Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Storby
Golf
Krydstogt

Triatlonrejse til Lanzarote 2019

0
Ring til os

Triatlonrejse til Lanzarote 2019

Bravo Tours og RaceMakers byder alle triatleter velkomne til Lanzarote.

En unik triatlonrejse 11. januar – 18. januar 2019 og 18. januar – 25. januar 2019

Rejsen tager dig med rundt på hele øen, og der bliver mulighed for at træne kvalificeret og varieret i alle fem discipliner undervejs (Svøm, T1, Cykel, T2, løb). Undervejs bliver du introduceret og får muligheden for at træne core, stræk og styrketræning. Det gør dig helt klar til både sæsonens træning og konkurrencer.

Nedenfor kan du læse mere om ugens program. Der bliver også mulighed for en med fokus på T1 (skifte fra svøm til cykel) samt T2 (skifte fra løb til cykel). Vi giver dig også mulighed for at fokuserer på det runde tråd i vulkanerne, enkeltstarts kørsel på rullende bakker og bjerg-enkeltstart. Vi sætter naturligvis også fokus på løbestil og barfodsløb, hvis du ønsker det.

Der er kort sagt garanti for fokuseret træning og en uge i godt selskab med ”get together” hver dag. Efter rejsen er du klædt på til en fremragende start på sæsonen.

Afrejse 11. januar – 18. januar 2019 og 18. januar – 25. januar 2019

Pris pr. person i delt 2-værelses superior lejlighed: 6.998 kr.
Tillæg ved singleværelse (obs! på forespørgsel): 1.900 kr.

Her bor du på triatlonrejsen - Sands Beach Resort
Perfekt sportsresort ved stranden – også godt til grupper og triatlonrejser
Sands Beach Resort har et væld af muligheder til den aktive familie eller sportsgruppe. Resortet tilbyder rummelige lejligheder og ligger med adgang til sandstranden Los Charcos i Costa Teguise.

På Sands Beach Resort finder I alt, hvad I behøver til en aktiv ferie. Her er bl.a. et opvarmet svømmebassin (25 meter, 8 baner), tennisbane og et rigtig godt fitnesscenter. Der er også muligheder for at tilkøbe massage samt andre behandlinger og deltage i mange forskellige sportstimer/aktiviteter bl.a. zumba, yoga, pilates og vandgymnastik.

Området omkring resortet er perfekt til både løb og cykling. Der er både ruter for begyndere og øvede, ligesom der er både korte og lange ruter.

Prisen inkluderer:
• Fly Kastrup/Billund-Lanzarote t/r
• Transport lufthavn-hotel t/r
• Ophold på Sands Beach Resort
• Træning med coach og træner Keld Thomsen

Tilkøbsmuligheder:
• Flymad t/r: 180,- pr. person
• Morgenmad: 700,- pr. person
• Halvpension: 1.300,- pr. person
• Cykeltransport på flyet: 800,- pr. person
• Afbestillingsforsikring Gouda: 249,- pr. person
• Årsrejseforsikring Gouda: 261,- pr. person

Tilmelding
Tilmelding direkte på nedenstående formular.


Rejsen gennemføres v. min. 20 betalende deltagere.

Keld Thomsen

Navnet Keld Thomsen vil formentlig i de fleste triatleters ører vække genklang.
Han har været aktiv triatlet siden 1998, kørt 24 ironman og er pr. 1/5-2018 chef i egen butik. Han har trænet og coachet triatleter siden 2010 og startede i 2014 Team Kona Spirit.

Vi er mere end stolte af at kunne præsentere ham som vores guide på vores mange triatlon rejser. Han kender de fleste hoteller og områder som hans egen bukselomme, han har b.la. lavet træningslejre på Mallorca og Lanzarote i mere end 15 år. De hoteller og områder som er nye for Keld rejser han til og rekognoscerer på inden træningslejrene afvikles i 2019.

Rekognosceringsrejserne tager Keld på, for netop at kunne opretholde det samme niveau, som det han allerede ved vi i et samarbejde vil kunne levere på de mere vante destinationer og hoteller.

Keld, Racemakers og Bravo Tours glæder os til at tage imod dig på en af de mange spændende og udfordrende rejser.

