Nusa Dua

Om Nusa Dua

Nusa Dua – roligt luksusområde med pragtfuld strand

Nusa Dua ligger på Balis sydspids, omkring 40 kilometer syd for hovedbyen Denpasar. Det er et stille og roligt luksusområde med en pragtfuld strand med hvidt sand, og havet er lavvandet, lunt og skønt. Langs stranden ligger en 7 km lang promenade, et dejligt sted til en tidlig morgenslentretur. Nusa Dua byder på mange vandsportsaktiviteter såsom bananbåd, jetskiing, parasailing og dykning.

Perfekt til par og børnefamilier

Der findes restauranter, barer og forretninger indenfor rækkevidde, men mest af alt er her ro og tid til at nyde hinanden. De fredelige omgivelser er perfekte til par og børnefamilier, som gerne vil have tid til bare at være sammen. Trænger I til mere liv, er der dog ikke langt til Kuta Beach, der emmer af fest og glade dage.

Luksus og dejlige strande

I Nusa Dua har vi udvalgt et hotel til jer, der gerne vil bo på et eksklusivt strandhotel med mange faciliteter: Hilton Bali. Her får i hele 7 restauranter, dejlige poolområder og virkelig høj service. Det betyder, at I ikke skal koncentrere jer om andet end at slappe af.

Se havskilpaddernes ø

Vil I have en særligt fascinerende oplevelse i jeres ferie, så tag en tur til Serangan Island, Skildpaddeøen. Tag med en af glasbunds-bådene fra Nusa Dua ud på havet og se det forunderlige liv under havets overflade. Serangan Island er et fredet område, og her holder lokale folk havskildpaddeæggene beskyttet i særlige huse, indtil de bliver klækket. Herefter sættes ungerne fri og lunter over sandstranden ned i det lune hav. Golf på Bali Drømmer I om at spille golf i jeres ferie, så er Nusa Dua også noget for jer! Nusa Dua Golf and Country Club er én af de tre bedste golfbaner på Bali og måske den mest populære takket være den fantastiske placering. Det perfekte valg, hvis I gerne vil dyrke jeres favoritsport i skønne omgivelser.

Havets enorme kræfter

I området ved Nusa Dua Beach er der en plet, som kaldes Water Blow. Det er en imponerende klippeformation, hvor bølgerne kolliderer på klippevæggen og fremkalder et kæmpemæssigt plask, som om vandet eksploderer. Et helt fantastisk og enestående eksempel på havets enorme naturkræfter på den yderste kant af halvøen, som normalt er hjemsted for store arrangementer som Nusa Dua Festival, særudstillinger og andre internationale begivenheder på Bali.

Autentisk balinesisk mad til fem stjerner

Bumbu er Balis første autentiske, balinesiske femstjernede restaurant. På menuen finder I ikke de balinesiske retter, der almindeligvis serveres på hoteller og restauranter i de mere turistprægede områder på Bali. Ideen med denne restaurant er derimod at servere autentisk balinesisk mad, fremstillet af udsøgte råvarer, nøjagtigt som den laves i de lokale hjem og i festlige sammenhænge på Bali. Det er en enestående smagsoplevelse, som helt klart kan anbefales.

Transfer

Det tager ca. 45 minutter at køre fra lufthavnen til vores hotel i Nusa Dua.

Kort

Del denne side via E-mail