Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Early bird SPAR >>>kr. 500<<< Tilmelder du dig senest 30/8 2019 får du rejsen for kun kr. 8.400
Ring til os

Yinyogarejse til La Palma med Christina Theilgaard

0

Yinyogarejse til La Palma med Christina Theilgaard

Synes du også, at november er mørk, våd, grå og trist? Så skulle du måske tage en uge ud af kalenderen, og få en november med solskin, lunt vejr og ikke mindst daglig yinyoga. Du vil komme hjem og være godt rustet til vinteren, fyldt med styrke, indsigt og fornyet energi.

På denne rejse vil vi dyrke skøn yinyoga 2 gange om dagen, hvis vejret tillader det uden for på hotellets terrasse, ved stranden eller et andet skønt sted, vi finder.

Det er ikke en uge med et meget stramt program med alverdens planlagte aktiviteter, men en uge, hvor du får mulighed for at slappe af og nyde, at du er på ferie.

En dag på La Palma kunne se således ud:
Dagen starter med 1½-2 times yinyoga, som langsomt vækker kroppen.
Derefter er der morgenmad på hotellet.
Og så er du klar til at nyde lidt tid på stranden, meditere i skyggen eller tage ud og opleve La Palmas smukke natur og hyggelige byer.
Om eftermiddagen/aftenen mødes vi så igen et skønt og roligt sted, hvor vi igen dyrker yinyoga.
Aftensmaden nydes på hotellet sammen med de andre deltagere.
Alle kan deltage – uanset alder, køn og erfaring med yinyoga.

Om yogaen
Yinyoga er baseret på det taoistiske koncept om yin og yang, som er modsætninger og komplementære principper i naturen. Yin er ro, stabilitet og stilhed, mens Yang er bevægelse og aktivitet. Sammen skaber de en perfekt balance, som mange af os desværre mangler i vores hverdag, hvor Yang fylder meget. Ved at dyrke Yinyoga er du med til at skabe en større balance.

Yinyoga går dybt ind i kroppen og på bedste vis arbejder den både med krop og psyke. Stillingerne er simple, da de fleste udføres liggende eller siddende, men da stillingerne holdes i 3-5 minutter, udfordrer du kroppen og sindet lige så meget, som hvis du skulle stå på hovedet.

I Yinyoga arbejder vi med bindevævet, som fra naturens side er et stærkt og elastisk materiale, som snor sig igennem kroppen og binder vores knogler, led og organer sammen. Det stiver kroppen af, giver den form og holder den sammen.

Om underviseren
Din underviser på denne tur er yinyoga instruktør og healingsterapeut Christina Theilgaard. Hun har dyrket yoga i mere end 10 år, og yinyoga i de 6 af dem. Hun er uddannet yinyoga instruktør hos Yinyoga in Asia i 2015 og underviser i yinyoga flere steder i København. Hun har holdt flere yinyoga retreats bl.a. i Grækenland og på Madeira.

Du er velkommen til at kontakte Christina på time-to-change@hotmail.com, hvis du har spørgsmål til turen eller yinyoga.

Fakta
Rejsen foregår fra torsdag den 14. november til torsdag den 21. november 2019.
Afrejse fra Billund eller København.

Om øen
La Palma er en af de mindre kendte af de Kanariske øer, men til gengæld den smukkeste og mest uspolerede af dem. Du finder både hyggelige byer, bjerge, vulkankratere, skove og regnskov på øen. Så der er masser af tage sig til, hvis du ønsker det.

Om hotellet og området
Vi skal bo på Hotel Sol La Palma, som ligger i første række lige ned til den smukke badestrand i Puerto Naos. Hotellet har 2 pool områder, det ene med spektakulær udsigt ud over havet på de imponerende klipper. Den ene pool er opvarmet, så det skulle være muligt for alle at få en dukkert.

Ganske kort fra Puerto Naos finder du et af verdens største vulkankratere og den populære vandrerute ”Ruta de los Vulcano”.

Pris pr. person i delt dobbeltværelse kr. 8.900

Early bird >>> SPAR 500 KR. <<<
Tilmelder du dig senest den 30. august 2019 får du rejsen for kun kr. 8.400

Prisen inkluderer
• Flyrejse (tur/retur)
• 20 kg. indchecket baggage samt 5 kg. håndbaggage
• Transfer mellem lufthavn og hotel
• Ophold i dobbeltværelse på Hotel Sol La Palma
• Halvpension på hotellet
• Dansk rejselederservice på destinationen
• Yinyoga undervisning hver dag

Tillæg
• Enkeltværelse: kr. 1.700 (begrænset antal)
• Mad om bord på flyet (t/r): kr. 180
• Afbestillingsforsikring: kr. 249
• Årsrejseforsikring Europa: kr. 278

Hvis du rejser alene, men gerne vil dele værelse med en anden deltager (af samme køn), kan du angive dette ved bestilling, men vi kan ikke garantere, at det kan lade sig gøre at finde en anden deltager. Hvis det ikke er muligt, vil du blive opkrævet tillæg for enkeltværelse.

Tilmelding
På nedenstående formular eller telefon 9627 3777 
(hverdage kl. 9 - 15)

Tilmelding

Yinyogarejse til La Palma med Christina Theilgaard 14.-21. november 2019
Deltager 1
Deltager 2
 
 

Del denne side via E-mail