• Hurghada

Om Hurghada

Hurghada – sol og sommer ved Rødehavet med skøn dykning og lækker mad

Den allerbedste måde at fortrænge vinterens kulde på er ved at forkæle sig selv med en ferie i det solsikre Hurghada. Området ligger nemlig perfekt placeret på kanten af Det Røde Hav. Her venter et fantastisk feriemål med skønne strande, koralrev og sjove vandsportsaktiviteter. Her er også garanti for store og spændende oplevelser, hvis I har lyst til at opleve brudstykker af Egyptens historie på tætteste hold.

De bedste hoteller
Hurghada er det ideelle valg for familier og par, der vil nyde solen og have et godt udgangspunkt til skønne oplevelser. Her kan I snorkle, dykke og kitesurfe langs den smukke kyststrækning.

Vi har udvalgt de skønneste hoteller, og her er perfekte valg til både par og familier. De fleste resorts har så mange muligheder, at I både finder underholdning og fred og ro ved poolen. På de fleste resorts er der også mulighed for All Inclusive, så I kun skal tænke på at slappe af.

Hurghadas tre bydele
Når man taler om Hurghada, taler man også om tre bydele: El Dahar, Sekalla og det nye Hurghada.

El Dahar er områdets ældste og mest autentiske bydel. Her kan I shoppe i den store basar, spise med de lokale og prøve at ryge vandpibe.

Sekalla er et af Hurghadas nyere områder. Her er der altid liv og mange restauranter, caféer og barer. Det er også i Sekalla, at byens hyggelige marina ligger. Nyd en god is eller en dejlig drink med udsigten over de smukke luksusyatchs.

Den sydlige del af Hurghada er kendt som ”New Hurghada”. Her ligger de store resorts, hvor I har alt, hvad I behøver. De fleste af dem minder mest af alt om små byer med butikker, spafaciliteter, restauranter og barer. Søger I en afslappende ferie, hvor I vil nyde resortets mange faciliteter, så er New Hurghada det helt rette valg. I kan let besøge El Dahar og Sekalla med taxi, og det er relativt billigt.

Gå ikke glip af Cairo og pyramiderne
Egypten gemmer på nogle af verdens mest spændende seværdigheder. I hovedstaden Cairo ligger de imponerende pyramider – et syn, der betager hver eneste gang. Når I står for foden, vil I med garanti undre jer over, hvordan man for 5.000 år siden formåede at bygge så store bygningsværker. De færdigheder, der ligger bag, er ganske simpelt imponerende. Cairo har så meget at byde på, at Bravo Tours både arrangerer dagsture og ture med overnatning til denne skønne by. Kom med og oplev de mange spændende kontraster – de gamle historier, pyramiderne, ørkenen og det moderne storbyliv.

Shop i basaren
Hurghada, Egyptens ældste og største badeby, byder også på masser af indkøbsmuligheder. I den gamle bydel, El-Dahar, ligger en stor basar, hvor I kan købe tøj, krydderier og forskellige souvenirs. Hvis I søger lidt væk fra hotelområderne, er der gode muligheder for at møde den meget venlige og gæstfrie lokale befolkning.

Tag dykkercertifikat
Dykningen i området ved Hurghada er helt enestående med masser af koralrev, og vil I prøve noget helt særligt på jeres ferie, kan vi anbefale en tur under havets overflade for at opleve de fantastiske koraller og farvestrålende fisk. Her er også rigtigt gode muligheder for at tage dykkercertifikat.

Barnekongen Tutankhamon
Har I lyst til at se nærmere på de fantastiske kulturskatte, Egypten gemmer på, er Hurghada et rigtig godt udgangspunkt! Vi kan varmt anbefale en heldagsudflugt til Luxor ved Nilen for at se på gravkamre og templer. Vi besøger Kongernes Dal, hvor bl.a. den berømte barnekonge Tutankhamons grav blev fundet i 1922. Tutankhamons mumie ligger i en af kisterne i graven.

Transfer
Det tager cirka 25-45 minutter at køre fra lufthavnen til hoteller i Hurghada alt afhængig af, hvilket stop på ruten jeres hotel er.

Om Hurghada
Oprindeligt var Hurghada, der er beliggende ca. 485 syd for Cairo, blot en lille fiskerby ved Det Røde Hav. Men i løbet af blot tre årtier har byen udviklet sig til et blomstrende turistområde med fantastiske hoteller. Her er rige muligheder for at opleve havets forunderlige undervandsverden. Og smag endelig på det egyptiske køkken, som er en spændende blanding af inspiration fra Tyrkiet og Grækenland. Der bor ca. 50.000 indbyggere i Hurghada, som er en by i stor udvikling. Hvert år besøger ca. 1 million turister byen.

 

FAKTA OM HURGHADA

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Hurghada fra:
- Billund
- København

Flyvetid
Ca. 4,5 time

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til hotellerne i Hurghada. - Hurghada: 25-45 minutter

Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
+1 time i forhold til Danmark.

