• De Danskvestindiske Øer

  De Dansk Vestindiske Øer

The Buccaneer St. Croix
Emerald Beach Resort St. Thomas

Om De Dansk Vestindiske Øer

De Dansk Vestindiske Øer – Caribisk paradisferie, når det er bedst!

Gå på opdagelse i et lille stykke dansk historie omgivet af caribiske paradisstrande. Eventyrlige oplevelser står i kø fra det øjeblik, I sætter benene på en af De Dansk Vestindiske Øer. Glæd jer til romantiske hvide sandstrande og spændende danske kulturskatte. I vender med garanti hjem med oplevelser for livet.  

På opdagelse i Caribien og dansk historie
De tidligere danske øer midt i Caribien tilbyder alt, hvad I drømmer om på en grå dansk vinterdag - lige fra regnskov, smukke solnedgange, kulinariske oplevelser, kridhvide og yderst indbydende sandstrande til eventyrligt azurblåt hav. Tag på rundtur til de gamle sukkermøller på strandene og i bjergene, besøg muséer, der fortæller om dansk storhed, kolonisering og forfald. Gå på opdagelse i byerne med navne som Christiansted og Charlotte Amalie. Lad smilene brede sig og tankerne flyde, når I læser danske vejskilte med navne som Dronningens Gade, Prinsens Tværgade og Nørre Gade, eller ser et klassisk rødt skilderhus, danske flag og danske butiksnavne.

Verdens bedste strande
Lad de store oplevelser falde på plads, mens I nyder nogle af verdens bedste strande. Det azurblå hav er et stort eventyr – dyk på vrag, svøm med havskildpadder eller sejl ud på verdenshavene og nyd øerne fra havets side. Se solen stå op over USA, vandr i naturen eller læn jer tilbage i strandkanten med et glas caribiske rom.

De Dansk Vestindiske Øer er den perfekte kombination, hvis I både vil slappe af på de bedste strande og opleve en uforglemmelig historie.

Unikke oplevelser
Der er meget at opleve på de tre paradisøer. Bravo Tours tilbyder oplevelser på både St. Thomas, St. Croix og St. John. Lige fra smukke vandreture, sukkerplantager og fantastiske udsigtspunkter til lokale oplevelser i hovedbyerne og oplevelser i paradiset under vand.

I kan også kombinere dit ophold, så I bor på både St. Croix og St. Thomas i løbet af jeres ferie. På den måde får I det bedste fra begge øer med jer hjem.

Bland de historiske oplevelser med rigtig god stemning blandt de lokale, reggaemusik og smukke farverige klæder. Lad smilene danse sammen med de lokale børn, som leger til calypso-rytmer i gaderne.

Den dystre danske fortid
I dag er De Dansk Vestindiske Øer uden sammenligning et paradis på jord. Fortiden er dog mere dyster og vidner om en periode, hvor Danmark var kolonimagt og slaveejere. Her havde Danmark en lille nationalbase på øerne til handlen med sukker, tobak og kaffe.

I 1803 ophørte slavehandlen, men det var først i 1848, at guvernør Peter von Scholten afskaffede slaveriet efter et stort oprør på St. Croix.

Siden 1950’erne har turismen blomstret på øen. Danskerne har også taget det dejlige rejsemål til sig, og de lokale elsker at få besøg af os. Som danskere bliver vi modtaget af de lokale med åbne arme og smil på disse øer, og et tydelig broderskab eksisterer stadig i dag.

2017 – et helt særligt år
1917 besluttede Danmark at sælge øerne, som belastede den danske økonomi. USA var interesseret – for øerne havde en strategisk god placering under Første Verdenskrig. Øerne blev solgt for knap 100 millioner danske kroner – og det officielle navn er i dag: US Virgin Island.

Derfor bliver 2017 et helt særligt år – både på De Dansk Vestindiske Øer og for os danskere. Vi markerer naturligvis 100 års-salget med en helt unik 100 års rejse hele sæsonen.

Vejret på De Dansk Vestindiske Øer
De Dansk Vestindiske Øer ligger i den nordlige ende af De Små Antiller i Det Caribiske Hav og har subtropisk, tempereret klima med østlige passatvinde, relativ lav luftfugtighed og en gennemsnitstemperatur på 27°.