Sammen vil vi hjælpe dig frem mod dine mål.

Udtalelse fra vores samarbejdspartner Racemakers/Challenge


Om Keld:
”Keld er et af de mest sympatiske mennesker man støder på, som samtidig nok skal få fortalt hvordan træningen skal forløbe. Keld er indbegrebet af triatlon, og hele den traditionelle og direkte tilgang er meget inspirerende #TriErIkkeEnSFO”

Om samarbejdet i det hele taget:
”Ved at samle erfarne kræfter som Keld/Kona Spirit, RaceMakers og så en familierejse-kapacitet som Bravo Tours, får man en rejse/træningspartner som man får lov at rejse med igen”

TRIATLONREJSE TIL LANZAROTE - TUREN BESTÅR AF

Dag 1
Ankomst og indkvartering efterfulgt af en times info/briefing og ”get together”. Herefter kører vi en 70 kilometer cykeltur ned omkring El Golfo, Yaiza og Ildbjergene.
Inden aftensmaden bliver der mulighed for at svømme i hotellets 25 meters bassin. Der er programmer for alle distancer mellem 2000 – 4000 meter.
Efter aftensmaden er der en kort ”get together” og gennemgang af næste dags program, samt udlevering af overblik over ugens aktivitets udbud.

Dag 2
Vi starter med morgensvømning på alle distancer i hotellets bassin.
Morgenmad i restauranten og efterfølgende afgang på cykel. I dag tager vi en lidt længere tur på ca. 120 km (Mirador Del Rio). Vi kører forbi den mest kendte og mest populære stigning på Lanzarote (Tabayesco), hvor der senere på ugen skal køres Attack.
Retur på hotellet er der offbike løb og efterfølgende udstræk og coretræning ved poolen.

Dag 3
Morgenløb ved stranden på Sands Beach og efterfølgende morgenmad.
Rolig cykeltur til Puerto del Carmen, hvor vi slår lejr for Open Water Swim på Ironman Ruten (1900 meter). Der kan svømmes både en og to runder.
Ved hjemkomst er der dømt afslapning ved poolen, inden der tages fat på core og udstræk og evt. social run inden aftensmaden.

Dag 4
Morgensvøm på alle distancer i hotellets bassin
Morgenmad i restauranten og efterfølgende Konge-etapen på cykel. Vi ruller ud til Arrieta i bunden af Tabayesco og starter ud på 10 km Tabayesco Attack. Der er depot på toppen, hvor alle kan give High Five, drikke en cola og nyde udsigten. Derefter laver vi et ”bagerstop” i Teguise ved øens bedste konditori, napper en kage og kører videre mod Famara, Lasanta, Tinajo, ildbjergene og retur til Sands Beach.
Ved hjemkomst vil der være social offbike run for at løsne benene.

Dag 5
Hviledag fra cyklen og tilbud om Open Water Swim i havet ved Sands Beach eller Ironman-ruten i Puerto del Carmen. Der er også mulighed for løb på forskellige distancer.

Dag 6
Morgensvøm på alle distancer i hotellets bassin.
Morgenmad i restauranten, hvorefter alle inddeles i hold til tre gange stafet på sprintdistancen 4-18-4. Der arrangeres og inddeles efter niveau – og der kåres selvfølgelig en vinder om aftenen.

Dag 7
Morgensvøm på alle distancer i hotellets bassin.
Morgenmad i restauranten og afsluttende tur til Playa Blanca med en lille knold på vejen (Femés). Når vi er retur, har I været rundt på hele øen i løbet af ugen – og der har været mulighed for at have trænet kvalificeret og varieret i alle fem discipliner undervejs (Svøm, T1, Cykel, T2, løb). I har haft muligheden for at blive introduceret og kørt igennem core, stræk og styrketræning. Det betyder, I er klar til træningen og konkurrencerne igennem hele sæsonen.


Tilmelding

Triatlonrejse 11. januar – 18. januar 2019 og 18. januar – 25. januar 2019
Deltager 1
Deltager 2
 
 

Kontakt

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte gruppeafdelingen på mail: gruppe@bravotours.dk eller tlf. 96 27 37 77.

Del denne side via E-mail