Solferie
Rundrejser
Safari
Golf

Yogaferie på Azorerne 29. maj - 5. juni 2018

0
Ring til os

Yogaferie på Azorerne 29. maj - 5. juni 2018

Har man én gang besøgt en af øerne i øgruppen Azorerne, er det en livslang kærlighed!

Efter 13 døgn på havet i egen sejlbåd s/y ARJUNA, satte Pia Due i september 2006 første gang sine fødder på azoreansk jord på øen Terceira. 
Sidenhen har hun besøgt 6 af øgruppens 9 øer, som naturmæssigt er ganske enestående og perfekt, uanset om du er til vandring, kultur og… yoga!

Allerede i 2008 arrangerede vi den første yogaferie på hovedøen São Miguel med Pia som underviser, og nu gentager vi successen.

Under opholder bor vi på Hotel Pestana Bahia Nature & Beach Resort, et hotel med fantastisk beliggenhed lige ud til Atlanterhavet med stand og desuden stor svømmepool på det nyrenoverede hotel.

Det er et fredeligt område med den frodige og smukke natur lige bagved. Til hovedbyen Ponta Delgada går der bus lige udenfor hotellet og også til den hyggelige lille by Vila Franca do Campo, blot 2 km derfra, som er udgangspunkt for delfin og hvalture.

Om yogaen
Asanas, pranayama, dybdeafspænding og meditation sammen med vandreture, afslapning i svømmebassin eller i varme kilder og inspirerende samvær med ligesindede er nogle af ingredienserne på din yogaferie på Azorerne.

Der undervises grundlæggende med Hatha Yoga som udgangspunkt – den klassiske yoga. På denne yogaferie byder vi dagen velkommen med yoga om morgenen, og sidst på dagen er der yoga igen. Det bliver altså seks spændende yogadage, som kan inspirere dig til din yogapraksis hjemme og til at gå dybere med den træning, du allerede har.
Det er ren heling for dybe spændinger og stress at være i disse omgivelser og gøre yoga med en meget erfaren og indfølende underviser. I dit eget tempo finder du ind til dine ressourcer, din indre styrke og livsmod.

De enkelte undervisningsforløb i ugen bygges op med åndedræt og bevægelse i harmoni, og mindfulness er en integreret del af yogaen, nærvær og opmærksomhed i nuet.

For deltagere med fysiske udfordringer eller sygdom anbefales det af kontakte Pia på yogaferie@gmail.com. Du er også velkommen til at kontakte hende, hvis du ønsker yderligere informationer. Se også Pias hjemmeside www.yogaferie.dk.

Alle kan være med
Yoga er for alle – og du kan være med, hvad enten du har trænet yoga i mange år, eller du er helt ny med yoga. Undervisningen varetages af en særdeles erfaren yogalærer, der både underviser på almene kurser og på kurser for mennesker med specielle behov, samt uddanner yogalærere.
Pia Due har også stor erfaring med yogaferier, da hun tilbage i 1998 var en af de første, der arrangerede yogarejser og har gjort det lige siden med stor søgning.

Pris pr. person v. 2 personer i delt dobbelt værelse: 9.098 kr.
Pris pr. person i eneværelse: 11.008 kr.

Dagsprogram

Kl. 7.30-9.00 Mogenyoga – Vi starter dagen med blide yogaflows og fordybelse med fokus på åndedrættet.
Kl. 9.15-10.30 Morgenmad på hotellet.
Kl. 17.30-19.00 Yoga, mindfulness meditation og afspænding.

Øvrigt program
En af dagene er der en heldagsudflugt til Furnas og Terra Nostra Parken. Det er en privat udflugt kun for deltagerne på yogaferien, så der er mulighed for små stop undervejs og frokost i en af de hyggelige landsbyer.

En af dagene vil vi finde et område, vi kan vandre i og holde meditation.
Der kan også arrangeres andre udflugter for de, der ønsker det, bl.a. til Sete Cidades med de to kratersøer, en blå og en grøn og vandring på højderyggen. Et fantastisk område!

Udstyr
Du skal selv medbringe en yogamåtte og en skumklods på ca. 23x15x7 cm. (vejer kun ca 90 g!). De findes ofte i supermarkeder eller på nettet.
Hvis du er i tvivl mht. udstyr, så skriv endelig til Pia på yogaferie@gmail.com

Prisen inkluderer
• Fly Billund eller København – Ponta Deltagda t/r
• Mad ombord på flyet t/r 
• 23 kg bagage + 10 kg håndbagage
• Transport mellem lufthavn og hotel
• Indkvartering på Pestana Bahia Nature & Beach Resort
• Morgenmad på hotellet 
• Yogaundervisning (se ugeprogram).

Tilmelding
Direkte på telefon: 96 27 37 77 (hverdage kl. 9-15) eller på nedenstående formular

Tilmelding

Yogaferie på Azorerne 29. maj - 5. juni 2018
Deltager 1
Deltager 2
 
 

Del denne side via E-mail