Om De Dansk Vestindiske Øer
Fra 1754 til 1917 var disse eksotiske øer danske. Danmark eksporterede skydevåben og andre industrivarer til Afrika i bytte med slaver, som blev fragtet til de Dansk Vestindiske Øer for at arbejde i sukkerplantagerne. I 1848 erklærede den danske generalguvernør Peter Von Scholten under pres alle slaver for frie - hermed ophørte en dyster slavehistorie. I 1917 solgte Danmark øerne til USA for 25 millioner dollars. Indbyggerne blev amerikanske statsborgere, dog uden stemmeret ved præsidentvalgene. Øerne er siden 1970 blevet styret af en folkevalgt guvernør.

 

FAKTA OM DE DANSK VESTINDISKE ØER

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til De Dansk Vestindiske Øer fra:
- København

Der er mulighed for tilslutningsfly fra:
- Aalborg

Vi anbefaler, at I møder i lufthavnen 3 timer før afrejse.

Flyvetid
Ca. 10 timer alt efter flyselskab.

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.
- St. Croix: 15-45 minutter
- St. Thomas: 15-45 minutter

Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
-5 timer, når der er vintertid i Danmark. -6 timer, når der er sommertid i Danmark.

Bagage
I må medbringe 20 kg bagage og 10 kg. håndbagage pr. person.
Hvis I holder ferie på St. Croix i 14 dage – og ikke kombinere ferien med andre øer – må I medbringe 2x20 kg. og 10 kg. håndbage pr. person.
Børn under 2 år må medbringe 5 kg og klapvogn.

Valuta
US-dollars. 1 amerikanske dollars svarer cirka til 6,50 kroner (forår 2016). MasterCard og Visa kan benyttes de fleste steder.

Visum
Alle, der rejser til De Dansk Vestindiske Øer (US Virgin Island), skal søge visum – ESTA. Det gør I online på https://esta.cbp.dhs.gov/esta/. Visum koster 14 USD og betales med dankort eller kreditkort online. Kort efter ansøgningen modtager I en e-mail med bekræftelse på, at indrejse til USA er godkendt. I skal seneste søge ESTA 72 timer før afrejse. Vi anbefaler dog, at I senest søger en uge før afrejse.  

Strande
De Dansk Vestindiske Øer byder på rigtig gode strande. St. John er særlig kendt for "Trunk Bay", der ligger i top 10 over verdens bedste strande, men St. Thomas og St. Croix har også strande i særklasse fordelt over hele øen. Alle øerne lever til fulde op til et caribisk strandparadis. 

Klima og rejsetidspunkt
Vinteren er det bedste tidspunkt at besøge De Dansk Vestindiske Øer. Her er gennemsnitstemperaturen 27 grader, men øerne køles af den næsten konstante passatvind.

Mad og drikke
De Dansk Vestindiske Øer har mad for en hver smag – lige fra store steaks til lækkert sea food, mexicanske og italienske retter. Prøv også nogle af øernes specialiteter:
- Mahi mahi-fisken(lokal hvid fisk – alle restauranter laver den på sin egen måde)
- Kalloloo (særlig specialitet – grøntkålssuppe med grønkål og spinat sammen med gris og fisk)
- Conch (trykkogt konkylie, serveres ofte med pomfritter)

Priserne er som oftest eksklusiv drikkepenge – ellers står det på regningen. Drikkepenge er indregnet i personalets løn, og det er kutyme at give 15-20 %.

Transport
Den nemmeste måde at komme rundt på De Dansk Vestindiske Øer er med taxa. Vær opmærksom på, at du betaler pr. person, og prisen er fast. På St. Thomas kører der også "dollar-busser". Bussen kører en bestemt rute, og I stiger blot af og på ved et af de mange stoppesteder - det koster mellem 1-2 US dollars. 

Elektricitet
Der er amerikanske stik på De Dansk Vestindiske Øer. Derfor er det en god ide at medbringe adaptere.

Sport og aktiviteter
Der er rig mulighed for at være aktiv på De Dansk Vestindiske Øer. Ud over golf kan I også dyrke forskellige vandsportsaktiviteter, tennis, dykning, snorkling, vandring og meget mere.

Shopping
Det største shoppingområde finder I på St. Thomas i hovedbyen Charlotte Amalie. Her ligger et utal af krydstogtsskibe og mange butikker. På St. Croix kan I også shoppe, men her er flere souvenirs og små lokale butikker.

Vores service
Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet. I møder dem allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

 

Områder på De Dansk Vestindiske Øer

 • St. Croix

  St. Croix

  Dansk kolonitid på første hold på perfekt badeferie

 • St. Thomas

  St. Thomas

  Ferieparadis med god shopping i dansk historiske rammer

Find rejse til De Dansk Vestindiske Øer

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

 • 7

Kort