• Tróia

Om Tróia

Tróia
Syd for Lissabon ligger halvøen Troia – et ferieparadis ud over det sædvanlige med skønne strande, smuk natur og mange aktiviteter for alle aldre!

En smuk bugt fuld af oplevelser
Setúbal-bugten er en af verdens smukkeste bugter, og netop her ligger halvøen Tróia. På Tróia finder I et væld af aktiviteter – spil golf på en af Europas top-baner, sejl ud fra kysten og se delfiner, besøg den hyggelige marina eller tag tilbage i historien ved Tróias ruiner. Børnene vil elske de mange aktiviteter og rolige poolområder, hvor der virkelig er tid til at være familie. Også på strandene er der aktiviteter for selv de mindste børn.

Skønne resorts og gode strande
På Tróia ligger flere skønne resorts. Her kan I rigtig slappe af og nyde livet. I har aldrig langt til stranden eller den hyggelige marina. På Tróia er der også flere spændende butikker og skønne naturområder, hvis I vil udforske den smukke halvø. Det er altså perfekt til hele familien. Strandene er kendt som nogle af Portugals bedste, og sandet er meget fint.

Tæt på Setúbal
Fra marinaen kan I sejle på nye eventyr. Tag med katamaranen, og kort efter ankommer I til den hyggelige by, Setúbal. Her finder I mange butikker, restauranter og en unik gammel bydel. Gå en tur og lad roen sænke sig – vil I spise her, bør I absolut prøve deres seafood.

Store oplevelser i Lissabon
Kun en time fra Tróia ligger Portugals hovedstad, Lissabon. Byen byder på et utal af spændende oplevelser, store pladser og gode restauranter. Nyd livet i hovedstaden, hvor I både kan besøge muséer, borgen São Jorge eller kør en tur med sporvogn. Lissabon tryllebinder de fleste, og et besøg er sjældent nok.

Golf på Tróia
Spiller I golf, vil I absolut synes om Tróia. Halvøen har en af Europas bedste baner, hvor I både spiller langs kysten og i smukke, grønne omgivelser. Banen har udfordringer for alle, og der er den anbefalelsesværdig at spille flere gange. Banen er designet af Robert Trent Jones Senior, har 18 huller og spilles i par 72.

Om Tróia
Tróia er en halvø ca. 60 kilometer syd for Lissabon i Portugal. Den største del af halvøen er et naturreservat, og flere områder er fredede. Hele vejen langs kysten finder I nogle af landets fineste sandstrande. I kan sejle direkte til byen Setúbal fra Tróia på under 15 minutter.

FAKTA OM TRÓIA

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Tróia fra
- Billund
- København

Flyet lander i Lissabon Lufthavn.

Flyvetid
Ca. 3,5 time.

Transfer
Det tager ca. 1,5 time at køre fra lufthavnen i Lissabon til første hotelstop på Tróia.
Er trafikken tæt, kan transfer’en tage længere tid.

Tidsforskel
-1 time i forhold til Danmark.

Valuta
Euro.

Strande
Tróia er et relativt ukendt strandparadis, men ikke desto mindre en ægte én af slagsen. Strandene er nogle af de fineste i hele Portugal, og vandet er lavt – perfekt til både børn og voksne.

Mad og drikke
I finder mange gode restauranter på hele halvøen på de gode resorts og ved marinaen. I kan også sejle til Setúbal, hvor der ligger endnu flere. Området er især kendt for sin gode seafood.

Transport
Det er let at komme rundt på Tróia. De fleste går eller lejer cykler. I kan også leje en bil, hvis I vil køre en tur ind i landet eller fx besøge Lissabon. Vil I til Setúbal, går der en færge flere gange om dagen.  

Elektricitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Sport og aktiviteter
Der er rig mulighed for at være aktiv på Tróia. Her kan I både dyrke vandsport, spille tennis, petanque, vandre, cykle og meget mere. Halvøen har også én af Europas top-golfbaner.

Shopping
Der ligger mange butikker på Tróia. Vil I shoppe mere, anbefaler vi, at I besøger Setúbal eller Lissabon.

Golf
Når I bor på Tróia, har I mange golfbaner i nærheden. Den, der ligger tættest på, ligger under en kilometer fra hotellet på halvøen. Den er blandt de bedste baner i Europa.

Vores service
Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet. 
I møder dem allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. 
I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Find din rejse til Troia

FILTRER & TILPAS

Vis som

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14

Kort