Valuta
Egyptiske pund (EGP). En dansk krone svarer cirka til 1,4 egyptiske pund (forår 2016). Det er sjældent muligt at veksle danske kroner – og kan I, er det ofte til en dårlig kurs. Medbring derfor egyptiske pund eller kreditkort.

Pas og visum
Turistvisum er nødvendigt. Prisen for visummet er inkluderet i rejsens pris. I flyet eller ved ankomsten i lufthavnen får I udleveret et indrejsekort, som I skal udfylde og aflevere i lufthavnen. Herefter får i passet stemplet – det kan betyde lidt ventetid i ankomsthallen. Er I ikke danske statsborgere, skal I selv kontakte den egyptiske ambassade for at høre mere om visumregler. Passet skal være gyldigt 6 måneder efter hjemrejse.

Strande
Hurghada har lange og fine sandstrande. 95 % af strandene er ejet af hotellerne – vil I benytte dem, kan det oftest lade sig gøre mod betaling. Der er mange koraller i havet, og nogle steder rækker de helt ind til stranden. Det er en god ide at bruge badesko.

Mad og drikke
Egyptisk mad er fantastisk. Maden er inspireret af det græske, tyrkiske, libanesiske og marokkanske køkken, og der ligger et utal af spisesteder i Hurghada – både lokale og internationale. Ikke alle serverer alkohol.

Transport
Den letteste måde at komme rundt i Hurghada er med taxa. Aftal altid prisen på forhånd. Det er billigt at køre med taxa i området.

Elektricitet
230 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Sport og aktiviteter
Der er rig mulighed for at være aktiv i Hurghada. Ud over golf kan I også dyrke forskellige vandsportsaktiviteter, tennis, dykning, snorkling og meget mere.

Shopping
I Hurghada kan i shoppe løs. I ferieområderne finder I et væld af souvenirbutikker, kiosker og mindre supermarkeder. Der er ikke et stort udvalg af mærkevare, men mange lokale varer.

Golf
I El Gouna ca. 25 km nord for Hurghada ligger en af Egyptens bedste golfbaner, El Gouna Golf Club. Banen ligger midt i byen og er en afvekslende 18-huls-bane for alle spillere. Handicap maksimalt 45. Ca. 30 km syd for Hurghada ligger en anden fantastisk golfbane, Makadi Golf Club, med udsigt til Det Røde Hav fra flere huller. Handicap maksimalt 36. Vi anbefaler, at I booker starttider hjemmefra, så I er sikret de gode tider. I kan booke tider og få råd om banerne hos Bravo Tours’ golfafdeling.

Billeje
Vi anbefaler ikke, at I lejer bil i Hurghada, da trafikken kan være kaotisk.

Vores service
Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet. I møder dem allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Find rejse til Hurghada

FILTRER & TILPAS

Vis som

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14

Oplevelser

Hurghada
Byrundtur i Hurghada

Tag med på en spændende tur rundt i byen, hør om byens historie, bliv stedkendt og inspireret til flere oplevelser på din ferie. Hurghada er en ægte egyptisk by, som byder på mange kontraster.
Vi besøger den største og nye moské med store kupler på taget og smukke dekorationer. Undervejs hører vi mere om islam. Senere besøger vi et kristent kapel, som ligger ved siden af byens store nybyggede kirke.

Oplev det moderne Hurghada, når vi besøger marinaen, der rummer alt fra restauranter og barer til butikker og store smukke yachts. Bliv mødt af det lokale liv ved fiskemarkedet og grøntsagsmarkedet, hvor børnene leger i gaden. Vi gør et stop på et af de egyptiske kaffehuse, hvor der bliver serveret egyptisk te og kaffe. Vi kan også prøve at ryge en traditionel vandpibe, som på arabisk kaldes en shisha.

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen:
Vejledende pris pr. pers.: Voksne kr. 150 – børn kr. 80.

Paradise Island
Paradise Island

Snyd ikke dig selv for en unik oplevelse - snorkling i Det Røde Hav.
Rødehavet er verdenskendt for sin varme temperatur, høje saltindhold og fantastiske sigtbarhed, som giver de optimale betingelser for koraller og fisks trivsel. Vi sejler ud fra Hurghadas kyst om formiddagen, hvor vi sætter kursen mod Orange Bay. Her møder vi det smukke koralrev, hvor masser af farverige legesyge fisk giver en fantastisk oplevelse af livet under havoverfladen. Det er også muligt at slappe af på den dejlige bountystrand, hvor feriestemningen er helt i top.

En skøn dag fyldt med oplevelser!

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen:
Vejledende pris pr. pers.: Voksne kr. 310 – børn kr. 155.

Dykning
Dykning

Oplev det fantastiske paradis for dykkere.

Hvert år valfarter hundredevis af dykkere til Det Røde Hav for at opleve livet under vandet på tætteste hold. Bravo Tours’ rejseledere giver gerne gode tips, hvis du vil opleve de flotte koralrev og smukke fisk.

Vi anbefaler, at du benytter dykkercenteret Aquaris, der har professionelle dykkerinstruktører og sikkerhed i top. Du kan både dykke ved skibsvrag med farvede fisk og unikke koraller.

