Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

FitnessWeek La Palma Princess

0

Nyd en rejse fuld af sport, træning og aktive indslag – på luksushotel på La Palma med All Inclusive! Bedre bliver det ikke.


Du kan nemlig rejse med på vores helt særlig lanceringstur FitnessWeek La Palma Princess! Og til en helt utrolig lanceringspris, der giver dig sved på panden efter at være blandt de første, der får en af de attraktive pladser på rejsen. 

Rejsen foregår i samarbejde med AerobicWeekends. AerobicWeekends har i 20 år arbejdet med træning, træningsferie og uddannelse af instruktører, og i dag er de blandt verdens førende arrangører af træningsrejser. 

Rejsen er perfekt for alle, som elsker en aktiv ferie, og som drømmer om en sjov ferie med masser af hyggeligt samvær med andre rejsende! Uanset om du er hyggemotionist, eller der bor en ambitiøs sportsatlet i dig, og uanset om du er ung eller har et helt liv bag dig, skal der nok være masser af sjove aktiviteter for dig! Du kan nemlig pakke træningstøjet til en uge fyldt med sport og træning på det 4+ stjernede luksus- og træningsresort La Palma Princess Vital & Fitness.

Hver dag kan du stå op til en valgfri buffet af træning, workshops, foredrag og sjove aktiviteter – fra tidlig morgen til sen aften. Ja, faktisk er der mere end 100 aktiviteter at kaste din ferieenergi over. Alt sammen i selskab af professionelle instruktører og undervisere, der står på spring for at give dig den ultimative træningsferie! 

Hver eneste aften efter en dag spækket med motion og sport kan du glæde dig til masser af aftenunderholdning og skønne aktiviteter med rejsens andre deltagere. Hils fx på dine rejsefæller over et glas sprød cava, tag med til gallafest, eller nyd en aften i salsarytmernes tegn. Med FitnessWeek La Palma Princess får du kort sagt en rejse med alt det bedste af træning, underholdning, socialt samvær, ferieliv samt mad og drikke!

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Rejsens højdepunkter
 • All Inclusive
 • Fri træning
 • Alle aktiviteter
 • Underholdning
 • Dygtige, veluddannede instruktører
Og meget mere

Video

Dato og priser

Beklager, vi kunne desværre ikke finde nogen rejser på den valgte dato.

Aktiviteter og træning

Glæd dig til masser af spændende træningsmuligheder! Fx body & mind med bl.a. yoga og aqua pilates. Core- og styrketræning. Dans, aerobic og step. Løbeskole og aqua fitness. Træning for børn, familier og seniorer. Og meget, meget mere!

Se hele det kæmpe træningsprogram her

 

Instruktører FitnessWeek La Palma Princess

   
Hans-Ove Bramsved - Sverige   Eva Marie Bramsved - Sverige   Vivi Jeppesen - Danmark
         
       
Thea Rasmussen - Danmark   Natalie Nordén - Sverige
  Henrik Bramsved - Sverige
         
   
Gyula Bercsenyi - Ungarn   Malin Berg - Sverige   Fernando Brito - Chile
         
   
Sara Ullman - Sverige   Jane Runesson - Sverige   Ako Rahim - Sverige
         
         
Moris Cardone - Italien / Tyskland   Rachel Holmes - England    
         


Vi tager forbehold for ændringer 

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly tur/retur
 • Ophold i dobbeltværelse på La Palma Princess Vital & Fitness
 • All Inclusive
 • Fri træning
 • Alle aktiviteter
 • Underholdning
 • Dygtige, veluddannede instruktører
 • Danske rejseledere

Dette er ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Mad om bord på flyet
 • Bagage
 • Transport til og fra hotellet
 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Pool
 • Restaurant
 • Wellness

Pragtfuldt sportsresort med All Inclusive og masser af træning og aktiviteter for hele familien  

På den sydlige del af La Palma – i et af øens mest solrige områder Fuencaliente – ligger La Palma Princess Vital & Fitness. Her finder du et stort resort, der tilbyder det bedste af to verdener, uanset om du er til ren afslapning eller en ferie spækket med sport og træning!

Her er nemlig alt fra et hav af forskellige sportsaktiviteter til masser swimmingpools samt spa- og wellness.

Én ting, du endelig ikke må glemme at pakke til ferien, er træningstøjet. La Palma Princess Vital & Fitness er nemlig et gedigent sportsresort med alt til en aktiv ferie spækket med træning, motion og sport! Træn løs i det mere end 1.000 mstore fitnesscenter, der tilbyder både cardio- og styrketræning, spinning, vandgymnastik og meget mere. På resortet finder du også flere tennisbaner, hvor det er muligt at få undervisning. La Palmas smukke natur, der venter uden for hotellet, indbyder til gode ture på mountainbiken – lige fra små-ture med formidable udsigter til downhill-trails for øvede. Der er også gode løberuter i flere niveauer fra hotellet, og vores rejseledere starter ofte dagen med en frisk gå- eller løbetur, hvor du er meget velkommen til at være med.

