Hyatt Regency Hua Hin

5
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejsende

Hyatt Regency Hua Hin

  • Aircondition
  • Børnepool
  • Gratis WiFi
  • Pool
  • Restaurant
  • Strand

Luksushotel i smukke omgivelser
Du føler dig forkælet fra det øjeblik, du træder ind på Hyatt Regency i Hua Hin. Her finder du de smukkeste omgivelser, en stor swimmingpool opdelt i forskellige områder fx stillepool og en afstressende atmosfære.

Hotellets prisvindende spa er bestemt også et besøg værd. Nyd en behandling, egen pool samt yoga- og meditationsundervisning. På hotellet kan du også spise i en thailandsk og italiensk restaurant, nyde en drink i baren, være aktiv i hotellets fitnesscenter eller surfe i businesscenteret.

Om hotellet
Afstand til lokalt centrum 4 km
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 205
Bar Ja
Børnepool Ja
Etager 3
Hårtørrer Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Restaurant Ja
Safebox Ja
Satellit-tv Ja
Telefon Ja
WiFi Ja

Sådan bor du
Moderne dobbeltværelser med lys indretning. Standardværelserne har stengulv, stor dobbeltseng eller to enkeltsenge, skrivebord, aircondition, satellit-tv, minibar, safebox, kaffe-/tefaciliteter, telefon og hårtørrer. Det store badeværelse har separat brusekabine og badekar. Stor balkon med pragtfulde møbler og udsigt til haven,

Deluxe-værelserne er større end standardværelserne, da man har inddraget balkonen eller terrassen i værelset. Dette har gjort, at man nu næsten har et ekstra værelse. På deluxe-værelserne er det derfor også muligt at bo 2 voksne og 2 børn (under 12). Værelserne har ingen balkon eller terrasse, men i stedet franske døre. Faciliteterne er de samme som på standardværelserne.

Regency Club-værelserne ligger i særskilt del af hotellet. Når man bor her, har man adgang til clubbens egen swimmingpool, hvor der også er bar og snackbar. Området har en separat morgenmadsrestaurant, hvor man kan vælge at spise, men man kan selvfølgelig også bruge hovedrestauranten. Hver eftermiddag serveres gratis drinks og snackbuffet før middagen, og hele dagen er der kaffe og te i loungen.

Opholdet er med morgenmad.Børn 2-12 år spiser til halv pris - gælder i følge med en fuldtbetalende voksen. Maden bestilles og betales direkte til hotellet.  

Mere om Hyatt Regency
Hotellet har shuttlebus mod betaling til Hua Hin centrum.

Kort

Del denne side via E-mail