4 vilde safaridage i Tsavo

0
Ring til os

4 vilde safaridage i Tsavo

Rejs med til Kenya-kystens kridhvide strande og tag samtidig med på fire spændende dage på savannen. Glæd dig til gode oplevelser sammen med antiloper, elefanter, giraffer, zebraer, løver og flere vilde dyr. Inden vi igen vender tilbage til strandene og kysten. 

Alt dette får du med i prisen:
• Fly fra Aalborg/København – Mombasa
• Alle kendte skatter og afgifter
• Dansktalende rejseleder
• Garanti for vinduesplads i safaribilen
• Ophold på valgt hotel på Kenya-kysten inkl. pension som beskrevet på billetten
• Safari inkl. helpension
• Al safarikørsel med dansktalende rejseleder og lokal chauffør
• Alle entreer til safariparker og reservater

Ikke inkluderet i rejsen:
• Visum til Kenya USD 50,- fås ved indrejse
• Drikkevarer på hotel og safari samt om bord på flyet
• Drikkepenge ca. kr. 50 pr. safaridag
• Eventuelle vaccinationer

Dette oplever du på safarien

Dag 1: Fra Aalborg eller København til Mombasa

Sæt gerne forventningerne højt, når du påmønstrer Turkish Airlines-flyet i Aalborg eller København. Nu begynder dit rejseeventyr for alvor. Bliv mødt af din dansktalende rejseleder i lufthavnen og som kører dig til hotellet ca. 1,5 time væk. Lad eventyret begynde..

Dag 2-3: Driverliv på første klasse

Vågn op for første gang i dit kenyanske ferieparadis. Nyd en fantastisk morgenmad og gør dig klar til dagens daseferie ved hotellet og langs kysten. Læn dig tilbage under de vajende palmer og snup en dukkert i det lune badevand, hvor temperaturen nemt sniger sig op på 30 grader celsius.Tænk gerne på ingenting, mens dit blik søger ud over det blå ocean og verdens andenstørste koralrev. 

Dag 4: Bliv høj af safari oplevelser

Intet Afrika uden safari. Forventningens glæde begynder med,at vi forlader kysten for at køre ud i det fascinerende landskab. Det ændrer sig hurtigt fra tropisk grønt til mere tørt og savanneagtigt. Det er et godt signal om safari. Vi ankommer til safariområdet omkring frokost, og bagefter begiver vi os ud på savannen for at spotte vilde dyr. Lur os, om der ikke dukker antiloper, elefanter, giraffer, zebraer og med lidt held et par løver op. Sidst på eftermiddagen når vi frem til vores bestemmelsessted, nemlig Sarova Salt Lick Game lodge, hvor vi skal overnatte. Lodgen er noget ganske særligt, da den er bygget på et sted, hvor elefanter kommer for at finde salt i jorden og drikkevand. For ikke at forstyrre dem, har man her bygget lodgen på omkring ti meter høje pæle. Det betyder, at elefanter og andre dyr går ind under lodgen for at drikke.

Natten igennem er der lys på vandhullet, så det også på denne tid af døgnet er en fantastisk oplevelse at sidde ”højt på strå” og samtidig iagttage de vilde dyr, der kommer for at drikke ved vandhullet. Vi overnatter i lodgen og spiser alle måltider her.

Dag 5: Tsavo Øst - kendt for sin røde jord

I dag begynder vi med en lille safaritur i parken efter morgenmaden. Så kører vi videre mod Tsavo Øst, som ubetinget er Kenyas største nationalpark. Den er kendt for sin røde jord, der giver dyrene farve. Den er også kendt fra John Henry Pattersons berømte bog ”Man-Eaters of Tsavo” med to menneskeædende løver fra sidst i 1800-tallet og byen Voi, hvorfra Karen Blixens elskede Dennis Finch Hatton fløj sin sidste tur. Vi kører mod lodgen og støder sikkert på flokke af de omkring 15.-20.000 elefanter der holder til her. Mon ikke vi også ser zebraer, giraffer, løver og antilopearter. Vi tager en tur mere i parken sidst på dagen og ser, hvad savannen tilbyder os. Flere løvefamilier holder til i området, så vi hører sikkert løvebrøl om natten.

Dag 6: En hel dag i bushen

I dag begiver vi os ud på en spændende formiddagstur i bushen. Vi besøger blandt andet Galana-floden, hvor der er gode chancer for at opleve såvel krokodiller som flodheste. Vi er tilbage på lodgen til frokost. Efter lidt afslapning må vi naturligvis igen ud på savannen, hvor vi forhåbentligt ser zebraer, elefanter og mange andre dyrearter på vores vej. Vi har nu vores sidste overnatning i bushen, inden vi i morgen skal fortsætte vores badeferie ved Kenya-kysten. Mæt af de mange dyrebare indtryk sover man altid godt på savannen.

Dag 7: Farvel til Tsavos røde elefanter

Efter morgenmaden kører vi gennem Tsavo Øst-nationalparken for at vende snuden mod Kenya-kysten og Mombasa. Undervejs er der stadig masser af muligheder for at spotte vilde dyr. Der vil ganske givet være nogle elefanter, der kommer ud for at ønske os på gensyn. Over middag er vi tilbage ved kysten på vores hoteller, og så er der igen dømt koncentreret afslapning for alle mand.

Dag 8-14: Badedage og afslapning

Nu, hvor støvet fra savannen er vasket af, er det igen tid til at dyrke nogle dejlige dasedage ved Kenya-kysten. Heldigvis byder kysten på nogle af verdens bedste badestrande, hvor klimaet er behageligt, badevandet konstant varmt og strandsandet helt i særklasse. Det er næsten umuligt ikke at komme ned i gear i disse pragtfulde omgivelser. Hvis et par aktiviteter skulle bryde ind i billedet, er der naturligvis også mulighed for det. Tag gerne på snorkling langs verdens andenstørste koralrev, sejl en tur med en båd med glasbund og se den spændende undervandsverden. Eller lad spændingen stige og prøv kræfter med dybhavsfiskeri, hvor du eksempelvis har mulighed for at lande en blå marlin. Kenya-kysten byder på masser af aktiviteter takket være sin storslåede beliggenhed ved Det Indiske Ocean.

Dag 15: Farvel til ferieparadiset

Det er tid til at sige farvel og forhåbentlig på gensyn til Kenya-kysten. Uanset hvad må vi efter morgenmaden køre til Moi International Airport i Mombasa. Her venter vores Primera Air fly for at flyve os alle tilbage til Danmark. Ingen tvivl om at alles kufferter vil være propfyldt med store fantastiske afrikanske oplevelser.

 
Visum

Til Kenya kan der søges visum på nettet på følgende side: www.ecitizen.go.ke
eller manuelt ved ankomsten.

Her finder du en udførlig vejledning til hvordan du ansøger om visum på nettet.
- Vejledning til visum Kenya


Her finder du en udførlig vejledning til hvordan du ansøger om visum ved ankomsten
- Se ansøgning visum Kenya her og vejledning til manuel ansøgning Kenya

Del denne side via E-mail