Denne tur er primært tænkt til dig der vil lære yogaen lidt bedre at kende og få kickstartet en regelmæssig praksis – og derudover evt. gerne vil undersøge hvordan yoga kan supplere din træning indenfor fx styrke, spinning eller tennis. Er du på La Palma for at vandre, så kan vi på timerne tilgodese bl.a. stræk af hofter og fødder. Yogaen vil give dig udholdenhed og smidighed så du forhåbentlig kan dyrke og nyde din motionsform uden skader.

Modsat sportens verden er vi i yoga ikke optaget af om man er god eller dårlig. Vi er optaget af at skabe balance fysisk og mentalt - både på og når du træder af din yogamåtte - i et rigt og virksomt liv i sport, på job, med familie og venner uden konstant at skulle lave noget om. Vi arbejder med de forudsætninger vi hver især har med os samtidig med at vi en gang imellem siger: Udforsk det umulige – og se hvad der sker. Alt tæller som plus på kontoen.

På La Palma vil der være 2 daglige yogatræninger a 75 minutter. Morgenyogaen vil være vækkende, strækkende og styrkende. Jeg bestræber mig på at tage hensyn til dine opmærksomhedspunkter og guider dig til selv at kunne justere øvelserne så de dur til din krop. Vi laver nogenlunde det samme forløb hver morgen, og på den måde får du tid til at lære dig selv at kende i stillingerne.

Om eftermiddagen leger vi med forskellige stilarter og temaer gennem Vinyasa Flow, Blid Hatha eller Restorativ Yoga og også yoga som parøvelser. Jeg tilpasser programmet løbende efter gruppen. Det er yoga, det skal være sjovt så derfor afprøver også de lidt mere skøre asanas.

Det er fint hvis du har haft et par yogatimer inden turen så du ved lidt om hvad du går ind til. Ellers er mine timer som skrevet designet så vi kan være på forskellige niveauer og være med alle sammen.

Jeg er uddannet i SATS, både som yogainstruktør og som holdinstruktør, efteruddannet i Restorative Yoga hos Hamsa Yoga. Derudover har jeg gennem årene deltaget i diverse workshops med fokus på både anatomi og på åndedræt hos bl.a. Simon Krohn og Peter Goodman, Mette Kopp. Jeg har undervist og superviseret voksne i mere end 25 år, heraf i yoga i godt 10 år – og er i øvrigt både coach- og lederuddannet. Jeg har set lidt af hvert, prøvet meget og ved at livet kan leves på mange måder. Kører selv på racercykel indimellem, leder en kvindevandreklub, løber på både langrend- og slalomski, spiller gerne havebadminton og rundbold.

For yderligere informationer
Kontakt mig endelig på lotte.sjoestedt@gmail.com hvis du har brug for mere information eller en snak om denne tur kunne være noget for dig – eller kig forbi SATS Parken hvor jeg er hver mandag aften.

Træningstøj som tights, shorts og t-shirt er fint. Egen yogamåtte medbringes samt et let fleecetæppe eller en trøje der kan holde dig varm under afspænding.

 
Lotte Ebsen Sjøstedt


La Palma med afrejse fra Kastrup d. 21. november 2019

Indkvartering:
Hotel La Palma Princess
Lækkert ferieresort for hele familien
På den sydlige del af La Palma – i et af øens mest solrige områder Fuencaliente – ligger La Palma Princess. Her finder du et stort resort, der har alt, hvad du behøver – lige fra sportsaktiviteter til ti poolområder og spa- og welness.

Selve resortet består af to hoteller - La Palma Princess og Teneguía Princess. Begge hoteller deler alle faciliteter, og derfor kan området tilbyde noget for alle, både store som små. Her er bl.a. tennisbaner, lækkert spaområde, fitnesscenter og minigolf - nogle mod gebyr.

La Palma Princess byder på et fantastisk poolområde og ligger med en skøn udsigt ud over havet. Hele poolområdet er på ikke mindre end 10 pools.

Læs mere om hotellet

Pris
Pris pr. person i delt dobbeltværelse: 8.098 kr.
Tillæg ved eneværelse: 1.100 kr. (obs! Begrænset antal)

Inkluderet i prisen er:
• Flyrejse Kastrup – La Palma
  (Afrejse fra Billund er muligt - men på forespørgsel)
• Transport lufthavn – hotel t/r
• Ophold på La Palma Princess
• All Inklusive på hotellet
• Yogaundervisning med Lotte Ebsen Sjøstedt som instruktør i 2 x 75 min om dagen.
• Fitnessfaciliteter og øvrige hold der afvikles på hotellet
• Dansk rejselederservice
• Bidrag til rejsegarantifonden

Mulige tilkøb pr. person:
• Flymad kan købes ombord på flyet, men ikke forudbestilles.
• Opgradering til værelse med havudsigt (på forespørgsel): 250 kr.
• Afbestillingsforsikring: 249 kr.
• Rejseforsikring: 275 kr.

Tilmelding
På nedenstående formular eller telefon 9627 3777
(hverdage kl. 9 - 15)

Obs! Der er max plads til 14 deltagere.

Tilmelding

Yogarejse til La Palma, Hotel La Palma Princess, 21. november 2019
Deltager 1
Deltager 2
 
 

Del denne side via E-mail