Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf

Yogaferie på Azorerne 28. maj – 4. juni 2019 med Pia Due

0
Udsolgt

Yogaferie på Azorerne 28. maj – 4. juni 2019 med Pia Due

Har man én gang besøgt en af øerne i øgruppen Azorerne, er det en livslang kærlighed!

Der er aldrig langt til det fantastiske blå hav, der omgiver São Miguel, øgruppen Azorernes største ø, hvor vi igen i 2019 holder en uges YOGAFERIE med Pia Due som underviser.

Pia kender Azorerne ret indgående, da hun har boet der i 2½ år, efter at have sejlet dertil i egen sejlbåd på Atlanterhavet og taler desuden portugisisk! Allerede i 2008 arrangerede vi den første yogaferie her med Pia, som har tabt sit hjerte til disse øer midt i Atlanten!

Under opholdet bor vi på Hotel Pestana Bahia Nature & Beach Resort, et hotel med fantastisk beliggenhed lige ud til Atlanterhavet med strand og desuden stor pool. Det nyrenoverede hotel er ideelt til yogaferie, med lækre store værelser med udsigt og en meget venlig og hjælpsom medarbejdestab. Det er et fredeligt område med den frodige og smukke natur, bjerge lige bagved. Til hovedbyen Ponta Delgada går der bus lige udenfor hotellet og også til den hyggelige lille by Vila Franca do Campo, blot 2 km derfra, som er udgangspunkt for delfin og hvalture.

Om yogaen
Asanas, pranayama, dybdeafspænding og meditation sammen med vandreture, afslapning i svømmebassin eller i varme kilder og inspirerende samvær med ligesindede er nogle af ingredienserne på din yogaferie på Azorerne.

Der undervises grundlæggende i Hatha Yoga – den klassiske yoga, med opmærksomhed på detaljen og helheden, åndedræt og bevægelse, tilpasning (alignment) og nærvær.

Yin Yoga, der er udsprunget af den klassiske yoga, vil være en del af yogasessionerne om eftermiddagen, hvor vi kan gå dybere i stillingerne og befordre indre ro. Desuden vil der være afspænding.

På denne yogaferie byder vi dagen velkommen med yoga om morgenen, og sidst på dagen er der yoga igen. Det bliver altså seks spændende yogadage, i alt ca. 20 timer. Det er ren heling for dybe spændinger og stress at være i disse omgivelser og gøre yoga med en meget erfaren og indfølende underviser. I dit eget tempo finder du ind til dine ressourcer, din indre styrke og livsmod.

De enkelte undervisningsforløb i ugen bygges op med åndedræt og bevægelse i harmoni, og mindfulness er en integreret del af yogaen, nærvær og opmærksomhed i nuet.

Yogaundervisningen foregår ude på en stor plæne med havet som ”baggrundsmusik” når vejret er til det. De fleste morgener vil der nok være yoga inde i vores egen sal.

For deltagere med fysiske udfordringer eller sygdom anbefales det af kontakte Pia på yogaferie@gmail.com. Du er også velkommen til at kontakte hende, hvis du ønsker yderligere informationer. Se også Pias hjemmeside www.yogaferie.dk.

Alle kan være med
Yoga er for alle – og du kan være med, hvad enten du har trænet yoga i mange år, eller du er helt ny med yoga. Undervisningen varetages af en særdeles erfaren yogalærer, der både underviser på almene kurser og på kurser for mennesker med specielle behov, samt uddanner yogalærere.
Pia Due har også stor erfaring med yogaferier, da hun tilbage i 1998 var en af de første i Danmark, der arrangerede yogarejser og har gjort det lige siden med stor søgning.

Pris - UDSOLGT!:
Pris pr. person v. 2 personer i delt dobbelt værelse: 9.198 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse til enebrug: 11.098 kr.

Dagsprogram
Kl. 7.30-9.00 Morgenyoga – Vi starter dagen med blide yogaflows og fordybelse med fokus på åndedrættet.
Kl. 9.15-10.30 Brunch på hotellet.
Kl. 17.30-19.00 Yoga, mindfulness meditation og afspænding.
Yoga starter allerede kl 17 på ankomstdagen, så vil der være en dag i løbet af ugen, hvor der ikke er yoga om aftenen. Således har man mulighed for at tage en længere tur.

Øvrigt program
En af dagene er der en heldagsudflugt til Furnas og Terra Nostra Parken. Det er en privat udflugt kun for deltagerne på yogaferien, så der er mulighed for små stop undervejs .
En af dagene vil vi finde et område, vi kan vandre i og holde meditation.
Der kan også arrangeres andre udflugter for de, der ønsker det, bl.a. til Sete Cidades med de to kratersøer, en blå og en grøn og vandring på højderyggen. Et fantastisk område!

Udstyr
Du skal selv medbringe en yogamåtte og en skumklods på ca. 23x15x7 cm. (vejer kun ca 90 g!). De findes ofte i supermarkeder eller på nettet.
Hvis du er i tvivl mht. udstyr, så skriv endelig til Pia på yogaferie@gmail.com

Prisen inkluderer
• Fly Billund eller København – Ponta Deltagda t/r
• Mad ombord på flyet t/r
• 23 kg bagage + 10 kg håndbagage
• Transport mellem lufthavn og hotel
• Indkvartering på Pestana Bahia Nature & Beach Resort
• Heldagsudflugt til Furnas med de varme kilder og frokost.
• Morgenmad på hotellet
• Velkomstmiddag
• Yogaundervisning (se ugeprogram).

Del denne side via E-mail