Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Storby
Golf
Krydstogt

Triatlonrejse til Costa del Sol 2019

0
Ring til os

Triatlonrejse til Costa del Sol 2019

Bravo Tours og Racemakers byder alle triatleter velkommen til Costa del Sol.

Gør jer klar til en triatlonrejse med et udfordrende terræn, smuk natur og perfekt træningsklima året rundt. Ta’ med på en rejse, hvor der bliver mulighed for varieret cykeltræning, løbetræning både i bjerge, på atletikstadion og på stranden, samt finpudsning af svømmeteknikken både i et olympisk 50 m svømmebassin (ca. 5 km fra hotellet) samt i havet til open water svømning (1,5 km fra hotellet).

Racemakers har sammen med Bravo Tours udvalgt hotellet og har set området, så I får den bedste træning og triatlonrejse. Dag-til-dag programmet fastlægges af coach Keld Thomsen i efteråret 2018, men du kan allerede nu sikre dig din plads, masser af træning og rigtig mange kilometer i benene. Den perfekte træning i maj-måned, så du bliver helt klar til årets store stævner.

Afrejse 28. april - 5. maj 2019  &  5. maj - 12. maj 2019

Pris pr. person i delt lejlighed: 7.498 kr.
Tillæg ved singleværelse: 1.050 kr.

Her bor du på triatlonrejsen - Finca Naundrup

Hotellet - eller rettere sagt Fincaen - er et 28.000 m2 stort sportsområde med et bredt udvalg af faciliteter. Stedet emmer af energi, som hurtigt formøbler sig til en masse aktiviteter rundt på hotellet. Foruden den træning, som er programlagt, oplever det danske værtspar ofte, at grupperne arrangere små turneringer/ekstra træninger om aftenen. Der er nemlig nok af træningsmuligheder på hotellet!

Et ekstra plus er kosten, som stedet har rigtig stort fokus på. Den kan tilrettelægges præcis efter gruppens ønsker.

Prisen inkluderer:
• Fly Kastrup/Billund-Costa Del Sol t/r
• Transport lufthavn-hotel t/r
• Ophold på Finca Naundrup med fuldpension
• Træning med coach og træner Keld Thomsen

 
Tilkøbsmuligheder:
• Flymad t/r: 180,- pr. person
• Cykeltransport på flyet: 800,- pr. person
• Afbestillingsforsikring Gouda: 249,- pr. person
• Årsrejseforsikring Gouda: 261,- pr. person

 

Keld Thomsen

Navnet Keld Thomsen vil formentlig i de fleste triatleters ører vække genklang.
Han har været aktiv triatlet siden 1998, kørt 24 ironman og er pr. 1/5-2018 chef i egen butik. Han har trænet og coachet triatleter siden 2010 og startede i 2014 Team Kona Spirit.

Vi er mere end stolte af at kunne præsentere ham som vores guide på vores mange triatlon rejser. Han kender de fleste hoteller og områder som hans egen bukselomme, han har b.la. lavet træningslejre på Mallorca og Lanzarote i mere end 15 år. De hoteller og områder som er nye for Keld rejser han til og rekognoscerer på inden træningslejrene afvikles i 2019.

Rekognosceringsrejserne tager Keld på, for netop at kunne opretholde det samme niveau, som det han allerede ved vi i et samarbejde vil kunne levere på de mere vante destinationer og hoteller.

Keld, Racemakers og Bravo Tours glæder os til at tage imod dig på en af de mange spændende og udfordrende rejser.

Sammen vil vi hjælpe dig frem mod dine mål.

Udtalelse fra vores samarbejdspartner racemakers/challenge


Om Keld:
”Keld er et af de mest sympatiske mennesker man støder på, som samtidig nok skal få fortalt hvordan træningen skal forløbe. Keld er indbegrebet af triatlon, og hele den traditionelle og direkte tilgang er meget inspirerende #TriErIkkeEnSFO”

Om samarbejdet i det hele taget:
”Ved at samle erfarne kræfter som Keld/Kona Spirit, RaceMakers og så en familierejse-kapacitet som Bravo Tours, får man en rejse/træningspartner som man får lov at rejse med igen”

Tilmelding

Triatlonrejse 28. april - 5. maj 2019 & 5. maj - 12. maj 2019
 
Deltager 1
Deltager 2
 
 

Kontakt

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte gruppeafdelingen på mail: gruppe@bravotours.dk eller tlf. 96 27 37 77.

Del denne side via E-mail