Los Cristianos

Om Los Cristianos, Tenerife

Los Cristianos - charmerende, hyggelig og autentisk

Nyd livet på de gode strande, ved den hyggelige havn og kom tæt på det mere lokale liv. Los Cristianos er manges favorit, fordi området er roligt og autentisk – byen fandtes længe før turismens kom til Tenerife.

Tenerifes bedste strand og hyggeligste havn
Los Cristianos er kendt for sine dejlige strande og hyggelige havn. På begge sider af havnen ligger en strand – denne ene mener mange er Tenerifes bedste, Playa de las Vistas. Stranden vokser sammen med Tenerifes anden store ferieby Playa de las Américas.

Havnen i Los Cristianos er altid fuld af liv, hvor både turister og lokale mødes og hygger sig. Langs kajen kan I nyde en dejlig middag eller en forfriskende drink.

Den skønne strandpromenade
I Los Cristianos finder I den dejligste strandpromenade fyldt med gode restauranter og hyggelige caféer. Fra havnen strækker den otte kilometer lange promenaden sig til Tenerifes største ferieby, Playa de las Américas og videre til den eksklusive bydel, Fañabé. Hele strandpromenaden emmer af liv og god feriestemning – og perfekt til en hyggelig aften gå tur.

Tæt på Playa de las Américas
Engang var Tenerifes to største feriebyer, Los Cristianos og Playa de las Américas, helt adskilt. I dag er de to byer næsten vokset sammen, men Los Cristianos har bevaret sin ro og hyggelige atmosfære. Vil I en aften finde mere liv, kan I blot slentre ind til Playa de las Américas – her er der altid gang i den.

Hvor skal I bo i Los Cristianos?
Bravo Tours har udvalgt det bedste til jer i Los Cristianos, uanset om I gerne vil bo i lejligheder, på hotel med eller uden All Inclusive og tæt på stranden. Valget er jeres – men vi rådgiver jer gerne I, hvor det er godt at bo.   

Oplev Tenerife
Los Cristianos er det perfekte valg, hvis I gerne vil opleve Tenerifes mange seværdigheder. Oplev majestætiske Teide, øens skjulte sider og en af verdens flotteste dyreparker, Loro Parque. I kan også leje en bil og se øen I jeres helt eget tempo.

Golf på Tenerife
Los Cristianos er et godt valg, hvis I også vil spille golf i løbet af jeres ferie. I har tre golfbaner i kort afstand fra byen: Golf Costa Adeje, Golf Las Americas og Amarilla Golf. De bedste starttider får I, hvis I bestiller en golfpakke hjemmefra. Bravo Tours’ golfafdeling hjælper jer gerne med at booke de baner, I ønsker at bestille på.

Transfer
Det tager cirka 30 minutter at køre fra lufthavnen til første hotel i Los Cristianos.

Oplevelser

Loro Parque byder på den største samling af papegøjer i Europa. Det er en herlig oplevelse at se alle dyrene og parkens smukke blomster. Samtidig vises flotte shows med søløver, papegøjer, legesyge delfiner og med enestående spækhuggere, som man sent vil glemme.

Drømmer I om at befinde jer under vandet med store hajer svømmende helt tæt på jer, ja, så findes det i Loro Parque. Her er af verdens længste undervandstunneler på hele 18 meter, hvor de imponerende væsner svømmer omkring jer, mens I i ro og mag kan studere dem nærmere. Desuden findes der i det avancerede akvariekompleks alle mulige farvestrålende og fascinerende fiskearter såsom søheste, klovnfisk, piratfisk, koraller og meget mere.

Parken byder også på et enestående ”pingvinnarium”, hvor pingvinerne kan opleves i deres naturlige miljø.

Loro Parque startede i 1972 ud som en papegøje-park, deraf kommer navnet. "Loro" som betyder papegøje på spansk. Det er netop papegøjer, som parken er mest kendt for, og i dag har parken omkring 400 forskellige arter af papegøjer, hvilket er den største samling i Europa.

Loro Parque er en dejlig oplevelse for alle, unge som gamle, - hvad enten man blot vil hygge sig i de skønne omgivelser eller more sig over de enestående shows.

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen.
Vejledende pris: Voksne kr. 350 - børn kr. 250 (specialpris)

Vi starter dagen ved et smukt udkigspunkt ved byen Los Gigantes, hvis navn kommer af de iøjnefaldende klippeformationer, der står som giganter over havets overflade. ’Cliff of the Giants’ er byens hovedattraktion og et ’must see’ på Tenerife.

Vi lægger vejen forbi Mirador de Garachico, der med sin smukke udsigt ned over Garachico by, danner rammen for et lille formiddagsstop, inden turen går videre forbi drageblodstræet, der - ifølge de lokale - er mere end 3000 år gammelt. Her vil vi få mulighed for at smage på nogle af de lokale likører. Derefter skal vi ned til den smukke by Garachico og gå en byrundtur.

Turen sluttes af ved La Granja Verde, hvor vi har mulighed for at komme lidt tættere på Tenerifes landbrugskultur.

Ø-turen er for dig der ønsker, at opleve Tenerifes kontraster i både kultur og natur.

Turen er inkl. transport og frokost. Det er en god idé at medbringe kamera.


Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen. 
Vejledende pris: Voksne kr. 375 børn kr. 190 - inkl. frokost

Vil I opleve Tenerife, er det en rigtig god ide at leje en bil. Besøg de små charmerende landsbyer og find de autentiske oplevelser – alt sammen i jeres helt eget tempo. At leje en bil er frihed til at køre, hvorhen I vil, hvornår I vil.

Læs mere om billeje på Tenerife her

Kort

Del denne side via E-mail