På La Palma Princess Vital & Fitness er der også et væld af muligheder inden for holdtræning. Tag med til yoga, pilates eller zumba, eller prøv kræfter med bodypump, spinning eller coretræning. Alle holdtræninger er selvfølgelig med superdygtige instruktører.

Rejser du med mindre børn, er der også mange sjove aktiviteter for dem bl.a. en legeplads, minigolf, børnepool og international miniklub. Og vil du hellere nyde ferien med ægte kvalitetstid for voksne, så kan du besøge området, der kun er for voksne (aldersgrænse mindst 16 år), hvor du kan slappe af i helt fredelige og rolige omgivelser.

Efter en dag med masser af løb, mountainbike, tennis eller fitness, kan du også forkæle dig selv i hotellets spaområde (for alle over 18 år). Her kan du nyde et væld af behandlinger bl.a. sportsmassage, ligesom du kan nyde den indendørspool og sauna. 

Dit ophold på La Palma Princess Vital & Fitness er med All Inclusive, og her er masser af sunde og lækre retter at vælge imellem. Alle hovedmåltiderne bliver serveret fra buffet, og du har også mulighed for at spise på hotellets a la carte-restaurant én gang i løbet af dit ophold helt kvit og frit. Hotellet har selvfølgelig også flere barer, hvor du kan få kolde forfriskninger og farverige drinks i løbet af din ferie.

På La Palma Princess Vital & Fitness finder du et helt fantastisk poolområde, som har udsigt til havet. Her er intet mindre end syv swimmingpools, hvoraf den ene er opvarmet i perioden 1/11-30/4, og én pool har sin helt egen sandstrand. Her er masser af solsenge og parasoller, så der er plads til, at alle kan slappe af og nyde tilværelsen.

La Palma Princess Vital & Fitness er kort sagt det perfekte valg til dig, der vil nyde en aktiv ferie, masser af fede faciliteter og mulighed for afslapning i de skønneste omgivelser.

Sådan bor du
På La Palma Princess Vital & Fitness bor du enten i store dobbeltværelser med plads til 2 voksne og 2 børn, eller i familieværelser med plads op til 2 voksne og 4 børn eller 4 voksne og 2 børn. Familieværelserne består af to rum med dør imellem - således man på familieværelserne har adgang til to badeværelser og to balkoner/terrasser. Værelserne er charmerende indrettet i kanarisk stil, alle med telefon, satellit-tv og minibar (mod betaling). Der er mulighed for tilkøb af havudsigt samt dobbeltværelse til enebrug.

Pension
Dit ophold på La Palma Princess Vital & Fitness er med All Inclusive. Det er muligt at tilkøbe All Inclusive Plus, der inkluderer internationale mærker af drikkevarer (dette er ikke inkluderet i All Inclusive - her er lokale mærker med). 

 

Bemærk, at mænd skal bære lange bukser under middagen. Sportstøj ved middagen er ej tilladt.

Mere om La Palma Princess Vital & Fitness
Hotellet har håndklædeservice til brug ved poolen - det koster et mindre gebyr at skifte. Der er et aflukket nudistområde med egen pool (aldersgrænse mindst 18 år)

Alle personer over 18 år kan gratis benytte den indendørspool og spa to gange i løbet af ferien. Derudover koster det ca. 15 euro pr. dag pr. person. 

Nogle faciliteter og aktiviteter kan være mod betaling, fx koster det at leje tennisbane og udstyr. Alle, der benytter fitnesscenteret, skal være over 18 år. Alle mellem 12-17 år må dog gerne deltage i udvalgte træningshold.

Gratis WiFi findes i receptionen, WiFi kan tilkøbes på værelserne. På værelserne kan 2 enheder bruges samtidigt.

Julemiddag den 25. og nytårsmiddag den 31. december er inkluderet i prisen. Der forventes gallatøj ved jule- såvel som nytårsmiddag. 

Det er muligt at benytte hæveautomat på hotellet, dog er kursen høj. 

Det er ikke tilladt at ryge indenfor, på værelset, på balkonen ved værelset eller ved børnepoolen. Om hotellet
Afstand til busstoppested 50 m
Afstand til lokalt centrum 10 km
Afstand til lufthavn 30 km
Afstand til minimarked 0 m
Afstand til strand 2 km
Aircondition Ja
Antal værelser 183
Babyseng Ja, kræver bestilling
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Byggeår 2004
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Diskotek/Natklub Ja
Elevator I en del af hotellet
Etager 3
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Nej
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Opvarmet pool Ja, i vinterperioden
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 3
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis ved receptionen

Adresse
Carretera de la Costa · Cerca Vieja, 10,
E-38740 Fuencaliente de la Palma
Tlf.: (34) 922 42 55 00
Web: http://www.princess-hotels.com/en/hotels-la-palma-hotel-la-palma-teneguia-princess-spa-conference-4-stars.html
E-mail: reservas.lapalma@princess-hotels.com

Del denne side via E-mail