Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Ring til os

Yogaferie på Kreta 2021 med Eva Wessel

0

Yogaferie på Kreta 2021 med Eva Wessel

Drømmer du om en uge, der er fyldt med dejlig yoga, mindfulness, afslapning, nærvær og masser af tid til dig?

Lad din drøm blive til virkeligheden og tag på en yogaferie til Kreta med certificeret yogalærer Eva Wessel.

Nogle gange skal vi hjemmefra for at komme hjem til os selv. Når du tager på en yogaferie, lægger du alle dine dagligdags gøremål til side. Der er ingen deadlines og ingen forventninger til, hvad du skal præstere. Du kommer helt ned i tempo og skaber balance mellem krop, sind og sjæl via daglige yogasessioner præget af ro og fordybelse.

Intentionen med yogarejsen er at skabe et trygt rum for dig præget af nærvær og fordybelse, så du kommer hjem afslappet, afbalanceret og med fornyet energi.

Når du er på yogarejse, opstår der gerne nye bekendtskaber, fordi vi hurtigt bliver en fasttømret gruppe med en fælles interesse for yoga.

Ugens program og rytme:
Med undtagelse af rejsedagene starter dagen med 2 timers dynamisk morgenyoga kombineret med åndedrætsteknikker (pranayama), små mindfulness øvelser og afspænding. Alt sammen har til formål at vække kroppen, så du er klar til dagens oplevelser, hvad enten du vil slappe af ved poolen, på stranden, læse en bog, få massage i hotellets Spa-afdeling eller nyde atmosfæren i den lille, hyggelige og rolige by Almyrida, som byder både på små hyggelige shops, cafeer og restauranter langs stranden.

Senere på eftermiddagen lander du igen på yogamåtten til blid og afstressende yoga med en god blanding af hatha yoga, yin yoga og somatiske øvelser med åndedrættet og nærværet i fokus.

Du vil lære yogaøvelser og teknikker, som du også kan bruge, når du kommer hjem. Du vil også modtage et program fra din yogalærer, når du kommer hjem fra Kreta.

En dag midt på ugen er yogafri, hvor du har mulighed for en lidt længere udflugt -  Se udflugterne her

Denne yogarejse er for alle – uanset din alder og køn.

Yogarejsen er for alle, der har brug for et pusterum i en travl hverdag. Du behøver ikke at have prøvet yoga før eller være specielt smidig for at få glæde af yoga-og åndedrætsøvelserne, samt afspændingen. Alle kan være med.

Eva Wessel har erfaring med at undervise blandede hold, både erfarene yogis- og nybegyndere.

Yogalæreren:
Eva Wessel, certificeret yogalærer fra Dansk Yoga (mere end 850 timer), har efteruddannet sig i Restorative Yoga. Eva er også certificeret som Somatics Movement Coach (SEC) og Hormon Yoga Terapi til kvinder. Eva arbejder som yogalærer på fuld tid og tager sine yogalever med på yogaretreats og yogarejser både i Danmark og i udlandet. Evas undervisningsform bærer præg af ro og fordybelse, hvor hun giver eleverne et pusterum i hverdagen og en mulighed for at lade yogaen bringe dem ned i kroppen.
Læs mere om Eva på www.wesselyoga.dk.

Du er altid velkommen at kontakte Eva på mail: eva.wessel@wesselyoga.dk eller mob. 51342507, hvis der noget skal uddybes vedrørende yogaen og Bravo Tours på mail: gruppe@bravotours.dk eller tlf. 96273777, vedrørende rejsen.

Glæd dig til en fantastisk yogaferie på Kreta.

Moderne boutique-hotel kun for voksne
På rejsen bor vi på det helt nye hotel Aloe Boutique Suites, kat. 4, i byen Kalives, der er kendt som et lille, hyggeligt fiskerleje med charmerende tavernaer.
Her får du høj kvalitet fra start til slut, da hotellet åbnede i 2018, og der er kun 20 meter til stranden og vandet, hvor der er mulighed for at gå mange gode ture.
Læs mere om hotellet her


Afrejse: Den 24.09.21 - UDSOLGT!
Pris pr. person i delt superior dobbeltværelse: 7.499 kr.
Tillæg for singleværelse (begrænset antal): 1.900 kr.

Afrejse: Den 01.10.21 - UDSOLGT!
Pris pr. person i delt superior dobbeltværelse: 7.499 kr.
Tillæg for singleværelse (begrænset antal): 1.900 kr.

Inkluderet i prisen er:
• Flyrejse Billund/Kastrup/Aalborg – Kreta t/r
• Bagage t/r
• Transport lufthavn – hotel t/r
• Ophold på Aloe Botique Suites
• Halvpension på hotellet (morgen og aftensmad)
• Yogaundervisning som beskrevet med Eva Wessel
• Bidrag til rejsegarantifonden
• Dansk rejseleder service

Tilkøbsmulighederne er:
• Mad ombord på flyet: 190 kr. pr. person
• Afbestillingsforsikring: 249 kr. pr. person
• Årsrejseforsikring (Europa) : 278 kr. pr. person

Der er max 15 x pladser på hver tur, så vent ikke for længe, hvis du ønsker at være med.

Dette udstyr skal du medbringe på yogarejsen:
• Yogamåtte
• 2 x blokke
• 1 x yogabånd
• Evt. 1-2 fleecetæpper (her kan du også bruge et badehåndklæde)

Tilmelding:
Til Bravo Tours gruppeafdeling på tlf. 96273777 eller på den nedenstående formular.

Det siger vores gæster ...

Brit og Sofie

Tusind tak for en dejlig uge i yoga og afslapnings tegn. Både morgen og eftermiddags yoga har været helt i top. Vi er kommet i dybden med vores øvelserne og har lært at trække vejret på forskellige dybere måder. Vi er kommet helt ned i tempo, hvilket har været befriende i en hektisk hverdag. Det har været fornøjelse at lære dig og de andre deltager. Rigtig fint hotel med service i top og utrolig lækker mad.

Connie

Af hjertet tusind tak for en mindeværdig uge på Kreta. Den har været indbegrebet af præcis det jeg kunne ønske mig - ro, blid yoga og nærvær. Dette pga. dig Eva. Du har en høj faglighed kombineret med en autentisk oprigtighed man ikke tager fejl af.

Lene og Maibrit

Vi vil gerne takke for en fantastisk dejlig uge på Kreta. Da vi kom, var vores hoveder fyldte og kroppen brugte. Nu når vi skal hjem er vi fyldte med positive tanker og kroppen dejlig afslappet. Vi siger, tak for at have den fornøjelse, at have dig igen som yogalærer, du er altid sød og smilende og er godt til at motivere, så vi nød hver en time.

Charlotte og Hanne

Mange tak, Eva for en uge fyldt med meditative yogaøvelser, som har været fantastiske for både sjæl og legeme. Tak for en ny kropsforståelse og indsigt i ”less is more” og ikke mindst en dybere forståelse af, at vi ikke skal præstere 100 %. Tak for dit nærvær både i yogatimerne og i alt omkring yogaen. Du har gjort en stor og fin indsats for at alle skal føle sig godt tilpas, som de mennesker vi nu er. Du har været et forbilledlig yogi-vært.

Tilmelding

Yoga rejse med Eva Wessel til Kreta 2021
Deltager 1
Deltager 2
 
 

Del denne side via E-mail