Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Vandreferie på La Palma 20. - 27. februar 2020

0
Ring til os

Vandreferie på La Palma 20. - 27. februar 2020

La Palma – den smukkeste og mest uspolerede af De Kanariske Øer

La Palma - uden tvivl den smukkeste og formentligt den sidste uspolerede ø af De Kanariske Øer. Naturen er intet mindre end formidabel og fyldt med kontraster. Gå på opdagelse på ”Den Grønne Ø” mellem bjerge, vulkankratere, skove og regnskov. Tag også en afstikker til de små idylliske og hyggelige byer eller læn dig tilbage på de flotte, mørke vulkanstrande.

Den smukke ø er grøn og naturfyldt. Ikke mindre end 40 % er dækket af skov, og øen har hele 1.000 kilometer vandrestier. Og det er nogle af dem vi skal ud på, på denne virkelig oplevelsesrige vandreferie. På hele øen findes nogle fkan I finde et utal af vandreruter – alle afmærket, så det er til at finde rundt. Klimaet vil imponere på helt forskellig vis, for selvom øen ikke er større end Bornholm, skifter landskabet karakter – lige fra ørken i syd til regnskov i nordøst.

Et paradis for naturelskere, der vil opleve omgivelserne på allertætteste hold!

Denne vandreferie er moderat til middelsvær med daglige distancer på mellem ca. 5 og 16 km. Turenes forventede varighed fremgår af nedenstående program

Obs!
Alle vandreturene er inkl. Frokost med vand og vin. Øl og drinks er mod betaling.
Ved grupper mellem 10-20 personer er der 1. engelsktalende vandreguide + 1 dansk rejseleder med på turen.

Der er bustransport til og fra vandrestederne inkluderet i prisen.

Vi har indlagt 2 dage i programmet, hvor I på egen hånd kan opleve lige præcis det I vil på den skønne ø. Hvis I ønsker at komme med på en planlagt tur, kan dette tilkøbes igennem Bravo Tours på destinationen. Alternativt er der rig mulighed for at nyde stranden, hotellets dejlige pool område eller gå på opdagelse i den hyggelige by.

Ledsager:
Hos Papuga køre de samtidig en cykelrejse, så ønsker din ledsager at cykle mens du vandre er dette også en mulighed i delt lejlighed.
Læs om cykelrejsen her

Periode:
20. - 27. februar 2020

Pris
Pris: kr. 10.295 pr. person i delt værelse.
Eneværelse mod tillæg kr. 1.200.

Prisen inkluderer:
• Fly fra Billund og Kastrup t/r.
• Transfer fra lufthavnen t/r.
• 7 nætter på lækkert hotel.
• Morgen- og aftensmad på hotellet.
• Frokost 4 dage.
• Bustransport til og fra vandrestederne.
• Engelsktalende vandreguide + en dansk rejseleder.

Indkvartering:
Smukt beliggende lidt udenfor centrum af Los Cancajos finder du dette skønne lejlighedshotel. Fra poolområdet har man den mest bjergtagende udsigt over Atlanterhavet. Las Olas tilbyder en høj standard og virkeligt fine faciliteter. Den smukke beliggenhed og udsigt ud over Atlanterhavet tager pusten fra de fleste. Og selv om hotellet ligger i et roligt område, har man kun ca. 4 km til øens hovedstad - Santa Cruz de La Palma, og man når let denne charmerende og smukke by via lokalbus.

På Las Olas bor i rummelige 2-værelses lejligheder, alle med separat soveværelse, opholdsrum med gode køkkenfaciliteter, bad/toilet med hårtørrer og balkon/terrasse. Køkkenet har køleskab, mikroovn og redskaber til madlavning. Desuden har lejlighederne TV, telefon og gratis WiFi. Udsigten fra lejlighederne kan være havudsigt, pooludsigt eller udsigt til bjergene. Man kan ikke tilkøbe specifik udsigt, men ønske det ved bestilling af rejsen. Maksimalt plads til 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn. Eneværelse mod tillæg.
Læs mere om hotellet

For yderligere informationer kan Papuga Cykelrejser kontaktes på tlf. 75 38 10 22 eller 60 14 45 56

Tilmelding via linket:
Bestil din rejse her 

Bemærk
20 pladser
Rejsen gennemføres ved minimun 10 deltagere
Prisen er baseret på ophold i delt dobbeltværese. Enkeltværelse muligt mod tillæg

Ret til ændringer forbeholdes.

Program

Vandmølle-ruten (1/2 dag udflugt)
Efter et kort besøg i Santa Cruz de La Palma og dens gamle bydel går vi op ad bakke mod kirken fra Las Nieves, et romantisk sted omkring 250 m over byen. Sporet krydser nogle gamle vandmøller fra det XVII århundrede. På vores vej ser vi også nogle landbrugsområder med en spektakulær udsigt til havnen og hele Santa Cruz. Når vi ankommer til Las Nieves, nyder vi den smukke arkitektur og interessante malerier fra flamske kunstnere fra det syttende århundrede i den gamle kirke fra Las Nieves. Efter en afslappende tid i disse smukke omgivelser begynder vi nedstigningen gennem Cuesta del Planto, der passerer ved "Hacienda de Las Dos Cubanas" (et historisk hus med en spektakulær have) og nyder den utrolige udsigt til østkysten, indtil vi ankommer på La Encarnación square, et meget flot udsigtspunkt over Columbus caravel.