Dykning er for alle
Uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du dykke i Egypten. På fire dage kan du gennemføre et kursus, som gør dig til certificeret PADI dykker. Som førstegangs dykker kan du også vælge en dag med introduktionsdykning, hvor du lærer udstyret at kende, og hvordan du gebærder dig under vandet.

Men pas på – har du først bevæget dig under havets overflade en enkelt gang, så får du helt sikkert lyst til at prøve igen. God fornøjelse.

Dykning kan bestilles på destinationen ved Bravo Tours’ personale.

Egyptisk
Egyptisk aften med kamelsteak

Du har sikkert prøvet at ride på en kamel - men har du smagt den?
Få en skøn oplevelse sammen med din Bravo Tours-guide og andre glade feriegæster. Vi besøger restaurant The Lodge, der ligger på den skønne marina. Her nyder vi aftenlivet, mens vores smagsløg får en ny oplevelse, når vi smager den berømte kamelsteak. Restauranten er kendt blandt turister, men i særdeleshed også de lokale, der elsker den gode stemning og den berømte steak.

Efter aftenens menu forsætter vi i bedste egyptiske stil, når vi tager forbi Papa’s bar. Her kan vi slænge os i de hyggelige sofaer og evt. prøve de lokales favoritaktivitet – at ryge shisha/vandpibe.

Menu:
Forret: Okse-carpaccio
Hovedret: Kamelsteak
Dessert: Chokoladefondant
Ovenstående menu er inklusive 2 glas vin eller 2 øl
På Papa’s bar er shisha og en øl eller et glas vin inkluderet.

Udflugten kan købes på destinationen 

delfiner
El Gouna – svøm med delfiner i Rødehavet

Tag med til El Gouna - de riges by. Vi sejler ud på Egyptens udgave af Venedig, hvor vi får en lille rundvisning.

Vi skifter båd og sejler til steder, der er kendt for at huse delfiner. Her er chancerne store for at se og komme til at snorkle med delfiner. Når vi – forhåbentligt – har hilst på de legesyge dyr, fortsætter vi til nogle af de smukkeste koralrev, som ligger ved Hurghada. Vi har to forskellige snorklestop på denne tur – vi kan også fiske på ægte egyptisk manér og springe i vandet fra båden.

Oplev Neptuns rige med farverige fisk og leg med delfiner.

Udflugten kan købes på destinationen. Udflugten er med engelsk-talende guide.

Jeepsafari

En hyggelig og spændende eftermiddags- og aftentur i den arabiske ørken.

I firhjulstrukne biler kører vi af sted i ørkenen mellem Rødehavsbjergene – på vej til beduinlejren skal vi opleve et fatamorgana. Beduinerne inviterer os med glæde på besøg og byder på te, kamelridning og rundvisning i lejren. Det giver os et indblik i deres meget anderledes og primitive kultur og levevis. Efter en fantastisk solnedgang venter en traditionel egyptisk middag.

Udflugten kan købes på destinationen.

Kongernes Luxor
Kongernes Luxor

Luxor er byen, hvor du kommer helt tæt på historiens vingesus.
I den grønne og frodige Nildal ligger oldtidens hovedstad Luxor, der er hjemsted for flere tusinde års historie. Vi besøger det imponerende Karnak-tempel, der er blandt verdens største. Her tilbad folk de mange guder, der i dag er afbilledet med relieffer og hieroglyffer. Fornem storhedstiden, når du bliver mødt af 20 meter høje søjler, mure og statuer.

Vi krydser verdens tredjestørste flod, Nilen i Luxor og kommer til ”dødens side”, som det hed i oldtiden. Her ligger gamle konger og dronninger begravet, og der findes stadig imponerende ruiner af deres dødstempler. Højt oppe i bjergene finder vi stedet, hvor faraoernes mumier blev begravet i lange gange for tusinder af år siden. Gangene er udsmykket med malerier af guder og faraoer, samt de hundredvis af hieroglyffer, der alle skulle hjælpe faraoen på rejsen til den næste verden.

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen:
Vejledende pris: Voksne kr. 850 – børn kr. 425.

Hurghada
Oplev Hurghada – fra en ubåd

Har du prøvet at sejle med en ubåd? Det er ikke muligt mange steder i verden, men i Hurghada har du chancen. Ubåden dykker ned på godt 20 m dybde og tager sine passagerer med på en fantastisk sejltur rundt mellem koraller og smukke farvestrålende fisk i store stimer. En helt speciel oplevelse.

Udflugten kan købes på destinationen.

halv-ubåden
Oplev Hurghada – om bord på en halv-ubåd

Oplev livet under havoverfladen uden at blive våd.  Om bord på halv-ubåden sejler vi på Det Røde Hav, hvor du både kan nyde synet under havets overflade, men også fra dækket. Fra de store panoramavinduer har du et fantastisk udsyn til de flotte koralrev og havets farverige og interessante indbyggere.

Udflugten kan købes på destinationen.

Kort