Udsolgt

Singlerejse med Gitte Anja til La Palma

0

Afrejse 22. december eller 29. december

Hold Jul/Nytår i Sydens sol sammen med max 20 andre singler i afslappende, smukke og varme omgivelser.

I stedet for kulde, stress og jag herhjemme, tager vi en flok singler afsted sammen for at slappe af og opleve noget sammen, og hvor der er garanti for latter, grin, dans, hygge og venskaber ❤

Jeg anbefaler hurtig tilmelding, da rejserne typisk er udsolgt flere mdr. før sidste dato. Først til mølle princip.

Om La Palma Princess Vital & Fitness:

Super lækkert kat. 4,5 hotel med pragtfuld beliggenhed.
Pragtfuldt resort med All Inclusive og aktiviteter for alle aldersgrupper. På den sydlige del af La Palma – i et af øens mest solrige områder Fuencaliente – skyder La Palma Princess Vital & Fitness frem i et naturskønt område. Her finder du et stort resort, der tilbyder det bedste af to verdener, uanset om du er til ren afslapning med familien eller en ferie spækket med sport og træning! Her er nemlig alt fra et hav af forskellige sportsaktiviteter til masser swimmingpools samt spa- og wellness.

Topmoderne sportsfaciliteter
Én ting, du endelig ikke må glemme at pakke til ferien, er træningstøjet. La Palma Princess Vital & Fitness har nemlig alt til en aktiv ferie spækket med træning, motion og sport! Træn løs i det mere end 1.200 m2 store fitnesscenter, der tilbyder både cardio- og styrketræning, spinning (til spinning er der ikke klikpedaler, så der kan du bruge almindelige sportssko) , vandgymnastik og meget mere. På resortet finder du også hele fire tennisbaner, som kan lejes for 6 €, og udstyr for 5 €. Dette kan gøres via hotellets app.

La Palmas smukke natur, der venter uden for hotellet, indbyder til gode ture gode gå- og løberuter til flere niveauer fra hotellet.

På La Palma Princess Vital & Fitness er der også et væld af muligheder inden for holdtræning. Tag med til yoga, pilates eller zumba, eller prøv kræfter med bodypump, spinning eller coretræning. Alle holdtræninger er selvfølgelig med superdygtige instruktører.

Efter en dag med masser af løb, tennis eller fitness, kan du også forkæle dig selv i hotellets spaområde (for alle over 16 år ifølge en voksen, visse behandlinger er mod betaling). Her kan du nyde et væld af behandlinger bl.a. sportsmassage, ligesom du kan nyde den indendørspool og sauna. Indgang til spa-området er mod gebyr.

På La Palma Princess Vital & Fitness finder du et helt fantastisk poolområde, som har udsigt til havet. Her er intet mindre end syv swimmingpools, hvoraf den ene er opvarmet i perioden 1/11-30/4, og én pool har sin helt egen sandstrand. Her er masser af solsenge og parasoller, så der er plads til, at alle kan slappe af og nyde tilværelsen eller lege i poolen.

Dit ophold på La Palma Princess Vital & Fitness er med All Inclusive, og her er masser af sunde og lækre retter at vælge imellem. Alle hovedmåltiderne bliver serveret fra buffet, og du har også mulighed for at spise på hotellets a la carte-restaurant mod betaling. Hotellet har selvfølgelig også flere barer, hvor du kan få kolde forfriskninger og farverige drinks i løbet af din ferie.

La Palma Princess Vital & Fitness er kort sagt det perfekte valg til dig, der vil nyde en aktiv ferie, masser af fede faciliteter og mulighed for afslapning i de skønneste omgivelser. 

Sådan bor du
Værelserne er charmerende indrettet i kanarisk stil, alle med telefon, satellit-tv og minibar (mod betaling). Der er mulighed for tilkøb af skrå havudsigt, havudsigt samt dobbeltværelse til enebrug. Der er køleskab, minbar (mod betal.), Kaffe/the faciliteter, hårtørrer og poolhåndklæder.


Pension
Dit ophold på La Palma Princess Vital & Fitness er med All Inclusive. Det er muligt at tilkøbe All Inclusive Plus, der inkluderer internationale mærker af drikkevarer (dette er ikke inkluderet i All Inclusive – her er lokale mærker med).

Sportstøj ved middagen er ej tilladt.


Mere om La Palma Princess Vital & Fitness
Hotellet har håndklædeservice til brug ved poolen - det koster et mindre gebyr at skifte.

Alle personer over 18 år kan benytte den indendørspool i løbet af ferien. Det koster ca. 15€ for en time pr. person. 20€ for hele dagen pr. person.