Distance ca. 5 km – aktiv gå tid: ca. 3 timer (inkl. stop)

Niveau: Let (1 på en skala fra 1 - 5)


Toppen af La Palma (heldags udflugt)
Vi går/klatrer op til toppen af La Palma, til en højde på 2.426 m. Da det højeste bjerg på La Palma har været tilgængeligt ad landevej, føler flere og flere naturelskere trangen til at klatre
Roque de Los Muchachos for at se ned på øen fra en højde på næsten 2.500 meter. Spektakulære gamle stier krydser disse toppe, og de blev brugt af øboerne som fragter deres varer fra et sted til et andet. Vores rute begynder ved Pico de la Cruz (2351 meter), der løber over bjergene til Roque de Los Muchachos. Vi opdager straks de imponerende vandsystemer, der fører til La Caldera de Taburiente: Klipper over 1000 meter høje, der danner en halvcirkelformet kant med en omkreds på 27 kilometer. Udsigten herfra er er spektakulært, og afslører hvert eneste hjørne af øen. Vi bevæger os forsigtigt op og ned omkring bjergtoppen. Når vi kommer til Los Andenes udsigtspunktet, ser vi nordpå. Fra øst til vest kan vi se alle de små små landsbyer, der klamrer sig til deres kystklipper. Hele nord La Palma er dækket af en kappe af grøn vegetation. Lidt længere henne går vejen gennem en stenmur, der synes at være menneskeskabt. La Pared de Roberto (Roberto's mur), blev skabt som følge af afkøling af en masse magma, der steg op og ud af en revne i bjerget. Tid og erosion har fremskønnet dette særlige stendige. Den sidste strækning af vores tur fører os til det højeste punkt på øen: Roque de Los Muchachos. Vi er nu 2.426 meter over havets overflade, med fugleperspektiv over hele øen.
Distance ca. 6 km – gåtid ca. 3,5-4 timer (inkl. stop)

Niveau: Medium & hård (3 på en skala fra 1 - 5)


Den fortryllede skov - en botanisk tur gennem laurbærskoven (Heldags udflugt)
Fra Cubo de La Galga bevæger vi os via. stisystemet forsigtigt gennem et af de mest eksotiske og grønne områder på La Palma-øen: tætte laurbær og kæmpe bregne skove, måske den mest dejlige og spektakulære på hele Kanariske øer, hvis oprindelses dato er helt tilbage til tertiærtiden, en tid hvor verden blev domineret af frygtelige rovdyr og havde et frugtbart tropisk klima.
Efter at have nået La Somada Alta, et udkigspunkt, der ligger 900 meters højde, overvældet af den fantastiske udsigt ud mod de små landsbyer på øens nordøstlige område, forbereder vi os på nedstigningen. Stille og roligt går vi ind i hjertet af den fortryllede skov, en præhistorisk jungle, der nærmest ser ud til at være eksploderet i en grøn vegetation af majestætiske bregner, lianer og utroligt smukke planter og blomster der fylder hvert et lille hjørne af skoven. Lidt længere på vejen bringer stien os ind i den første af åbningerne, hvor landmændene forbereder deres afgrøder i
terrasser, som man kender det fra mere eksotiske himmelstrøg i østen.
Distance ca. 12 km – aktiv gåtid ca. 5 timer (inkl. Stop)

Niveau: Medium / hård (2 på en skala fra 1 - 5)


Naturligt skue i nationalparken: (Heldags udflugt)
Caldera de Taburiente er en af verdens største erosionskratere. Det ligger lige i centrum af øen, der består af en cirkel af bjerge næsten 2.500 meter høj. De højeste toppe falder lodret op til 1000 meter ind i krateret. Inde i krateret finder vi små bække, vandfald og et bredt udvalg af planter og blomster. Calderaen har en diameter på 9 km og en omkreds på ca. 27 km. Dens særlige relief giver krateret et solrigt, vindløst klima næsten hele året rundt. I 1954 blev det erklæret en nationalpark.Efter at krydse Barranco de Las Angustias Gorge, fører den snoede vej os til Los Brecitos (1040 meter over havets overflade). Herfra fører et spor os forsigtigt ned til "Campingområdet". Las Casas de Tenerra og Casas de Taburiente er de eneste beboede områder, og deres overdådige terrasser (marker)er tegn på et blomstrende landbrug. I campingområdet på floden Taburiente finder vi et ideelt sted til en lille pause og til at nyde det fantastiske landskab omkring os.På den anden side af strømmen leder stien os til Barranco del Almendro Amargo Gorge. Vi bruger de sidste to timer af vores vandretur, der går langs denne slugt. På hele denne strækning går vi via. en bæk, som danner små søer af krystalklart vand og dejlige vandfald fra tid til anden.
Distance ca. 16 km - aktiv gårtid ca. 7 timer (inkl. stop)

Niveau: Hård (4 på en skala fra 1 - 5)

 

 

Del denne side via E-mail