Solferie
Rundrejser
Safari
Storby
Golf
Krydstogt

Yogaferie i Grækenland

0
Udsolgt

Yogaferie i Grækenland

6.-13. september 2018

Glæd dig til en uges yogaferie, hvor du lægger alle dine dagligdags gøremål til side, fylder din uge op med masser af skøn yoga, meditation, afslapning og nærvær.

Du kommer helt ned i tempo og skaber balance mellem krop, sind og sjæl via daglige yogasessioner præget af ro og fordybelse. Min intention med yogarejsen er at skabe et trygt rum for dig præget af nærvær og fordybelse, så du kommer hjem afslappet, afbalanceret, glad og smilende.

Yogalæreren: Eva Wessel, certificeret yogalærer, har efteruddannet sig i Restorative Yoga og Somatics Movement Coach (SEC). Hun arbejder som yogalærer på fuld tid og underviser i forskellige former for yoga workshops og hun tilbyder også yoga retreats. Evas undervisningsform bærer præg af ro og fordybelse, hvor hun giver eleverne et pusterum i hverdagen og en mulighed for at lade yogaen bringe dem ned i kroppen. Læs mere på www.wesselyoga.dk

Ugens program og rytme:
Dagene starter med 2 timers dynamisk morgenyoga kombineret med åndedrætsøvelser. Alt sammen har til formål at vække kroppen, så du er klar til dagens oplevelser, hvad enten du vil slappe af ved poolen, på stranden, læse en bog, nyde atmosfæren i hyggelige Loutraki, spille tennis eller du vil udforske de smukke omgivelser, som er indenfor gå-eller cykelafstand.

Senere på eftermiddagen lander du igen på yogamåtten til 1 1/2 timers blid og afstressende yoga med åndedrættet og nærværet i fokus. Undervisningen afsluttes med en dyb afspænding og en guidet meditation. Du vil lære nogle teknikker, som du også kan bruge, når du kommer hjem.

En dag midt på ugen er yogafri, hvor du har mulighed for en lidt længere udflugt evt. til Athen, der ligger under en times køretur væk. En by der både emmer af historie og masser af spændende, moderne oplevelser såsom shopping.

Yogaen er for alle – uanset din alder og køn. Du behøver ikke at have prøvet yoga før eller være specielt smidig for at få glæde af yoga-og åndedrætsøvelserne, samt afspændingen. Alle kan være med. Mit udgangspunkt er der, hvor du og din krop er lige nu.

Glæd dig til efteråret i Grækenland.

Sted:
Vi bor direkte på stranden på det 4-stjernede hotel King Saron, i skønne og lyse ny-renoverede værelser. Opholdet er med All Inclusive. Læs mere om hotellet her

Periode: 6.-13. september 2018
Pris pr. person i delt dobbeltværelse: kr. 6.950.

Tillæg for enkeltværelse: kr. 1.650 (begrænset antal)
Tillæg for havudsigt: kr. 195 pr. person (begrænset antal)

Tilkøbsmuligheder:
• Mad ombord på flyet t/r kr. 180.
• Afbestillingsforsikring: kr. 249.
• Rejseforsikring: kr. 249.

Tilbuddet inkludere:
• Fly Billund eller Kastrup – Athen t/r
• Ophold på Hotel King Saron
• All Inclusive på hotellet
• Lufthavnstransfer på destinationen
• 23 kg indtjekket bagage + 10 kg håndbagage pr. person
• Adgang til yogaområde på hotellet (både ude og indendørs)
• 17 1/2 timers yogaundervisning
• Dansk rejselederservice

Tilmelding - Udsolgt
Til Bravo Tours på telefon 9627 3777 eller på nedenstående formular.

Del denne side via E-mail