Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

"Dit nye liv begynder i Spanien"

4
Ring til os

"Dit nye liv begynder i Spanien"

SPECIALREJSE (max 20 deltagere):

Særligt tilbud, hvor du kommer med SOUL ACADEMY til skønne Spanien 25.9-2.10-2019
Tag afsted som solo-rejsende eller tag en ven eller veninde under armen og kickstart det liv du drømmer om.
Forestil dig, at du kommer på en ferie, som positivt ændrer dit liv – også din oplevelse af hverdagen: Mange af os er mellemfornøjede og utilfredse – og drømmer om et helt andet liv; fx med ny karriere eller flere valgmuligheder. Måske også dig?

På rejsen sydpå får du masser af tid til at holde normal solferie og nyde livet, men …

… du får også styr på, hvad der lige nu forhindrer dig i at tage skridtet mod et bedre liv. Og når dét sker, kan du lægge gamle afkræftende vaner bag dig – og begynde at handle i nye positive retninger.

Langt væk hjemmefra kan du uforstyrret fordybe dig ugen igennem, uden at skulle forholde dig til, hvad venner, familie, kolleger eller andre forventer af dig.
På denne rejse løfter du dig selv stadigt højere i løbet af ugen, fordi du kan blive (uforstyrret) i processen og fokusere 100 % på dig selv.

I løbet af ugen vil vi sammen arbejde med:

√  Afklaring og målsætning
  Tiltrækningens kraft
√  Mindfulness
  Afhængighed (Dårlige vaner og mønstre)
√  Kærlighedssprog

Du vil gennemgå en proces, hvor du gør op med det i dit liv, der ikke tjener dig.
Samtidig får du hjælp til at løfte din energi, finde ressourcer, blive stærk og gå efter drømmene. Og ved du ikke, hvad du ønsker lige nu, finder du ud af det i løbet af ugen.

Du får de to dejlige undervisere:

Henrik Faaborg (45 år) er coach, psykoterapeut og grundlægger af SOUL ACADEMY. Han arbejder med alle typer mennesker og problematikker, men har særligt erfaring med opbygning af ny livsbane, angst og stress.
Henrik har gjort karriere som selvstændig erhvervsdrivende og arbejdet med selvudvikling i 20 år.

Pernille Ebbesen (51 år) er psykoterapeut med speciale i chok- og traumeforløsning. Hun har arbejdet med selvudvikling nærmest hele livet og har erfaring både som mor og forretningskvinde. Pernille er en fantastisk sparringspartner for sine klienter og kursusdeltagere.

Henrik og Pernille har begge selv gennemlevet nogle svære perioder i deres liv, og det betyder, at de har én ting til fælles, som gavner dig: DE HAR SELV GÅET VEJEN
Inden du tager hjem, har vi sammen fået styr på en masse ting, og du begynder allerede at leve dit nye liv, mens vi er i Spanien:
Når du kommer hjem, er noget derfor allerede en god vane. Du får desuden en ny livsplan med; så du ved, hvilke ting du skal arbejde videre med tilbage i Danmark (du kender dine næste skridt).
I tiden efter rejsen støtter og sparer vi med hinanden, så du bliver i energien, længe efter du har været af sted.

Din investering dækker:

√  flyrejse fra Billund, Danmark til Spanien – og retur
√  bus til og fra hotellet – fra lufthavnen
√  syv overnatninger på hotel med alle måltider (helpension)
√  omfattende program med undervisning hver dag – og tid til afslapning
√  to psykoterapeuter til din rådighed som instruktører, workshop-holdere m.v. hele ugen

Du får altså rejse + ophold på et dejligt hotel + de mest populære workshops inden for selvudvikling for tiden. Og du får Henrik Faaborg og Pernille Ebbesens behagelige og kompetente selskab hele ugen.

Prisen pr. person i delt dobbeltværelse ved bestilling inden d. 15.03.19 er: 11.375 kr.
Tillæg ved eneværelse er: 1.050 kr.

Prisen pr. person i delt dobbeltværelse ved bestilling efter d. 16.03.19 er: 12.375 kr.


Hotellet:
Hotel TRH Mijas er perfekt til både at slappe fuldstændig af og nyde tilværelsen – og til at danne ramme om vores fælles mål med at ændre din opfattelse af dig selv, dine muligheder og dit liv.

Hos Bravo Tours står vi for alt det praktiske, så du kan fokusere 100 procent på ugens spændende program. Det gælder både flyrejsen, transporter og hotellet.

Unik beliggenhed i byen Mijas, også kaldet ” Den hvide by”

TRH Mijas er et skønt kategori-4-hotel, beliggende i den smukke by Mijas ca. 20 min kørsel fra Fuengirola. Mijas er kendt som “Den hvide by”, da alle bygninger er malet hvide. Hotellet er kendt for sit høje serviceniveau og er besøgt af rigtig mange gengangere hvert eneste år.

TRH Mijas byder på et dejligt poolområde med en fantastisk udsigt udover dalen, som går ned mod Fuengirola. Der er gratis liggestole og parasoller til hotellets gæster. Lige ved poolen ligger hotellets snackbar, hvor du kan nyde et let mellemmåltid.

På hotellet kan I også forkæle jer selv i den lille SPA-afdeling, der tilbyder behandlinger og ren afslapning mod betaling. Faciliteterne inkluderer jacuzzi, sauna, dampbad, massage og diverse skønhedsbehandlinger. Herudover kan du træne i hotellets fitnessrum og spille tennis.

I slutningen af september er der stadig dejlig lunt i Spanien, og vi har masser af plads at boltre os på, mens vi bor på skønne Hotel TRH i Mijas.

Du bor på dobbeltværelse under hele opholdet, som du deler med en af de andre deltagere: Rejser du med en veninde eller ven, sørger vi naturligvis for, at I deler værelse.

Mulighed for enkeltværelse mod ekstrabetaling.

LINK til mere viden om SOUL ACADEMY og undervisningen: http://www.soulacademy.dk/dit-liv-venter-paa-dig/

     

Tilmelding

"Dit nye liv begynder i Spanien" - 25. september 2019
Deltager 1
Deltager 2
 
 

Del denne side via E-mail