Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Udsolgt

Yoga på Mallorca

0

Yoga, mental væredygtighed, stressreduktion og et skud Pippi-power!

1 uge - 28. september 2019 - Udsolgt!

Lene Højby og Charlotte Pape, afholder en ferieform der styrker både din krop og dit sind. En ferie for dig der trænger til at forkæle kroppen med yoga, reducere og forebygge stress, samt øge dit selvværd og din evne til at vedligeholde nye vaner.

Her har du mulighed for at kombinere yoga og åndedrætsøvelser med mentaltræning, selvværdsopbygning og motivation. Vores undervisning er uformel og kendetegnet ved god energi krydret med både power og omsorg.

Hatha Yoga
Hatha Yoga lægger vægt på fysiske øvelser, styrke, balance, åndedræt, koncentration og afspænding, hvilket øger sundhed og livskvalitet - såvel fysisk som psykisk. Yoga er forebyggende og kan afhjælpe skavanker, som kroppen er påført gennem vores moderne livsførelse. Vi arbejder med de klassiske stillinger, kroppen rettes ind og en større kropsbevidsthed opnås.

Yin yoga
Yin yoga handler ikke om at oparbejde styrke og stærke muskler, men snarere om at afspænde, give slip og strække bindevævet, derved oparbejdes en mere fleksibel krop med bedre plads.

Yinstrækket holdes oftest 3-5 minutter, det kan sammenholdt med andre yogaformer synes som lang tid, det vil dog hurtigt føles befriende at få lov at give slip og at have god tid i stillingen.

Du giver slip på din krop, dit åndedræt og ikke mindst giver du slip på dit sind!

Mentaltræning og personlig udvikling
Hop ud af hamsterhjulet, bid livet i låret og dans polka med din hverdag. Find eller genfind din Mindpower, Arbejdspower og Egenpower, og lær hvordan du kan blive mere væredygtig i din tilgang til livet.

Slå håret ud, drøm stort og giv dig selv lov til at stråle lidt mere. Send ”burde”, ”skulle” og ”er nødt til” på ferie. Giv ”plejer” løbepas og send to-do-listerne hen hvor peberet gror. Tag aben på skulderen - hesten under armen og mærk hvordan det er at bo i det mentale VillaVilla Kulla. Her vil vi nemlig hver eftermiddag stikker fingrene ned i livets lagkage, få boosted selvtilliden og ikke mindst selvværdet.

Du vil blive bevidst om dine stærkeste ressourcer via MBTI og Jungs Typelogi. Finde ud af hvem af Jungs 16 psykologiske arketyper du er og få din helt egen personlighedsprofil, hvor du bliver bekendt med dine særlige talenter og dit udviklingspotentiale.

MBTI-testen er et af verdens mest anvendte og valide psykologiske testredskaber mht. at måle den enkeltes præferencer. Testen anvendes også i familie- og parterapi for at skabe større gensidig forståelse for hinandens handle- og tankemønstre. Metoden bygger på psykoanalytikeren Carl Gustav Jungs arketyper. Du vil desuden få mentale teknikker til hvordan du kan coache og motivere dig selv, så du kommer fra drøm til virkelighed, og bibeholder gode vaner, så de bliver langtidsholdbare og kan praktiseres også når du kommer hjem.

Fakta
Vi starter hver dag, inden morgenmaden, med yoga, åndedrætsøvelser og afspænding. Undervisningen foregår på stranden eller på græsset under palmerne. Skulle vejret, mod forventning, byde på en regnbyge, foregår undervisningen indendørs.

Inden aftensmaden underviser Lene, de fleste dage efterfulgt af hhv. Yin eller Hatha yoga og afspænding.

Derudover er du selv herre over din tid til udflugter, solbadning ved strand eller pool, vandsport, hygge med en god bog osv.

Du skal selv medbringe dit yogaudstyr; skridsikker yogamåtte, to yogaklodser, yogabælte (2,5 m) og evt. et tyndt tæppe.

Hotel President 
Hotel President har en helt fantastisk placering lige overfor en lille bugt i det rolige område Aucanada i Alcudia. Hotellet er bygget ind i klipperne, så der er forskellige niveauer på hotellet og i området, hvilket gør det helt unikt og ideelt til aktive feriegæster. Lige overfor hotellet ligger der en lille sandstrand, hvor du gratis kan benytte hotellets opstillede solstole.

Vi skal bo på HSM President Golf & Spa

Pris pr. person ved indkvartering af to personer i delt dobbeltværelse kr. 8.500

Pris pr. person ved indkvartering i enkeltværelse kr. 9.500

Tilkøb af havudsigt kr. 200

Inkluderet i rejsen
• Fly tur/retur fra Aalborg, Billund eller København
• 20 kg bagage og 5 kg håndbagage
• Transfer til/fra hotellet
• Ophold på HSM President Golf & Spa
• Halvpension på hotellet
• Ca. 30 timers undervisning

Tilmelding til Bravo Tours
Telefon 9627 3777 (hverdage kl. 9-15) eller på nedenstående formular.

Del denne side via E-mail