Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf

Yogaferie i Portugal 4. – 11. maj 2019 med Pia Due

0
Ring til os

Yogaferie i Portugal 4. – 11. maj 2019 med Pia Due

Den lune forsommer i solrige Algarve med hav og strand er rammen om vores Yogaferie i Algarve med Pia Due, som vil vejlede dig gennem yoga og meditation ca 20 timer i løbet af 6 fantastiske yogadage.
Der undervises grundlæggende i Hatha Yoga – den klassiske yoga, med opmærksomhed på detaljen og helheden, åndedræt og bevægelse, tilpasning (alignment) og nærvær.

Yin Yoga, der er udsprunget af den klassiske yoga, vil være en del af yogasessionerne om eftermiddagen, hvor vi kan gå dybere i stillingerne og befordre indre ro. Desuden vil der være afspænding.
Vi skal bo på et dejligt lejlighedshotel i Albufeira, Cerra Mar Gardens & Spa med 2 vær. lejeligheder som dobbeltværelse. Der er gåafstand – ca 800 m til strand og masser af restauranter omkring. Vi har mulighed for at gøre yoga både inde og ude, afhængig af vejr og temperatur.

Mindfulness er selve hjertet i yoga, fordybelse og indre ro, livsglæde og nærvær er i centrum på denne Yogaferie i Portugal.
Gennem 3-4 timers daglig yogaundervisning i 6 dage under Pias fine vejledning kan du lægge grunden til din yogapraksis hjemme og gå dybere med den træning, du allerede har. Vandreture, afslapning ved svømmebassin og strand og inspirerende samvær med ligesindede - er også nogle af ingredienserne på din Yogaferie.
Yoga starter, der hvor du ER, derfor kan alle deltage uanset alder og erfaring med yoga. Pia Due har undervist i yoga i over 45 år og var en af de første i Danmark, der i 1998 etablerede yogaferie i Portugal og Provence. Så du er i gode erfarne hænder under yogaferien!. Pia har boet i området og taler portugisisk! Se også www.yogaferie.dk.

 

Pris
Pris pr. person v. 2 personer i delt dobbelt værelse: 8.998 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse til enebrug: 10.978 kr.

Dagsprogram
Kl. 7.30-9.00 Morgenyoga – Vi starter dagen med blide yogaflows og fordybelse med fokus på åndedrættet.
Kl. 9.15-10.30 Brunch på hotellet.
Kl. 17.30-19.15 Yoga, mindfulness meditation og afspænding.

Øvrigt program
En af dagene er der en heldagsudflugt. Det er en privat udflugt kun for deltagerne på yogaferien, så der er mulighed for små stop undervejs. vi besøger på turen vigården Quinta Do Frances hvor vi skal have vinsmagning og tapas.
Vi vil også finde et område, vi kan vandre i og holde meditation.

Udstyr
Du skal selv medbringe en yogamåtte og en skumklods på ca. 23x15x7 cm. (vejer kun ca 90 g!). De findes ofte i supermarkeder eller på nettet.
Hvis du er i tvivl mht. udstyr, så skriv endelig til Pia på yogaferie@gmail.com

Prisen inkluderer
• Fly Billund eller København – Faro t/r
• Mad ombord på flyet t/r
• 23 kg bagage + 10 kg håndbagage
• Transport mellem lufthavn og hotel
• Indkvartering på Cerro Mar Garden i 2-værelses lejligheder.
• Velkomstmiddag på hotellet
• Heldagsudflugt inkl. vinsmagning
• Morgenmad på hotellet
• Yogaundervisning (se ugeprogram).

Tilmelding
På nedenstående formular.


Tilmelding

Yogaferie i Portugal 4. – 11. maj 2019 - med Pia Due
Deltager 1
Deltager 2
 
 

Del denne side via E-mail