Nogle faciliteter og aktiviteter kan være mod betaling, fx koster det at leje tennisbane og udstyr. Alle, der benytter fitnesscenteret, skal være over 18 år. Alle mellem 16-18 år må dog gerne deltage i udvalgte træningshold ifølge med en forælder.

Det er ikke tilladt at ryge indenfor eller på balkonen ved værelset.

 

7 dage fra d. 22. dec. - 29. dec. 2023:
Pris per pers. i delt dobbeltvær.: 9.099,- kr.
Tillæg for enevær.: 1199,- kr. (Begrænset antal)

7 dage fra d. 29. dec. - 5. jan.:
Pris per pers. i delt dobbeltvær.: 9.099,- kr.
Tillæg for enevær.: 1199,- kr. (Begrænset antal)

14 dage fra d. 22. dec. - 5. jan.:
Pris per pers. i dobbeltvær.: 13.999,- kr
Tillæg for enevær.: 2399,- kr. (begrænset antal)

Priserne inkluderer:
- Ophold på Hotel La Palma Princess, kat. 4,5
- All inclusive
- Fly Billund /Kastrup eller Aalborg t/r
- Bagage 15 kg + 5 kg t/r
- Transport lufthavn-hotel t/r
- Dansk rejselederservice Bravo Tours.
- Gallamiddag på hotellet d. 24/12 og/eller Gallamiddag Nytårsaften.

Tilkøbsmuligheder:

  • Havudsigt per pers i delt dobbeltværelse per uge: 420,- kr.
  • Skrå havudsigt per pers. i delt dobbeltværelse pr. uge: 350,- kr.
  • Mad ombord på fly t/r 200,- kr pr. person
  • Afbestillingsforsikring 349- kr pr. person
  • Årsrejseforsikring 429,- kr pr. person
  • 5 kg ekstra bagage ved Pax Port 150,- kr.

Jeg deltager selv i de fleste rejser.

Om mig:
Efter trafikuheld i 2003, og efter en lang kamp med at bibeholde mit arbejde, min identitet, mit selvværd og mit humør, er jeg endelig kommet frem til noget, der giver mig livskvalitet ❤
Jeg elsker at rejse, men da jeg som single, tit mangler nogen at rejse med, lavede jeg denne gruppe i foråret 2016.
Jeg har været på rejser med nogle af de mest fantastiske mennesker, og glæder mig altid til at opleve en masse spændende ting med alle jer, det har lyst til at rejse med mig ❤

Dette hotel er et super lækkert hotel med mange muligheder, både for aktiviteter og afslapning <3 Jeg glæder mig til at være sammen med jer i disse lækre omgivelser.

Tilmelding:
Ved tilmelding sendes følgende informationer til Gitte Anja Jensen på mailadr.: gitteanja@live.dk
• Dit fulde navn, som det fremgår af dit pas
• Fødselsdato, dato/måned/år - (ikke dit cpr)
• Adresse, postnr. og by.
• Email adr.
• Tlf. nr.

• Om du ønsker delt dobbeltværelse eller eneværelse. (Dette kun såfremt der er flere, der ønsker delt dobbeltvær. Ellers er det med eneværelsestillæg)
• Afrejse fra Billund eller Kastrup.
• Andre ting som du synes er væsentlige at gruppelederen Gitte Anja Jensen får besked om. (f.eks. sukkersyge eller andre behov der skal tages hensyn til)
Det bestræbes, at der deltager 10 mænd og 10 kvinder, da det giver mere dynamik i gruppen af deltagere 

OBS: Du er først tilmeldt, når du har sendt en mail til mig, samt modtaget en bekræftelsesmail fra mig 😃
I følge persondataloven, behandles alle jeres oplysninger som fortrolige, og videregives ikke til andre end rejseselskabet.
Jeres billet kommer pr. mail, så husk at tjekke jeres uønskede mail 😉 Hvis jeres pc er sat op til at blokere pop-ups, skal I lige være opmærksom på dette 🙂
Depositum: 1800,- kr.
Restbeløbet betales 2 mdr. før afrejse.
Du er først tilmeldt, når både depositum og restbeløbet er betalt.

Senest tilmelding den 15. juni 2023.
Der er dog begrænsede pladser, så vær hurtigt til at tilmelde dig.
Turen gennemføres ved min 20 deltagere.
Teknisk rejsearrangør: Bravo Tours, der tilsender jer billet og betalingsoplysninger.
Rejsegarantifonden: 3320.

Glade julehilsner fra (lidt i god tid 😉 )

Gitte Anja Jensen
Adm. Singlerejser Bedst og Billigst

 

 

Del denne side via E-mail