St. Thomas

Bolongo Bay St. Croix
Emerald Beach Resort St. Thomas

Om St. Thomas

St. Thomas – Caribien i dansk historiske rammer 

Når man ankommer til St. Thomas, får man allerede fra lufthavnen de første indtryk af at være kommet til Caribien og De Dansk Vestindiske Øer. De hvide sandstrande, duften af sommer og blomster, udsyn til farverige huse og store cruiseskibe i den flotte havn. På St. Thomas er der altid liv og glade dage – og ægte feriestemning!

Havnebyen Charlotte Amalie
I Charlotte Amalie, øens hovedby, finder man levn fra en markant dansk historisk indflydelse. De lokale er stolte af det danske slægtsskab, omend historiens vingesus ikke kun har været af positiv karakter. I finder små brostensbelagte gader, muséer og skønne butikker med danske butiksnavne. St. Thomas byder på rigtig god og billig shopping, og skal der en diamant eller en guldring på fingeren, er Charlotte Amalie stedet at indlede jagten. Gå også forbi havnen, hvor de store krydstogtsskibe lægger til.

Unikke oplevelser på St. Thomas
St. Thomas har rigtig meget at byde på, og man bør absolut tage en tur rundt på øen, når man er på besøg. Ad smukke veje langs fantastiske strandstrækninger opleves det lokale strandliv, mens livet går sin gang i Charlotte Amalie. Fornem historiens vingesus mellem de prægtige huse, Fort Christian og Toldboden.

De gode strande
Der er hele 44 smukke hvide sandstrande, som ligger og venter på jer på St. Thomas. På nordsiden må I ikke misse den smukke sandstrand, Magens Bay, som med god grund er kåret som én af verdens ti bedste strande af National Geographic.

Aktiv ferie – golf, dykning og meget mere
På St. Thomas finder I smukke golf- og tennisbaner. Der er også rig mulighed for at prøve kræfter med dykning, snorkling, windsurfing og kajak. Er I til en fisketur, er I ligeledes kommet til rette sted, og drømmer I om at få en stor tun på krogen, er big-fishing måske jeres næste sportsgren.

Transfer
Fra lufthavnen til hotellet er køretiden fra 15-45 minutter alt efter, hvilket hotel I skal bo på.

Om St. Thomas
St. Thomas har 50.000 indbyggere og er den af de tre tidligere danske øer med mest fart på. Her finder I en kosmopolitisk stemning med det bedste fra mange verdener. Havets vidunderlige spisekammer danner rammen om de kulinariske oplevelser på St. Thomas, hvor mange af verdens bedste køkkener er repræsenteret af mesterkokke, som tiltrækkes af øens skønhed.

Kort

Del denne side via E-mail